הספר שלי חייב לראות אור!- בבקשה רק תגובות ממי שהוציאה ספר או מתמצאת מאוד מאוד!!!

קדם Forums כתיבה ספרותית הספר שלי חייב לראות אור!- בבקשה רק תגובות ממי שהוציאה ספר או מתמצאת מאוד מאוד!!!

• הספר שלי חייב לראות אור!- בבקשה רק תגובות ממי שהוציאה ספר או מתמצאת מאוד מאוד!!!

פורסם ע"י בתא-ל טשיטיד מדריכה זוגית לכלות ונשים  יעוץ אימון והנחיה on 21/07/2026 ב11:56 am

שלום יקרות,

חדשה- ישנה כאן:)

מחפשת עזרה דחופה בהוצאה לאור של קובץ פוסטים שלי שמתפרסמים כרגע באתר "שבי רגע"

ורוצים לראות אור כספר הדרכה לנשים, פניתי לאור החיים ולקולמוס שניהם כרגע לא מתעסקים עםם הז'אנר הזה,

יש כאן משהי שיודעת איך מוציאים? מה עושים? ואיך ממשיכים להתעקש גם כשהכל מייאש מסביב…

האם שווה להוציא את הספר בהוצאה פרטית ללא הפצה ולנסות להפיץ בעצמי

או שכן עדיף להתעקש על הוצאה לאור כולל הפצה?

בקיצור כל מה שאת יודעת על הוצאה לאור והפצה אשמח שתכתבי לי כאן,

בבקשה בבקשה רק מניסיון אישי או מידע מוסמך.

תודה רבה.

Miriam F. הגיבה לפני 1 שבוע, 6 ימים 6 חברות · 7 תגובות
  • 7 תגובות
  • תמי אפשטיין

כותבת
    מובילה
    22/07/2026 ב12:25 am
    מנהלת קהילה

מה המטרה שלך, בעצם, להוציא את הספר?

רווח, אידיאל, אחר?

כמה את מוכנה להשקיע?

לכתיבה שנוגעת בנקודה: [email protected]

לספרים שלי

• מרים סולובייציק

כותבת
    חברה
    22/07/2026 ב3:58 am
    פעילה בקהילה

אני מוכרת כיום ספר אחד שהוצאתי לאור בהוצאה פרטית ללא הפצה, ואני צריכה למכור אותו בעצמי.

זה ק-ש-ה!!! קשה מאוד מאוד! אבל זהו האופי של הספר שלי, הוא צריך להגיע רק למי שהוא צריך להגיע. הוא לא שווה לכל נפש. זאת עבודה קשה מאוד להפיץ ספר בעצמי. במיוחד שאני סופרת ולא אשת פרסום ומכירות:(

אם את מוכרת פרטי – חשוב מאוד להקים אתר שיאפשר לך גם מכירות ברשת. אני מתכננת לעשות את זה בזמן הקרוב, וככה יש לספר שלי יותר סיכויים.

אז אם את יכולה להשיג הוצאה לאור שעושה גם הפצה – תתעקשי על זה!!!

זה חשוב מאוד!

אני עכשיו כותבת ספר נוסף – שברור לי שאני מוציאה אותו לאור בהוצאה לאור כללית שכוללת גם הפצה ומכירה בחנויות. ואני מקווה שיילך לי.

• ‫איידי וייס‬‎

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    22/07/2026 ב4:20 am
    ותיקה

יש רבנים שעברו על התוכן? יש לך המלצות? מעולה. תנסי למצוא נקודות השקה נוספות שנשים מגיעות אליהם, בהדגשה על נשים ולא על בנות, בהקשר לקדושת הבית היהודי.

זה באמת – לדבר עם אחראיים, לשנע לנקודות ציון, הרבה טרחה. אבל אז תגיעי לקהל יעד הרבה יותר מדוייק מאשר הפצה כללית.

• עדינה בר לב

כותבת
    חברה
    23/07/2026 ב11:21 pm
    ותיקה

באמת משנה מה המטרה שלך.

כי מספר מרוויחים משמעותית רק בהוצאת מס' מהדורות וזה נדיר.

בהחלט ממליצה לנסות בכל הכוח דרך הוצאות הספרים. הכל הרבה יותר קל.

בהצלחה

• בתא-ל טשיטיד מדריכה זוגית לכלות ונשים

יעוץ אימון והנחיה
      חברה
      24/07/2026 ב8:10 am
      פעילה בקהילה

כפי ששאלתן, המטרה היא לא הרוחים מהספר, לא הוצאת הספר כאן העיניין אלא החומר שבו שיהיה מאוגד במקום אחד

ואוכל לתת אותו לכלות ונשים שמקבלות אצלי הדרכה, לנשים שמגיעות להרצאות שלי ויוכלו לקנות אותו שם(קצת כמו מירים …) ובנוסף יהיה חלק ממשפך שיווקי.

בנוסף לכל הנ"ל שיהיה בחנויות למי שבכל זאת מתעניין, כן חשוב לי שיגיע לחנויות , שוב פחות משנה לי ההוצאה הכספית כן משנה לי הפרסום ולהגיע לכמה שיותר נשים.

לגבי מה שכתבת איידי (למה לא מצליח לתייג ??) את בעצם אומרת להגיע לאנשי מפתח בתחום (קדושת הבית זה לא הנושא כאן) כמו מדריכות כלות/ רבנים / וכל מי שעוסק בתחום השלום בית ולהפיץ דרכם? זה רעיון.

השאלה אם כאשר אני מוציאה עצמאית ולא בהוצאה לאור מוכרת ובלי הפצה, אני לא נתקעת עם ערימת ספרים שצריך לשווק, ואני לא עובדת בשיווק והפצה!!!! אין לי זמן לזה ולא על דעת זה כתבתי ספר.

עוד שאלה- האם הוצאה לאור והפצה זה מה שיוצר את הקושי למצא הוצאה שתסכים גם להוציא לאור, כי היא לא רוצה להתעסק עם הפצה שהיא פחות מאמינה בו או פחות עסוקה בז'אנר הזה (איזה משפט עילג יצא לי…) לעומת הוצאה עצמאית שמתעסקת רק עם ההעריכה וכו' והדפסה בכמה עותקים שאני רוצה?

הוצאות כאלו – הסכימו להוציא לאור את הספר שלי…

תודה לכל אחת שעונה, זה מדייק אותי,

תודה גם למי שהגיבה בפרטי, אני בודקת את מה שכתבתן לי בנתיים לא נפתח בנטפרי…

• עדינה בר לב

כותבת
        חברה
        24/07/2026 ב9:08 am
        ותיקה

אם את מוציאה עצמאית את לגמרי הופכת למשווקת. אין מנוס מזה, אלא אם את פשוט מגייסת משווק לצורך הזה. אם זה לא עניין של רווח מסתבר שאכן ישתלם לך לקחת משווק.

• Miriam F.

חברה
    חברה
    26/07/2026 ב11:54 am
    יוזמת שיח

אפשרי עם bookpod

שזה הדפסת ספרים אפילו בבודדים

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן