הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה - בקרוב! דרושות מורות לחינוך כיתה א’ וב’ קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ דרושות מורות לחינוך כיתה א’ וב’ הוראה למידה ועזרים דרושות מורות לחינוך כיתה א’ וב’ פורסם ע"י RACHEL אומנות הבמה והפקות תוכן on 23/07/2023 ב9:39 pm דרושות מורות המנוסות בסביבות פדגוגיות חדשניות יצירתיות ובעלות מעוף לחינוך כיתה א’/ב’ עם נסיון בהקניית קריאה ותואר מתאים. לבית הספר ממלכתי חרדי בפתח תקווה. עזר לך? 👍 תהילה פ הגיבה לפני 1 שנה, 4 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות רחל ענדען אדריכלות ועיצוב פנים חברה 23/07/2023 ב11:26 pm בעלת תואר ראשון, ניסיון בהקניית קריאה, ותק רב: 0527619918 עזר לך? 👍 רחל ענדען אדריכלות ועיצוב פנים חברה 24/07/2023 ב1:52 pm מה המייל לשליחת קו”ח? או מספר טלפון ליצירת קשר? עזר לך? 👍 תהילה פ הוראה רכזות וחינוך חברה 25/07/2023 ב10:32 am אשמח גם לקבל מייל או טלפון. את יודעת באיזה בי”ס מדובר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו