צילום מקצועי
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 34 דקות
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים, השראות, שיתוף והתיעצות בכל מה שקשור לצלמות!
שרשור היכרות צלמות סטילס.
צלמות מקצועיות:
בניית מאגר תמונות
קדם ‹ Forums ‹ צילום ומולטימדיה ‹ בניית מאגר תמונות
-
בניית מאגר תמונות
פורסם ע"י תגיל שריד גרפיקה on 09/08/2021 ב10:56 amשלום 🙂 מישהי יודעת אולי באיזה דרך אפשר ליצור מאגר תמונות שאפשר להראות אותו ללקוחות כדי למכור אבל בלי שיוכלו להוריד?
חשבתי על דרייב אבל יש שם אפשרות להוריד, האם יש למשהי פתרון? או שהיא מכירה פלטפורמה שמציעה אפשרות כזו בחינם?יהודית yehudit הגיבה לפני 3 שנים, 5 חודשים 5 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
400חברה חדשה
יש בדרייב אפשרות לשתף לצפייה בלבד
ואז א”א להוריד
-
32660מנהלת קהילה
היי,
את יכולה לערוך סרטון קצר ובו כל התמונות, אני עשיתי כזה דבר פעם וזה היה לעניין מאוד.
עוד דרך שלפעמים אני שולחת, זה בקובץ PDF, ככה הכל אחד אחרי השני ואי אפשר להעביר או להוריד כתמונה .(אני משתמשת עם זה בעיקר לאלבומים לדוגמא, אבל מתאים גם לתמונות )
בהצלחה.
-
240חברה חדשה
רק שימי לב- כשאת עושה סרטון- צריך לשים עליו כיתוב- כל הזכויות שמורות או משהו כזה, כי בשניה מורידים את זה לתמונה, ב pdf גם אפשר לפתוח אותו דרך אילוסטרייטור ולשמור את הדפים כתמונה בצורה מאד פשוטה וקלה.
את פשוט צריכה לעשות משהו ברעיון של שאטרסטוק- שהם עושים על התמונה כיתובים מעט שקופים כאלו- שמאפשרים לראות את התמונה בבירור אבל לא בשביל להשתמש בה.
בהצלחה!!
ואם את באמת עושה משהו כזה- תשתפי, זה יכול להיות מעניין.
-
32660מנהלת קהילה
ברור שהכל זה אחרי כתיבת לוגו וציון זכויות
-
-
-
020חברה חדשה
וואי תודה רבהה!!!
ממש פותח כיוונים לרעיונות, אני אנסה ואראה…
נגיד לגבי האפשרות של הדרייב, איך עושים שזה יהיה לצפייה בלבד?-
000חברה חדשה
כשאת משתפת קובץ, תלחצי באפשרויות
שבמקום עריכה יהיה צפייה
-
Log in to reply.