הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,409 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות ספריה ל log in אנגולר קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Web Development ‹ ספריה ל log in אנגולר Web Development ספריה ל log in אנגולר פורסם ע"י racheli ganon חברה on 01/08/2020 ב8:18 pm היי אם מישהי מכירה ספריה שנותנת את האפשרות להירשם עם חשבון של גוגל וכו’ לא firebase או שאפילו רק נותנת את העיצוב אשמח שתעדכן. תודה! עזר לך? 👍 racheli ganon הגיבה לפני 4 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 4 תגובות 4 תגובות avigail O הייטק חברה 01/08/2020 ב8:40 pm יש את הספריה Auth0, יש להם מדריך מפורט מאוד כאן ההמון הצלחה!! עזר לך? 👍 racheli ganon חברה חברה 01/08/2020 ב9:09 pm וואי אלופה ?בדיוק מה שחיפשתי! ממש תודה אני כבר יומיים על הגוגל ולא מצאתי את זה.. את מכירה אולי גם ספריה להודעות push notification בלי ה firebase באנגולר? אם את מכירה ויש לינק – ממש תודה רבה! עזר לך? 👍 avigail O הייטק חברה 02/08/2020 ב7:42 am ניסית את ngx-push-notifications? שמפורט כאן ו כאן (שני הקישורים די דומים) עזר לך? 👍 racheli ganon חברה חברה 02/08/2020 ב8:18 am האמת שניסיתי את אחד הקישורים האלו אבל לא קופץ לי הודעה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו