הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,119 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דרושות מורות… קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ דרושות מורות… Tagged: דרושה, לאנגלית, לשנה, מורה הוראה למידה ועזרים דרושות מורות… פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 13/07/2022 ב7:30 pm מכירה בית ספר שמחפש מורה ראית מודעה בעיתון? שתפי אותנו! ועזרי לנשים נוספות למצוא עבודה. עזר לך? 👍 רזיאלה דרכמן הגיבה לפני 2 שנים, 3 חודשים 4 חברות · 5 תגובות דרושהלאנגליתלשנהמורה 5 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 13/07/2022 ב9:22 pm משרות באזור הצפון * מורות למילויי מקום יומיים עדיפות לבעלות ניסיון קו”ח למייל [email protected] * גננת בעלת ניסיון למשרה מלאה קו”ח למייל [email protected] עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 17/07/2022 ב10:31 am קיבלת עיתון היום? דפדפי לדרושים. ועלי לפה משרות לשנה הבאה לתועלת כולם. עזר לך? 👍 רחל ענדען אדריכלות ועיצוב פנים חברה 26/07/2022 ב2:37 am אם את מורה בבית ספר ואת יודעת שחסרה מורה בצוות, תעשי חסד אם תעדכני, לא כל בית ספר מעדכן בעיתון… כך נוכל לשלוח קו”ח למקומות רלוונטיים. עזר לך? 👍 א. כ כללי חברה 26/07/2022 ב11:33 am אם מישהי יודעת על בית ספר במרכז שרוצים מורה ליסודי לשנת הלימודים הקרובה, אשמח לקבל פרטים [email protected] עזר לך? 👍 רזיאלה דרכמן הוראה רכזות וחינוך חברה 27/07/2022 ב12:17 am תיכון חסידי (חב”ד) בהר-נוף (ירושלים) מחפש מורה מקצועית לאנגלית עם ניסיון בהוראה מתקנת ולימוד בנות ברמה נמוכה באנגלית, להגשה לבגרות של 3 יח”ל. תשלום טוב. לפרטים נוספים ולשליחת קו”ח צרי קשר: גב’ הרשקוביץ [email protected] או בפלאפון- 0527906885 דפנה גרייפל- 0548160770 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו