הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים משרות חברות 1,304 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה תוכנית לבת מצווה ביתית קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ תוכנית לבת מצווה ביתית הוראה למידה ועזרים תוכנית לבת מצווה ביתית פורסם ע"י פריידי פרידמן אומנות הבמה והפקות תוכן on 05/08/2025 ב5:20 am אשמח לקבל רעיונות לתוכנית לבת מצוה משפחתית תוכנית שמתאימה לקהל המבוגרות בארוע תוכנית ולא מלאכה או משהו כזה משהו קליל וכייפי תודה רהה עזר לך? 👍 מירי גרינוולד הגיבה לפני 2 שבועות, 4 ימים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות שפרה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 05/08/2025 ב1:10 pm לבת שלי עשיתי סעודת אמנים עם שירי נשמה תואמים למהות הברכה. עזר לך? 👍 מירי גרינוולד יעוץ אימון והנחיה חברה 07/08/2025 ב2:14 pm ממליצה על התכנית “משהו ממני” של לאהלה דייויס. תוכנית מושקעת עם תוכן ומסר עוצמתי, כולל חידוד מוחי, מלא אקשן וחוויה. הטלפון שלה: 054.8482616, את יכולה לבקש לה טריילר למייל להתרשם. לא מעודכנת במחיר. תכנית שווה במיוחד!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו