הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,151 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות שלום אני מחפשת עבודה בהוראה לשנה הבאה באזור המרכז קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ שלום אני מחפשת עבודה בהוראה לשנה הבאה באזור המרכז הוראה למידה ועזרים שלום אני מחפשת עבודה בהוראה לשנה הבאה באזור המרכז פורסם ע"י רותי מ. גרפיקה on 23/06/2024 ב1:27 am אשמח לשמוע על בתי ספר שמחפשים תודה עזר לך? 👍 איריס כהן הגיבה לפני 4 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות דיתי כללי חברה 20/08/2024 ב8:01 am חברה חדשה אם זה עדין רלוונטי, מוזמנת ליצור איתי קשר לאה 0548412566 עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 21/08/2024 ב8:05 am חברה חדשה בס״ד אפשר לכתוב פרטים בלוח הזה https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mCiSbc670zh1zj2wR37GAKF-yODsYoYx9V-K3K6Ft2k/edit?usp=sharing וגם לבדוק אם אחת הצעות העבודה המוצעות שם יכולה להתאים. docs.google.comלוח חיפוש עבודה ודרושות בחנ״מלוח חיפוש עבודה ודרושות בחנ״מ עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו