אני בנאדם שפחות מבין בבריאות אך יש ילדים שמגיעים לגן מורעבים ולא מסוגלים לחכות (יש ילדים שצורכים יותר אוכל )
הגננת מעדיפה ילדים שמחים ורגועים יותר מאשר ילדים מורעבים שרבים כל הזמן אין לגננת זמן לבדוק את מצב השובע של הילדים אולי כדאי לדבר עם האמהות של הילדים שידעגו לתת לילד שלהם מספיק אוכל שלא יהיה מורעב אך יגיע מספיק רעב לארוחת 10
ילדים עד גיל מסוים (כל ילד זה שונה) רעבים כל הזמן לכן במעון זה טעות שההורים מוותרים על מטרנה (זה לא יעזור כי הילד המסכן מורעב שהוא לא מסוגל לישון חצי מהאוכל מגיע לריצפה יש ימים שלמטפלת אין שניה כדי לבדוק שהילד באמת אכל מספיק (הייתי לוקחת את הילד שלי הביתה והוא היה צורח עד שהבנתי שהילד פשוט רעב התחלתי להביא לו משהוא בסוף היום הילד נהיה רגוע)
יש ילדים שיש להם חסך של ממתקים כי מיד כשהילד מתקבל בידי ההורים הממתק נזרק אחר כבוד לפח (עם כל הכבוד זה העולם שלנו וחיבים לשמור על איזון (אני לא אקח לילד ממתק שקיבל אך אתן לו עידוד על זה שלא אכל מיד וזה עובד לפחות אצלי)
לא משנה כמה ממתקים תתני לילד ילד שנמשך לממתקים צריך ללמד אותו איפוק כי כשה יגיע לבית אחר הוא יתנפל על הממתקים אפילו אם לא חסר לו בבית