הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 13 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מורה? אשמח שתעני על סקר אנונימי קצר קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מורה? אשמח שתעני על סקר אנונימי קצר הוראה למידה ועזרים מורה? אשמח שתעני על סקר אנונימי קצר פורסם ע"י רבקי קנפל אומנות הבמה והפקות תוכן on 03/05/2024 ב11:13 am תודה מראש, היות והסקר אנונימי לא אוכל להודות לך באופן אישי… https://forms.gle/ikWvW7HcHyf9scsx9 עזר לך? 👍 א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות. הגיבה לפני 6 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות מרים הורביץ • הורביץ נכסים נדל"ן והשקעות חברה 05/05/2024 ב12:07 am כדאי לך לאפשר דילוג על חלק מהשאלות, זה שכל השאלות הן חובה מייגע. היתה שאלה אחת שלא הבמתי והיה לי מעצבן לחזור אחרוה ולפענח…. עזר לך? 👍 א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות. גרפיקה חברה 16/05/2024 ב6:35 pm הייתי ממליצה לך גם להתייחס לצד הפיננסי שמשפיע מאד על המוטיבציה. בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו