הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שלום אני מחפשת עבודה בהוראה לשנה הבאה באזור המרכז קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ שלום אני מחפשת עבודה בהוראה לשנה הבאה באזור המרכז הוראה למידה ועזרים שלום אני מחפשת עבודה בהוראה לשנה הבאה באזור המרכז פורסם ע"י רותי מ. גרפיקה on 23/06/2024 ב1:27 am אשמח לשמוע על בתי ספר שמחפשים תודה עזר לך? 👍 איריס כהן הגיבה לפני 3 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות דיתי כללי חברה 20/08/2024 ב8:01 am אם זה עדין רלוונטי, מוזמנת ליצור איתי קשר לאה 0548412566 עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 21/08/2024 ב8:05 am בס״ד אפשר לכתוב פרטים בלוח הזה https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mCiSbc670zh1zj2wR37GAKF-yODsYoYx9V-K3K6Ft2k/edit?usp=sharing וגם לבדוק אם אחת הצעות העבודה המוצעות שם יכולה להתאים. docs.google.comלוח חיפוש עבודה ודרושות בחנ״מלוח חיפוש עבודה ודרושות בחנ״מ עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו