קטלוג דיגטלי – עזרה דחופה
קטלוג דיגטלי – עזרה דחופה
פורסם ע"י מוריה נפתלי צילום ומולטימדיה on 29/08/2022 ב3:13 pmבקשו ממני קטלוג דיגטלי
ואני לא יודעת לעשות את זה יש מישהי שיודעת להסביר לי איך עושים את זה פחות או יותר
או הדרכה כלשהי שהיא מכירה?
וכמה לוקחים על דבר כזה ש לו כ50 מוצריםעיצוב אקספרס | שינדי וסרצוג הגיבה לפני 3 שנים, 7 חודשים 5 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
חברה רשומה
מדובר בקטלוג מעוצב, כמו אלו שבפרסומות
אולי אפשר להקביל לאלבום דיגיטלי..
חברה רשומה
נשמה, קודם כל בהצלחה רבה!!
מה שאת עושה זה ככה, מורידה קטלוגים מהאינטרנט כדי להתרשם, ופותחת באילוסטרייטור לפי המידות המתאימות, בגדול זה אמור להיות מלבן שוכב, לא זכור לי בדיוק מה המידות
את עושה שער עם כותרת ולוגו, אחר כך באטרבורד השני מתחילה להכניס מוצרים, אלא אם כן ביקשו משהו אחר בעמוד השני, כמו דברי פתיחה שיווקיים וכו'
בארטבורד השלישי את ממשיכה להכניס מוצרים, תמונה המוצר וכיתוב לידו, עם מחיר או מק"ט מה שביקשו ממך, שימי לב שהפונט יהיה קריא! לא כל פונט מתאים. הפונט פלטפורמה של בית אלף למשל (חינמי) אולי יעזור כאן
באטרבורד הרביעי את ממשיכה לשים מוצרים וכן הלאה
שימי לב שהמוצרים מחולקים מ ר א ש לקטגוריות, שאת עובדת מסודר באילוסטרייטור, שיש שמות נכונים לשכבות, ממילא קטלוג זה הרבה פינג פונג בינך לבין הלקוח אז שלפחות יהיה לך קל לעשות את כל השינויים שביקש
לגבי תמחור, כדאי לחפש בפרוג מה כותבים שם על תמחור דבר כזה, בגדול אם את לוקחת 60 ש"ח לשעה תעשי חישוב שאת תעבדי כ-10 שעות פלוס מינוס, סתם השערה גסה שלי, וזה כולל תיקונים
בהצלחה!
חברה רשומה
כמובן לאחר מכן את שומרת את זה כPDF ובאיכות סבירה כדי שיעבור בוואטספ
פעילה בקהילה
נראה לי שהרבה יותר נכון לעשות את זה באינדיזין גם הקובץ הרבה יותר קל וגם הרבה יותר נח לעבודה
חברה רשומה
לא רק שנכון לעשות באינדיזיין.
זה פשוט קריטי.
את יודעת מה יקרה לאילוס עם כמות כזו של תמונות?
שבד"כ גם מאד איכותיות- כי זה מצלם….
Log in to reply.