הספר “בטן מלאה חיטה”
קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ הספר “בטן מלאה חיטה”
-
הספר “בטן מלאה חיטה”
פורסם ע"י elisheva הייטק on 18/03/2024 ב10:13 amאשמח לחוות הדעת של המקצועיות כאן לגבי תוכן הספר.
הספר טלטל אותי בצורה חזקה מאד
עד כמה זה נכון?
חני לוין הגיבה לפני 9 חודשים 4 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
חברה חדשה
צודקת.
לספר קוראים “בטן של חיטה” של ד”ר וויליאם דייויס
ספר בסיסי לכל יועצת תזונה באשר היא!
אף אחת לא קראה את הספר הזה???
-
חברה חדשה
אני לא יועצת תזונה או משהו כזה..
בעבר קראתי…
הוא נראה לי מדבר על להוריד את כל מוצרי הגלוטן,
הזכרתן אותו כאן וניסיתי להשיגו שוב כדי לקרוא שוב. אבל בינתיים לא השגתי…
אם אפשר לתמצת את הרעיון העיקרי או תובנות שעלו ממנו נשמח -
חברה חדשה
הספר מסביר שהחיטה כפי שהיא היום גורמת להמון המון נזקים!
לסכרת , השמנה ,בעיות במפרקים ומחלות רבות נוספות
הוא מסביר בצורה יסודית וברורה , שלאחר שקוראים את הספר
השאלה הראשונה היא -איך לא חשבתי על כך קודם???
הספר תורגם על ידי ההוצאה לאור ‘פוקוס’
-
חברה חדשה
שלום וברכה
לא קראתי את הספר…
לפי מה שכתבת מלמעלה על התוכן של הספר
לא מבינה על מה הבהלה
אנחנו יודעים שהיום הרבה דברים עוברים עיבודים ולא מגיעים אלינו כמו שהגיע אל הסבתאות שלנו…..
ולא רק החיטה של היום עושה נזקים אלא גם השמנים, הסוכרים
(מי זוכרת מכאן את התקופה שהסבתות שלנו היו מורחות מנה גדושה של חמאה ואומרות שזה ממש חשוב לאכול חמאה….)
וכל המצרכים המעובדים
גם דגים שאנחנו אוכלים עוברים עיבודים מעיבודים שונים
אם תשמעי הרצאה של משגיחי כשרות גדולים – את תתחלחלי….. מה עושים לדגים שלנו
באיזה צבע הם בטבעי שלהם ובאיזה צבע הם מגיעים עניים ולפה שלנו…..
אבל מה
צריך לזכור שכל מה שה’ ברא בעולמו – בטבעי – זה טוב בעבורנו
ולכן כל דבר טוב לאכול אבל במינון נכון בעבור הגוף והבריאות שלנו
אבל
לצערנו היום באמת הרבה דברים שאמורים להגיע אלינו בצורה טבעית עוברים עיבודים למינהם
לכן מומלץ כמה שיותר לקנות דברים מהטבע ולעשות לבד בבית
כמובן הכל בלי בהלה קיצונית אלא לאט לאט להכניס עוד משהו בריא וטוב לבית
וכמובן קודם לסור מרע – להוציא את הדרים הגרועים שממש לא הכרחיים להיות בתפריט שלנו….
המון הצלחה וס”ד
חני לוין
Log in to reply.