עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,583 תיק עבודות 901 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות תמחור עימוד קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ תמחור עימוד Tagged: עימוד, תמחור עיצוב גרפי תמחור עימוד פורסם ע"י רננה ריגר גרפיקה on 16/12/2024 ב12:22 am היי, אשמח לדעת בכמה לתמחר עמוד בעימוד יומן? האם 30 ש”ח לעמוד זה מחיר סביר? עזר לך? 👍 אילה כחלון [email protected] הגיבה לפני 6 ימים, 7 שעות 2 חברות · 1 תגובה עימודתמחור 1 תגובה אילה כחלון [email protected] מיתוג שיווק ופרסום חברה 16/12/2024 ב10:32 am זה משתנה, רקע דינמי / משתנה, זמנים וכו’ וגם כמה נסיון יש לך. נשמע לי 30 ש’ מאוד זול עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו