הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיווק משחק חברתי לקבוצות\כיתות קטנות קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ שיווק משחק חברתי לקבוצות\כיתות קטנות הוראה למידה ועזרים שיווק משחק חברתי לקבוצות\כיתות קטנות פורסם ע"י משתמש לא ידוע חברה on 23/06/2023 ב1:01 pm הייי, אני מחפשת לשווק את המשחק שלי, משחק חברה לשיעורי חברה לגילאי 7-11 מקצועי ממש! מי שיודעת על משווק שנותן חסות על משחקי למידה ברמה גבוהה אשמח שתכתוב כאן בשרשור. עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 1 שנה, 5 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 24/06/2023 ב10:21 pm בס״ד יש לי קבוצת מייל של כ-2000 מורות שעוסקות בהוראה מתקנת. מאפשרת לפרסם כשאני כותבת תוכן מקושר למוצר, ומציעה לפנות ליוצרת להכיר אותו מקרוב. התמחור הוא על בסיס של 20 אג׳ למנויה. אם מתאים לך, פני [email protected] עזר לך? 👍 יהודית רוז גרפיקה חברה 25/06/2023 ב8:46 am פני אלי במייל, יש לי איך לעזור לך. [email protected] עזר לך? 👍 רחלי מ הוראה רכזות וחינוך חברה 26/06/2023 ב8:31 am מתעניינת במשחק… אשמח שתשלחי לי פרטים בפרטי, תודה עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה חברה 26/06/2023 ב2:01 pm זה משחק קלפים לפיתוח מיומנויות חברתיות עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו