הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מיפויים קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מיפויים הוראה למידה ועזרים מיפויים פורסם ע"י אלישבע הוראה רכזות וחינוך on 31/08/2022 ב10:14 pm באילו מיפויים אתן משתמשות למיפוי כיתתי תחילת שנה לכיתות יסודי ב’ ח’ אשמח עם שיתוף לקטעי הבנת הנקרא תואמי גיל עם פרוט לאיזה גיל דבורה, ניתן לפתוח תיקיה כזו במרפ”ד כמובן קטעים למיפוי ולא לעבודה עזר לך? 👍 שירה אלג'ם הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה שירה אלג'ם הוראה רכזות וחינוך חברה 31/08/2022 ב10:54 pm ערכת מעק”ב אין אפשרות להעלות קבצים. צריך לקנות את הערכה ואז את יכולה להשתמש בה כל הזמן. היא מצוינת ממש מצרפת קישור של הוצאת יסוד https://www.yesod.co.il/product/%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91/ בהצלחות!!!🤗 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו