הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,562 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות סינון אינטרנט במשרדי ממשלה קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ סינון אינטרנט במשרדי ממשלה עבודה סינון אינטרנט במשרדי ממשלה פורסם ע"י רבקי הייטק on 13/10/2020 ב1:16 pm היי, יש כאן מישנהיא שיש לה מידע / נסיון בהתקנת סינון פרטי(אתרוג/נתיב/נטפרי) במשרד ממשלתי? תודה רבה!! עזר לך? 👍 goHigh Tech הגיבה לפני 4 שנים, 5 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה goHigh Tech חברה חברה 18/11/2020 ב9:45 pm 0 0 0 חברה חדשה היי רבקי, אצלנו זו חברה ביטחונית והצלחנו להתקין אתרוג בשיתוף פעולה עם צוות הIT בחברה. את מוזמנת לפרט מה בדיוק הבעיה שאת נתקלת כדי שיהיה אפשר יותר לעזור. נ.ב כשלא מוצאים שום פיתרון, תמיד אפשר להביא מחשב נייד אישי עליו מותקנת החסימה ובו בלבד את גולשת עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו