📢 דרושה שותפה לפרויקט – הקמה והטמעה של Monday.com

קדם Forums הייטק כלים 📢 דרושה שותפה לפרויקט – הקמה והטמעה של Monday.com

• 📢 דרושה שותפה לפרויקט – הקמה והטמעה של Monday.com

פורסם ע"י BRACHA GENASYA  חברה on 18/06/2026 ב9:36 am

מחפשת מישהי רצינית, עם ראש גדול, מוטיבציה גבוהה ורצון ללמוד ולהתפתח, לעבודה לפי פרויקט בתחום הקמה והטמעה של מערכת <strong data-start=”170″ data-end=”184″ style=”font-family: inherit; font-size: inherit;”>Monday.com.

<strong data-start=”187″ data-end=”206″>מה כולל התפקיד?
    ✨ אפיון תהליכי עבודה מול הלקוח.<br data-start=”238″ data-end=”241″> ✨ הקמת לוחות עבודה במערכת Monday.com.<br data-start=”278″ data-end=”281″> ✨ בניית אוטומציות, טפסים ודשבורדים.<br data-start=”316″ data-end=”319″> ✨ ליווי משתמשים והעברת הדרכות.

<strong data-start=”351″ data-end=”366″>מה חשוב לי?
    ✔️ סדר וארגון ברמה גבוהה.<br data-start=”392″ data-end=”395″> ✔️ יכולת למידה מהירה.<br data-start=”416″ data-end=”419″> ✔️ יחסי אנוש מצוינים ושירותיות.<br data-start=”450″ data-end=”453″> ✔️ אחריות, יוזמה וחשיבה עצמאית.<br data-start=”484″ data-end=”487″> ✔️ אנרגיות טובות ורצון אמיתי להתפתח.

<strong data-start=”525″ data-end=”564″>אין חובה לניסיון קודם ב-Monday.com.<br data-start=”564″ data-end=”567″> אם יש לך מוטיבציה, אהבה לטכנולוגיה ויכולת ללמוד מהר – אני מאמינה שאפשר ללמוד את המערכת ולהצליח.

💼 העבודה היא <strong data-start=”678″ data-end=”692″>לפי פרויקט, עם אפשרות לשיתופי פעולה נוספים בהמשך למתאימות.

📩 אם זה נשמע כמו משהו שמתאים לך, או שאת מכירה מישהי כזו – אשמח שתשלחי לי הודעה פרטית עם כמה מילים על עצמך וניסיון רלוונטי (גם אם הוא מתחומים אחרים). BRACHA1011….

BRACHA GENASYA הגיבה לפני 13 שעות, 14 דקות 1 חברה · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • BRACHA GENASYA

חברה
    חברה
    18/06/2026 ב9:47 am
    חברה תורמת

פסוט מעודכן ללא באגים מהאתר…

מחפשת מישהי רצינית, עם ראש גדול, מוטיבציה גבוהה ורצון ללמוד ולהתפתח, לעבודה לפי פרויקט בתחום הקמה והטמעה של מערכת Monday.com.

מה כולל התפקיד?
    ✨ אפיון תהליכי עבודה מול הלקוח.
    ✨ הקמת לוחות עבודה במערכת Monday.com.
    ✨ בניית אוטומציות, טפסים ודשבורדים.
    ✨ ליווי משתמשים והעברת הדרכות.

מה חשוב לי?
    ✔️ סדר וארגון ברמה גבוהה.
    ✔️ יכולת למידה מהירה.
    ✔️ יחסי אנוש מצוינים ושירותיות.
    ✔️ אחריות, יוזמה וחשיבה עצמאית.
    ✔️ אנרגיות טובות ורצון אמיתי להתפתח.

אין חובה לניסיון קודם ב-Monday.com.
    אם יש לך מוטיבציה, אהבה לטכנולוגיה ויכולת ללמוד מהר – אני מאמינה שאפשר ללמוד את המערכת ולהצליח.

💼 העבודה היא לפי פרויקט, עם אפשרות לשיתופי פעולה נוספים בהמשך למתאימות.

📩 אם זה נשמע כמו משהו שמתאים לך, או שאת מכירה מישהי כזו – אשמח שתשלחי לי הודעה פרטית עם כמה מילים על עצמך וניסיון רלוונטי (גם אם הוא מתחומים אחרים).
    bracha1011

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן