אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 5 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
שאלה חשובה למעצבות פנים שביננו
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ שאלה חשובה למעצבות פנים שביננו
שאלה חשובה למעצבות פנים שביננו
פורסם ע"י שרי שטרן יעוץ אימון והנחיה on 13/04/2026 ב7:06 pmשואלת בשביל מישהי שמחכה לשמוע ממך!
יש לך המלצה על מקום לימודים שמור ברמה מקצועית גבוהה? (לאשה)
אזור ירושלים/למידה מרחוק
ועוד משהו חשוב-
כמה בלימודים/בעבודה את משתמשת תכלס עם בינה?
ממש תודה על כל תשובה!
מעריכה
ציפי שטיין הגיבה לפני 1 שבוע, 4 ימים 8 חברות · 11 תגובות- 11 תגובות
פעילה בקהילה
עני עובדת בבקרת תכנון ולא משתמשת כלל בבינה
חברה תורמת
תודה על המענה!
מחכה לתגובות נוספות,
תודה מראש:)
פעילה בקהילה
אני משתמשת בבינה מלאכותית לשאלות ברוויט – לא תמיד התשובה נכונה אבל לפעמים כן
משתמשת להדמיות ועיצוב ליצירת תמונות השראהיוזמת שיח
מקום לימודים-על מה?
עיצוב פנים?
ואני משתמשת בבינה מלאכותית-ממש לבסיס.
מצוין לתמונות השראה.
חברה תורמת
כן, מקום לימודים לעיצוב פנים באוירה שמורה, יש?
יוזמת שיח
שרי יקרה.
מבהירה לך שאת מודעת מה כלול בעיצוב פנים.כדי שלא תהיינה לך הפתעות/אכזבות.
ותבדקי את עצמך:
1. קורס עיצוב פנים-כולל תוכניות שרטוט עם כל המשתמע מכך. (דיוק יסודי/סבלנות/שינויים רבים/עמידה בשטח מול קבלן/בעלי מקצוע וכיוצ"ב)=מתאים לאופי שלך?
2. לימוד 3 שנים- את יכולה מבחינת החיים הפרטיים/עבודה
3.לומדים חלק מהחומר שפחות יעניין אותך/תאהבי/תתחברי (מטבחים/תאורה/תכנון פרויקט שפחות יתאים בציבור החרדי ועוד')
4. לא בטוח-תבדקי-אם מלמדים: יעוץ עסקי/ניהול לקוחות/תימחור/עלויות
5. כמעט לא נוגעים בהום סטיילינג-בזמנינו הרבה מאד מתבססים ע"ז בעיצוב פנים. (יש כאלו שלא שוברות ומתחילות בית מ0בניית קירות חיצוניים או בית חדש לחלוטין. כי יש תכנון מהקבלן. ולפעמים זה כולל תוכניות חשמל/הריסה ועוד. לכן,הרבה מאד משפחות רוצים יותר עזרה ב: קניית רהיטים/בחירת סניטריה וקרמיקה/התאמת חומרים/חיבור בין צבעים ועוד.)
6. אם יש פרויקט גמר אמיתי-כי ללמוד תיאורתי לא מבטיח שתצאי עם כלים מעשיים ביד. ותמצאי את עצמך לא יודעת מהיכן להתחיל
7. יעוץ שאלות ותשובות במהלך הקורס/לאחריו-כדי שתוכלי להיות בטוחה שאין לך טעויות/את מתקדמת ועושה את הטוב ביותר עבור הלקוחות.
בהצלחה!
פעילה בקהילה
לימודי עיצוב פנים הם בערך שנה וחצי פעם בשבוע, בשונה מאדריכלות שזה 3 שנות לימוד מלאות.
פעילה בקהילה
עוד נקודה חשובה. אם ציינת את עניין האווירה השמורה, יש לדעת שהעבודה בשטח הרבה מול גברים (בעלי מקצוע וכד) .
אני שמעתי מכמה בנות שזה הפריעה להן ולכן לא נכנסו לתחום.
שיקול שלך. בהצלחה!
יוזמת שיח
מה עשית בסוף?מחפשת בשביל הבת שלי מקום טוב ומהיר ללימוד עיצוב פנים
Log in to reply.