הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות לימוד טיפול רגשי קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ לימוד טיפול רגשי הוראה למידה ועזרים לימוד טיפול רגשי פורסם ע"י ד. הוראה רכזות וחינוך on 13/11/2022 ב12:38 pm אני מתעניינת בלימודי טיפול רגשי- עדיפות לפסיכודרמה. חשוב לי שהמקום יתן הרבה שיטות טיפוליות. עזר לך? 👍 רחלי הגיבה לפני 2 שנים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רותי בן אדיבה טיפול חברה 13/11/2022 ב1:49 pm פסיכודרמה אפשר ללמוד במלכות- לימודי תעודה. ואם יש לך תואר ראשון אז יש אפשרות ללמוד תואר שני בפסיכודרמה במבח”ר. עזר לך? 👍 רחלי טיפול חברה 14/11/2022 ב7:40 am לימודי טיפול בפסיכודרמה מצומצמים רק לכלי הזה, ולא נותנים שיטות טיפול נוספות. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו