כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,360 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה סיפרות שואה בנושא ערבות הדדית קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ סיפרות שואה בנושא ערבות הדדית כתיבה ספרותית סיפרות שואה בנושא ערבות הדדית פורסם ע"י פייגי שיף יעוץ אימון והנחיה on 23/12/2024 ב5:10 pm איפה אוכל למצוא סיפורים ושירים בנושא חסד ועזרה הדדית בשואה? עזר לך? 👍 נועה Noa הגיבה לפני 7 חודשים 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות שרה לרנר הוראה רכזות וחינוך חברה 23/12/2024 ב5:29 pm סיפורים – הכוונה מעשים שהיו? או סיפורים כתובים בצורה ספרותית? אם הכוונה למעשים שהיו – הייתי מחפשת באתר של גנזך קידוש ה’ או יד ושם. עזר לך? 👍 פייגי שיף יעוץ אימון והנחיה חברה 23/12/2024 ב10:45 pm אני מתכוונת לסיפורים שכתובים ספרותית. מעשים שהיו יש למכביר… עזר לך? 👍 רחלי ש כללי חברה 23/12/2024 ב9:41 pm בספר הרוח שגברה על הדרקון יש הרבה סיפורים וגם בחוברות לימוד על השואה בביה”ס (נראה לי יש בספרי עברית פרק על השואה או משהו כזה) עזר לך? 👍 פייגי שיף יעוץ אימון והנחיה חברה 23/12/2024 ב10:45 pm תודה! מחפשת דברים פחות ידועים עזר לך? 👍 נועה Noa אדריכלות ועיצוב פנים חברה 23/12/2024 ב11:46 pm אני זוכרת שבספר בעין הקורא היו קטעים ספרותיים נבחרים על זה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו