הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 16 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת כרטיסי ניווט לקיר פעיל בכיתת שילוב— קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מחפשת כרטיסי ניווט לקיר פעיל בכיתת שילוב— הוראה למידה ועזרים מחפשת כרטיסי ניווט לקיר פעיל בכיתת שילוב— פורסם ע"י יהודית 🙂 טיפול on 13/08/2023 ב1:52 pm צריכה את זה בשביל קיר פעיל של כיתת שילוב – הוראה מתקנת – בנים חרדיכרטיסי ניווט של אסטרטגיות להבנת הנקרא/תנועות של מפתחי פה וכדו עזר לך? 👍 מורת שילוב ותיקה הגיבה לפני 1 שנה, 2 חודשים 5 חברות · 6 תגובות 6 תגובות נחמי הוראה רכזות וחינוך חברה 13/08/2023 ב2:39 pm יש לי כרטיסים עם מפתחי הפה, אני אשלח לך מאוחר יותר. בעז”ה. איזה סוג כרטיסים להבנת הנקרא? ולאיזה גיל? עזר לך? 👍 יהודית 🙂 טיפול חברה 13/08/2023 ב2:52 pm אשמח אם תשלחי לי למייל yudbyud2 בגמייל לכיתות א-ג כרטיסים כמו אסטרטגיות למידה טרום/מהלך ואחרי קריאה כרטיסי ניווט לכתיבה נכונה כל דבר שקשור להוראה מתקנת… עזר לך? 👍 מורת שילוב ותיקה הוראה רכזות וחינוך חברה 04/09/2023 ב10:16 am יש כרטיסי ניווט מצויינים בהבנת הנקרא 052-7690173 אורית תמאם עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 05/09/2023 ב8:33 am בס״ד יש לי כמה הצעות: קיר פעיל לקריאת צירופים מתוך בנייה של אות+ניקוד קיר הבנת הנקרא – תיהלוך בקריאה להתאמת פעילויות טרום/במהלך/אחרי קריאה כרזה של ׳נעים בקריאה׳ בקומיקס של נושאים חשובים בקריאה בתוך תמונה + דפי פעילות דיוק, שטף והבנה וגם כמה משחקי קריאה שאפשר להפוך לקיר פעיל, אם רוצים… [email protected] עזר לך? 👍 אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 05/09/2023 ב3:34 pm שאלה: הכרטיסים המוצעים בתשלום? עזר לך? 👍 מורת שילוב ותיקה הוראה רכזות וחינוך חברה 06/09/2023 ב8:14 am כן עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו