רכזת? מפעילה אנרגטית באידיש, כל מה שאת מחפשת, כאן בפנים:)
רכזת? מפעילה אנרגטית באידיש, כל מה שאת מחפשת, כאן בפנים:)
רכזות יקרות, שלום!
מחפשות אירוע קצבי, סוחף ומלא באנרגיות – בלי לחרוג מהתקציב השנתי?
שמי מירי, ואני <b data-path-to-node="7,2" data-index-in-node="20">מרקידה ומפעילה מנוסה ואנרגטית<b data-path-to-node="7,2" data-index-in-node="20"> לכיתות היסודי. לרגל התרחבות הפעילות, אני מציעה את התוכניות שלי ב<b data-path-to-node="7,2" data-index-in-node="99">מחיר השקה מיוחד ומשתלם במיוחד, לפחות בחצי מהתקציב הרגיל!
הרקדות קצביות, הרקדות באולטרה, הפעלת יום חדרים, הפעלות בתנועה ומשחקי חברה מגבשים שמותאמים בדיוק לגילאי היסודי ולערכי בית הספר, תוכנית קליקרים יצירתי, כתיבת המנונים וג'ינגלים באידיש ובעברית, ריכוז מחנות וקייטנות, הנחיה מקצועית, קצב סוחף והתאמה מלאה.
<ul data-path-to-node="7,4">
<b data-path-to-node="7,4,1,0" data-index-in-node="3" style="font-family: inherit; font-size: inherit;">אפס מאמץ בשבילכן: אני מגיעה עם אנרגיות שידביקו את כל הבנות, ומנהלת את האירוע מתחילתו ועד סופו – אף אחת לא נשארת בצד.
<b data-path-to-node="7,4,2,0" data-index-in-node="3">המחיר הכי משתלם: חוויה ברמה הגבוהה ביותר, במחיר פתיחה ידידותי במיוחד לתקציב שלכן.
<b data-path-to-node="7,6" data-index-in-node="0" style="font-family: inherit; font-size: inherit;">השורה התחתונה בשבילכן: אתן מגדירות את הצורך והתקציב – ואני מרימה הפקה מושלמת במחיר שיצחיק אתכן. כמו לדוגמא: שעת סיפור ,קליקרים בשאלות מותאמות לזמן ועוד…
כדי להיכנס חזק לשוק בתי הספר באזור באידיש וליצור שיתופי פעולה ארוכי טווח, קיבלתי החלטה אסטרטגית:
<b data-path-to-node="6,2" data-index-in-node="155" style="font-family: inherit; font-size: inherit;">להציע את התוכניות המובילות שלי במחיר עלות נמוך במיוחד!
<b data-path-to-node="6,2" data-index-in-node="155" style="font-family: inherit; font-size: inherit;">המלצות נלהבות בשפע!!
<b data-path-to-node="6,2" data-index-in-node="155" style="font-family: inherit; font-size: inherit;">
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.