מורת שילוב באופק חדש

קדם Forums הוראה למידה ועזרים מורת שילוב באופק חדש

• מורת שילוב ותיקה

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    13/09/2023 ב8:18 am

כמורה שעבדה בעבר ב”בני יוסף” ועברה למשה”ח, אני יכולה לומר לך ששווה לך מאוד לעבור.

אם תמקדי יותר את השאלה – אולי אוכל לדייק לך את המענה.

באופן כללי אי אפשר לענות על סכומים וכדומה, כי הכל תלוי בדרגה ובוותק שיש לך במשרד החינוך.

ככל שהדרגה והוותק עולים – המשכורת עולה בהתאם.

בכל מקרה את תקבלי באופק יותר מאשר בכל בעלות אחרת…

בהצלחה!

• lea yegudayev

הוראה רכזות וחינוך
      חברה
      13/09/2023 ב9:40 am

רציתי לשאול לגבי שעות שהות ופרטני האם זה רלוונטי גם עבורינו?

ואם כן כמה שעות של שהות ופרטני צריך להוסיף ועל כמה שעות עבודה פרונטליות?

• רחלי

טיפול
    חברה
    13/09/2023 ב9:59 am

רוצה לדייק את דבריך, “מורת שילוב ותיקה”:

גם אני עובדת באופק חדש, בהגדרה של “מורת שילוב”, וכפי שצינת, גובה השכר תלוי כמובן בדרגות ותק וכו’.

אלא שהייתי מסתייגת מהקביעה החד משמעית שבכל מקרה זה שווה, כי זה תלוי גם בהיקף המשרה.

בכל מקרה, הכדאיות היא בהתאם לנתונים של כל אחת באופן אישי, וכדאי לעשות חישובים עם מי שבקי בנבכי האופק חדש ושות’. בפורטל של משרד החינוך יש אפשרות של “מחשבון” לעשות סימולצית שכר.

בהצלחה!

• ברקת אהרוני

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    14/09/2023 ב8:09 am

שלום חברות, גם אני אשמח למענה על השאלה: מה מורת שילוב אמורה לעשות בשהיה ובפרטני? הרי העבודה שלנו מצריכה מלא דוחות, מבדקים וכו… האם אנו צריכות לתת גם פרטני??

וכן אם אני רכזת הכלה והשתלבות, מתי אני אמורה לטפל בריכוז הנתונים? על חשבון איזה שעות?

• אילת ג

אופנה יופי וטיפוח
    חברה
    14/09/2023 ב8:46 am

מקריאת חומרים של משרד החינוך ראיתי שלמורת שילוב יש אכן יותר שהייה ופחות פרטני (גם בגלל שהפרטני הוא כמו הפרונטלי בעצם…) אבל מברור עם המפקחת שלי בחינוך העצמאי היא אמרה שאין הבדל ביננו למורה רגילה וצריך לעשות פרטני כרגיל,

כעת עם התבהרות העניינים מידי יום הם טוענים שעדיין אין דברים ברורים לגבי תחום השילוב והחינוך המיוחד ובהמשך יתנו יותר פרטים (גם הסימולטור למשל לא מכיל גמול שילוב וחנ”מ) משתמע מכך שכן יש שוני ומקווה שנדע בקרוב.

נשמח שמי שיש לה עדכונים- שתשתף.

שנה טובה!

(תזכרו שהכל נגזר מלמעלה ויש לנו הזדמנות להשפיע להיכתב בספר פרנסה טובה, ישועה ונחמה…)

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן