הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,418 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות java קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ לימודים ‹ java לימודים java פורסם ע"י משתמש לא ידוע חברה on 19/08/2021 ב1:42 pm מעוניינת ללמוד שפת java האם יש מישהי שיכולה לערוך לי שיעור פרטי? עדיף מרחוק. תודה עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 4 חברות · 7 תגובות 7 תגובות טליה שוורץ מנהלת קדם מנהלת 20/08/2021 ב9:03 am היי רחל, למה שלא תחפשי שיעור מקוונים ברשת יכולה להסתכל באתר פרקטיק יו : https://www.practicu.com/ זה בעברית וכנראה יצא יותר זול ממורה פרטית. כתבת “שיעור” את בטח מתכוונת לשיעורים.. זה לא ביום אחד.. בהצלחה 👍 עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה משתמש שנמחק 29/09/2021 ב10:15 pm אני חייבת ללמוד מהר והרבה. לא יכולה לבזבז זמן על לימודים אונליין ברשת. או ספר שאני רצה לפי מה שבא לי או מורה פרטית שמלמדת הרבה חומר ואז אני יכולה להתקדם מהר מהר… עזר לך? 👍 תהילה א חברה חברה 27/10/2021 ב9:25 pm מהר את רוצה ללמוד?….קחי לך זמן! לא לומדים הכול תוך חודש.וככול שתתרגלי יותר-כך תביני יותר! עזר לך? 👍 מיכל . חברה חברה 23/08/2021 ב7:58 pm היי. ממליצה על אתר גול. https://www.gool.co.il/android/ הלימוד בו שווה כל שקל!!!! מסבירים שם הכל. עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה משתמש שנמחק 27/10/2021 ב9:29 pm התחלתי ללמד גאווה לפני חודש בסמינר. ולא ידעתי כלום לכן הייתי צריכה קורס מהיר במיוחד. עכשיו אני כבר באמצע ללמד… עזר לך? 👍 תהילה א חברה חברה 27/10/2021 ב9:32 pm ללמד? לא הבנתי….את לא למדת JAVA ועשית קורס של חודש-ועכשיו את יודעת?. עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה משתמש שנמחק 27/10/2021 ב9:40 pm אכן כן. לא יכולה להגיד לך שאני יודעת מעולה. אבל מה שלמדתי והבנתי טוב, הצלחתי להעביר טוב לבנות. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו