עזרה בAWS וכן באחסון ענן
קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Web Development ‹ עזרה בAWS וכן באחסון ענן
-
עזרה בAWS וכן באחסון ענן
פורסם ע"י שרה כהן הייטק on 04/12/2024 ב9:34 amשלום,
אני מתחילה ומפתחת פרויקט ללקוח ב ANGULAR ,
C# וSQL
חשבתי לאחסן את מסד הAWS פתחתי שם חשבון וDB של PSQL
ולא הצלחתי להתחבר מPGADMIN והערכה של העלות החודשית הייתה בערך 10דולר
ועכשיו קבלתי מהם חשבון על סך 62 דולר ולפרוט צריך להיכנס לאתר שלהם
ועכשיו הם שינו אותו לאימות דו שלבי כך שאיני מצליחה להתחבר
ולבטל את החשבון
אשמח למידע לגבי AWS וכן לגבי אחסון בענן באופן כללי
מי שתוכל לעזור אשמח מאוד!!!!!!
תודה ענקיתתמר רוזנטל הגיבה לפני 1 שבוע, 4 ימים 4 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
166126פעילה בקהילה
אני הייתי מפחדת להתחיל עם AWS כמתחילה,
טעות קטנה יכולה לעלות ביוקר…
הייתי ממליצה לך בתור התחלה להגדיר שמעלות מסוימת AWS ישלחו לך התראה למייל כדי שתוכלי מייד לבטל.
יש עננים יותר “ביתיים” וחינמיים (כמו Render) שיכולים להתאים, תנסי לבדוק באינטרנט מה טוב לך.
בקשר לשאלתך, זה מה ש- GPT ענה:
לגבי AWS ואחסון בענן, הנה כמה נקודות שיכולות לעזור לך:
1. חיבור ל-PostgreSQL ב-AWS:
– ודאי שהגדרת את ההגדרות הנכונות ב-DB instance שלך ב-AWS RDS, כולל הגדרות הגישה (security groups) שמאפשרות חיבור מ-PgAdmin.
– יש לוודא שהכתובת (endpoint) והפורט (לרוב 5432) נכונים.
– אם יש בעיות חיבור, בדקי את ה-VPC וה-Security Group כדי לוודא שהחיבורים מותרות.
2. אימות דו-שלבי:
– אם יש לך בעיות עם האימות הדו-שלבי, ניתן לנסות לשחזר את הגישה לחשבון שלך דרך האפשרויות שמציע AWS, כמו שליחת קוד לאימייל או לטלפון.
– אם לא מצליחה, ניתן לפנות לתמיכה של AWS.
3. עלויות:
– עלויות של שירותי AWS משתנות מאוד בהתאם לשימוש. כדאי לבדוק את דוח השימוש שלך באקונומיה של AWS כדי להבין מה גורם לעלויות הגבוהות.
– ניתן להשתמש בכלים כמו AWS Pricing Calculator כדי להעריך עלויות עתידיות.
4. אחסון בענן באופן כללי:
– יש מגוון שירותים בענן כמו Google Cloud, Microsoft Azure, DigitalOcean ועוד. כדאי להשוות בין השירותים כדי למצוא את הפתרון שמתאים לצרכים שלך.
– חשוב להבין את המודלים של תשלום (כמו תשלום לפי שימוש, תשלום חודשי קבוע וכו’).
בהצלחה רבה!!
-
860חברה חדשה
קראתי תגובה של מישהי, בקבוצת מייל, בעבר, שכתבה שהיא העלתה ל-aws ונעזרה במדריך מאוד ברור ומומלץ באתר לוגיקוד.
מצרפת קישור
https://logicode.study/courses/cloud-aws/?add-to-cart=11942
עכשיו, לרגל סוף השנה, יש הנחה של 45% על כל האתר, וגם על זה. (לא ניסיתי אישית).
logicode.study
ברוכים הבאים לקורס מחשוב ענן של לוגיקוד ☁️ בקורס זה נגלה את העוצמה של שירותי הענן, ביניהם EC2, RDS ו-S3 של אמזון (AWS), תוך כדי צבירת ידע וניסיון בכלים בסיסיים וחיוניים כמו לינוקס, TMUX, SSH ו-Docker. קורס זה יהיה שער … להמשך קריאה
-
240חברה חדשה
לגבי החשבון ישנה אפשרות לשלוח מייל לשירות לקוחות ויש שם צאט שלי נחסם בנטפרי אני ביקשתי מהם שידברו באנגלית לאט כי אני לא דוברת טוב אנגלית והם ממש עוזרים בשביל תמיכה לא צריכים לעשות כניסה שאת נכשלת בכניסה ישנה אפשרות לתמיכה ותכתבי מאד בפירוט מה הבעיה
מנסיון ב DB התשלום על VPN משהו כזה על S3 עד 5 GB לא יצא לי שגבו לי אבל שוב באחריות ובזהירות כל הגדרה יכולה לשנות את החשבון מחינמי לחשבון גבוה
מצרפת מדריך למי שמעונינת להקמת STATIC WEB SITE בענן עם CI CD בגיט שמעלים אוטומטית לאחסון S3
הצלחות
Log in to reply.