📢 דרושה שותפה לפרויקט – הקמה והטמעה של Monday.com

קדם Forums הייטק כלים 📢 דרושה שותפה לפרויקט – הקמה והטמעה של Monday.com

• 📢 דרושה שותפה לפרויקט – הקמה והטמעה של Monday.com

פורסם ע"י BRACHA GENASYA  חברה on 18/06/2026 ב9:36 am

מחפשת מישהי רצינית, עם ראש גדול, מוטיבציה גבוהה ורצון ללמוד ולהתפתח, לעבודה לפי פרויקט בתחום הקמה והטמעה של מערכת <strong data-start="170" data-end="184" style="font-family: inherit; font-size: inherit;">Monday.com.

<strong data-start="187" data-end="206">מה כולל התפקיד?
    ✨ אפיון תהליכי עבודה מול הלקוח.<br data-start="238" data-end="241"> ✨ הקמת לוחות עבודה במערכת Monday.com.<br data-start="278" data-end="281"> ✨ בניית אוטומציות, טפסים ודשבורדים.<br data-start="316" data-end="319"> ✨ ליווי משתמשים והעברת הדרכות.

<strong data-start="351" data-end="366">מה חשוב לי?
    ✔️ סדר וארגון ברמה גבוהה.<br data-start="392" data-end="395"> ✔️ יכולת למידה מהירה.<br data-start="416" data-end="419"> ✔️ יחסי אנוש מצוינים ושירותיות.<br data-start="450" data-end="453"> ✔️ אחריות, יוזמה וחשיבה עצמאית.<br data-start="484" data-end="487"> ✔️ אנרגיות טובות ורצון אמיתי להתפתח.

<strong data-start="525" data-end="564">אין חובה לניסיון קודם ב-Monday.com.<br data-start="564" data-end="567"> אם יש לך מוטיבציה, אהבה לטכנולוגיה ויכולת ללמוד מהר – אני מאמינה שאפשר ללמוד את המערכת ולהצליח.

💼 העבודה היא <strong data-start="678" data-end="692">לפי פרויקט, עם אפשרות לשיתופי פעולה נוספים בהמשך למתאימות.

📩 אם זה נשמע כמו משהו שמתאים לך, או שאת מכירה מישהי כזו – אשמח שתשלחי לי הודעה פרטית עם כמה מילים על עצמך וניסיון רלוונטי (גם אם הוא מתחומים אחרים). BRACHA1011….

יהודית פ הגיבה לפני 55 דקות 5 חברות · 5 תגובות
  • 5 תגובות
  • BRACHA GENASYA

חברה
    חברה
    18/06/2026 ב9:47 am
    חברה תורמת

פסוט מעודכן ללא באגים מהאתר…

מחפשת מישהי רצינית, עם ראש גדול, מוטיבציה גבוהה ורצון ללמוד ולהתפתח, לעבודה לפי פרויקט בתחום הקמה והטמעה של מערכת Monday.com.

מה כולל התפקיד?
    ✨ אפיון תהליכי עבודה מול הלקוח.
    ✨ הקמת לוחות עבודה במערכת Monday.com.
    ✨ בניית אוטומציות, טפסים ודשבורדים.
    ✨ ליווי משתמשים והעברת הדרכות.

מה חשוב לי?
    ✔️ סדר וארגון ברמה גבוהה.
    ✔️ יכולת למידה מהירה.
    ✔️ יחסי אנוש מצוינים ושירותיות.
    ✔️ אחריות, יוזמה וחשיבה עצמאית.
    ✔️ אנרגיות טובות ורצון אמיתי להתפתח.

אין חובה לניסיון קודם ב-Monday.com.
    אם יש לך מוטיבציה, אהבה לטכנולוגיה ויכולת ללמוד מהר – אני מאמינה שאפשר ללמוד את המערכת ולהצליח.

💼 העבודה היא לפי פרויקט, עם אפשרות לשיתופי פעולה נוספים בהמשך למתאימות.

📩 אם זה נשמע כמו משהו שמתאים לך, או שאת מכירה מישהי כזו – אשמח שתשלחי לי הודעה פרטית עם כמה מילים על עצמך וניסיון רלוונטי (גם אם הוא מתחומים אחרים).
    bracha1011

• חנה זילברשטיין

הייטק
    חברה
    21/06/2026 ב1:02 pm
    חברה תורמת
  • רחל גיבר

הייטק
    חברה
    21/06/2026 ב2:05 pm
    חברה תורמת

אני מתענינת בעבודה

אני למדתי תכנות ובמסגרת זו עברתי קורס באוטומציה

למדנו make,n8n,Srm,Airtable

כעת אני באמצע פרויקט למערכת חוגים שממומש ב Airtable

התנסתי על פלטפורמת manday במסגרת עבודה שעשיתי.

מצורף קורות חיים

• זהבי קפלן

הייטק
    חברה
    22/06/2026 ב9:44 am
    חברה תורמת

בס"ד

היי ברכה, נעים מאוד!

ראיתי את הפרסום שלך לגבי הפרויקט להקמה והטמעה של מערכת Monday.com, והוא מאוד עניין אותי.

אני מגיעה מעולם הפיתוח והאוטומציות העסקיות, עם ניסיון רב באפיון תהליכי עבודה, בניית דשבורדים, וחיבור מערכות (עבודה רבה עם כלים כמו Airtable, Make, ו-Webhooks). אמנם לא עבדתי ישירות על פלטפורמת Monday, אך בזכות הרקע הטכנולוגי וההבנה העמוקה שלי בלוגיקה של אוטומציות ותהליכים עסקיים, אני לומדת מערכות חדשות במהירות שיא.

אני מאוד מסודרת, אוהבת ליצור פתרונות חכמים ללקוחות, ובעלת יחסי אנוש מעולים להובלת תהליכי הדרכה והטמעה.

אשמח מאוד לשוחח, לשלוח לך קורות חיים או דוגמאות לפרויקטים שביצעתי, ולבדוק התאמה לשיתוף פעולה.

בברכה, זהבי קפלן

זד אִי איטש אֵי וִי אַי שזה יוצא זהבי שטרודל גימל נקודה קום.

• יהודית פ

הייטק
    חברה
    09/07/2026 ב3:29 pm
    חברה תורמת

הי ברכה! מה שלומך? אני יהודית פוליקמןלגבי הפרויקט ב-Monday.com עדיין רלוונטי? זה נשמע לי מעניין מאוד ומתאים בדיוק ליכולות שלי.

אני הנדסאית תוכנה, עם רקע וניסיון מעשי בפיתוח מערכות. למרות שאין לי ניסיון קודם ספציפית ב-Monday, יש לי זיקה חזקה מאוד לטכנולוגיה, ראייה מערכתית וחשיבה לוגית ואנליטית מעולה – מה שיאפשר לי ללמוד את המערכת, את האוטומציות ואת אפיון התהליכים במהירות רבה.

אני אדם מאורגן ומסודר מאוד, בעלת יחסי אנוש מצוינים וראש גדול.0548583423

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן