מוכנה לעזור לי בעדכון, איך היה לך לארגן כנס פרונטלי, או חוג בית? כמה שאלות – תוד

קדם Forums עצמאיות ראשי קורסים וסדנאות מוכנה לעזור לי בעדכון, איך היה לך לארגן כנס פרונטלי, או חוג בית? כמה שאלות – תוד

• מוכנה לעזור לי בעדכון, איך היה לך לארגן כנס פרונטלי, או חוג בית? כמה שאלות – תוד

פורסם ע"י מיכל וילמן  יעוץ אימון והנחיה on 12/03/2026 ב1:05 am

האם ארגנת פעם כנס פרונטלי? ואם כן, מוכנה לספר, כמה עלה לך הפרסום? ומה היתה רמת המקצועיות שלו?

כמה הגיעו בעקבותיו? מה היה אחוז ההמרה לבסוף? (רכשו את המוצר / הסדנה וכו')

כל מידע שיש לך יעזור לי מאד!

אפשר כמובן לשתף באישי, איך שנוח לך (michal2lov ואח"כ שטרודל ג'ימייל וכו')

תודה מראש:)

מיכל וילמן הגיבה לפני 1 חודש, 1 שבוע 2 חברות · 2 תגובות
  • 2 תגובות
  • עדיה מרים פריימן

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    12/03/2026 ב11:58 am
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

העברתי לאורך השנים כמה וכמה כנסים פרונטליים. הם היו מאוד שונים זה מזה בקונספט ומטרה שאליה רציתי להגיע, כך שלא אוכל לשתף במשהו גורף…..מה שכן: (ומקווה שיעזור)

1. לאחר כל כנס הגיע גל של טיפולים או שיחות ייעוץ בטלפון (שהובילו בהמשך לטיפולים בפועל). זה בהחלט היה משתלם לטווח רחוק.

2. לגבי הוצאות פירסום והוצאות בכלל:

בכנס שעשיתי לגמרי לבד- עשיתי פרסום מינימאלי אבל במקומות תואמי קהל יעד. לדוגמא- עשיתי הרצאה בנושא של הרטבות בגילאים מתקדמים, אז תליתי מודעות בפתחי מעונות, גנים (לא בתי ספר, כי זה ילדים שכבר יודעים לקרוא וממש לא רציתי שהנושא יהפוך לשיח חברתי…) השארתי הודעה קולית בקו המיועד לנשים וכו. זאת אומרת לא פרסמתי הרבה אבל איפה שכן- זה היה בול קהל היעד שרציתי שיגיע. לא בעיתון מקומי לדוגמא…

ברב הכנסים פניתי למקומות לשיתופי פעולה. לדוגמא, כשערכתי כנס בתחומי אומנות ונפש, פניתי לבית ספר לאומנויות שהיה חתום על האירוע (ואז גם הכיבוד והמקום והכל- עליהם). באופן טבעי כשאת פונה למקום מוכר, אז גם מעגל הלקוחות שלו גדול יותר ואת מקבלת קהל רחב יותר.

עדיף לך להציע שיתוף פעולה ובכך להרוויח פחות אבל לחסוך את כל ההוצאות. את יודעת שמה שאת מקבלת זה נטו. כך לפחות נכון יותר עבורי.

<font face="inherit">3. מאוד מאוד חשוב, שתבחרי נושא שמדבר לציבור, ולא בא להעביר ים של אינפורמציה. קהל יכול להשתעמם תחת עומס וחבל. אחרי שבחרת נושא שרלוונטי לציבור, בדקי ש</font>הפרסום<font face="inherit"> פונה באופן ממוקד לציבור שאת רוצה שיבוא. שלבי בהרצאה אפשרות לשיתוף פעולה של הקהל- אולי תרגיל משותף? אולי שאלות לקהל (בקהלים קטנים זה עובד מעולה)?, אולי נציגים שמוכנים להשתתף בהדגמה חיה? שיתוף של הקהל זה אחד הדברים העוצמתיים בעיניי.</font>

<font face="inherit">4. לא לשכוח להביא כרטיסי ביקור!!:)</font>

<font face="inherit">אשמח לענות לשאלות נוספות אם יש:) בהצלחות!!</font>

• מיכל וילמן

יעוץ אימון והנחיה
    חברה
    12/03/2026 ב12:24 pm
    פעילה בקהילה

וואוו עדיה מרים יקרה, עזרת לי המון! אין מילים!

מאד מעריכה את ים הידע ששפכת כאן

ממש לשבת וללמוד את זה

הרעיון של שת"פ בכנס, הוא מעולה ממש!

מאד מודה לך על הזמן והנכונות שהקדשת לי

תבורכי🙂

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן