השראה לצילומי חלאקה

קדם Forums צילום ומולטימדיה השראה לצילומי חלאקה

• השראה לצילומי חלאקה

פורסם ע"י ברכה  כללי on 26/01/2026 ב9:11 am

שלום וברכה,

מתכננת בעז"ה לעשות לבן שלי צילומי חלאקה ביחד עם צילומי משפחה

אשמח לקבל הכוונה ועזרה עם התמונות:

1. כשיש עוד אחים – כל התמונות הם של משפחה או שיש תמונות נפרדות רק לילד החלאקה?

2. האם משלבים בתמונות מאכלים וכאלה דברים? למשל יש לי סט חום תכלת הולך לשלב עם זה עוגיות חומות / כד שוקו וכדו'? או שזה רק בצילומי גיל שנה? וגם אם יש לי כמה סטים שיכולים להשתלב עם אלמנטים – האם עושים כמה אלמנטים או אחד ודי?

3. האם חובה לצלם רק בשעות הבוקר המוקדמות מאד / לקראת שקיעה או שאם המקום מוצל אפשרי לאורך היום?

תודה מראש לעונות

• 2 תגובות
  • שושי אקשטיין

צילום ומולטימדיה
    חברה
    26/01/2026 ב12:00 pm
    פעילה בקהילה

1. כשמגיעים אלי עם צילומי משפחה וחלאקה או גיל שנה או ניו בורן

קודם כל שואלת מה הכי חשוב לך בסופו של עניין, המון משפחתיות? המון לילד חלאקה ומעט למשפחה? לכל ילד בנפרד שיהיה לו תמונה יפה?
    ועם הרצונות האלו אני נגשת לבנות את הצילומים בצורה שפויה, נעימה והכי חשוב, חוויתית בהעברה בין סט לסט

2. תמיד אוכל זה תעסוקה מושלמת, בכל גיל ובכל מצב 🙂 כן, גם לבת מצוה צילמתי עם אוכל מתוק ומכובד כמובן מותאם לאופי התמונה

3. צילומים בלי כתמי שמש חזקים או חלקים שרופים זה הזמנים שכתבת, אבל כמובן יש יערות, מקומות סגורים בעצים יותר שיותר מוצלים, ושם גם מתחילים בדרכ נגיד לפני השקיעה- כמה שעות קודם
    או להסתמך על יום מעונן, ואז באמת השמש לא מפריעה

• הודיה אולמן צלמת מקצועית

צילום ומולטימדיה
    מובילה
    26/01/2026 ב1:07 pm
    מנהלת קהילה

קודם כל בהצלחה!
    לא פשוט להיות גם אמא וגם צלמת… 😉

אני אוהבת לשאול את הלקוחה- מה חשוב לה, אם מה היא רוצה לצאת ביד (ואגב, מופתעת כל פעם מחדש מהתשובות, אחת רוצה פוקוס על כל ילד, אחת מעדיפה משפחתיות- כמה שיותר, מעניין..)

תעשי לך גם סוג של תכנון מסודר- רשימה מפורטת של : בגד, אביזר, ומי המצטלם

ככה את מגיעה מתוכננת ומאורגנת, ובשטח- "רק" מתקתקת…

סתם טיפ קטן מניסיון שלי- מאחר ולא הכי קל לצלם ילדים שלך … תלוי בגיל כמובן, אני אוהבת לחשוב איתם בבית על משהו שישמח אותם כצ'ופר על שיתוף פעולה וכיף (לא מספיק להם הטיול, מה לעשות..)

זה ממש עובד, ויוצר חוויה נחמדה מאוד!
    (עובד בעיקר על גדולים, שהם אלה שבוחרים מתי והאם להנות מהצילומים..)

הצלחות!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: zviabarak26@gmail.com

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן