הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 37 דקות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,373 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תוסף Git לVisual Studio קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ כלים ‹ תוסף Git לVisual Studio Tagged: git, visual studio כלים תוסף Git לVisual Studio פורסם ע"י תמר פ. הייטק on 23/02/2023 ב9:44 am מישהי יודעת אולי מה אני צריכה להתקין / להגדיר כדי לראות בתוך שורות הקוד מי אחראי לכל שינוי בגיט?ב VS code יש תוסף שנקרא gitLens. יש משהו כזה גם בVisual Studio? עזר לך? 👍 תמר פ. הגיבה לפני 1 שנה, 8 חודשים 2 חברות · 4 תגובות gitvisual studio 4 תגובות טובה ראבי חברה חברה 23/02/2023 ב11:20 am אני לא עובדת עם Visual Studio, אבל נראה לי שזה יכול להועיל לך:https://learn.microsoft.com/en-us/visualstudio/ide/find-code-changes-and-other-history-with-codelens?view=vs-2019כדי להפעיל את האפשרות:Go to Tools > Options > Text Editor > All Languages > CodeLens.בהצלחה! עזר לך? 👍 תמר פ. הייטק חברה 23/02/2023 ב11:39 am תודה, טובה. זה נותן לראות בחלון צדדי. אני מחפשת משהו שמראה בתוך השורה, כמו בתמונה. מכירה? עזר לך? 👍 טובה ראבי חברה חברה 23/02/2023 ב11:43 am תבדקי שוב. לפי מה שקראתי בלינק ששמתי לך, זה אמור להראות בתוך השורה, כמו שאת רוצה. (בניגוד לאופציה Git Blame ב Visual Studio שמראה רק בחלון צידי) עזר לך? 👍 תמר פ. הייטק חברה 23/02/2023 ב11:52 am כן, ראיתי, אבל משום מה הוא לא מראה את מה שקשור לגיט. רק את כמות הרפרנס. תודה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו