הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,360 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תחזוק מערכת קיימת קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ פרילנסרית ‹ תחזוק מערכת קיימת פרילנסרית תחזוק מערכת קיימת פורסם ע"י m-m levy חברה on 20/11/2022 ב2:32 pm צהרים טובים, אשמח לדעת איך מתמחרים תחזוקה של מערכת קיימת (מדובר על הוספה של דברים קטנים ע”פ הצורך וזמינות מיידית) מדובר על מתחילה (אם זה רלוונטי) תודה רבה!! עזר לך? 👍 m-m levy הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 1 חברה · 2 תגובות 2 תגובות m-m levy חברה חברה 23/11/2022 ב12:38 am מקפיצה.. עזר לך? 👍 m-m levy חברה חברה 05/12/2022 ב7:11 pm אף אחת לא יודעת לומר לי טווח מחירים?? מציינת שהאתר בנוי בטכנולוגיה מבוססת no code – כך שזה לא ממש תכנות תודה!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו