צילום מקצועי
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 6 דקות
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים,... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מחפשת צלמת? הרחיבי את הפירוט!
צילומי חוץ ופנים, סמאש קייק, ניו בורן, חלאקה, אירועים, מצגות, מוצרים, השראות, שיתוף והתיעצות בכל מה שקשור לצלמות!
שרשור היכרות צלמות סטילס.
צלמות מקצועיות:
מחפשת מישהי שלומדת/ סיימה לימודי צילום ורוצה לצלם לתיק עבודות
קדם ‹ Forums ‹ צילום ומולטימדיה ‹ מחפשת מישהי שלומדת/ סיימה לימודי צילום ורוצה לצלם לתיק עבודות
מחפשת מישהי שלומדת/ סיימה לימודי צילום ורוצה לצלם לתיק עבודות
פורסם ע"י dlp כללי on 12/10/2025 ב2:38 amמחפשת מישהי שלומדת/ סיימה לימודי צילום ורוצה לצלם לתיק עבודות.
0533746770
shiod הגיבה לפני 3 חודשים, 3 שבועות 5 חברות · 8 תגובות- 8 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
חברה חדשה את יכולה להתקשר אלי: 058-3258766
פעילה בקהילה צילומי חוץ לבחורה,
וניו בורן לתינוקות מתוקקהההה
בבני ברק
פעילה בקהילה מחפשת גם מישהי באזור בית שמש,
לצילומי ילדה בת שלוש וילדה בת שנה ,
לא איכפת לי גם חוץ וגם סטודיו.
- סטטוס תעסוקתי:
חברה חדשה
פעילה בקהילה שלום וברכה !
אני שירה נמני צלמת עם לב פתוח ואהבה גדולה לצילום ובעיקר לילדים .
הצילום אצלי נעשה באווירה רגועה ונעימה , עם גישה אישית וחמה לכל ילד וילדה , והרבה סבלנות להרגיש את הקצב שלהם. במהלך הצילומים אני משלבת מגוון אביזרי יחודיים עם פריטים קסומים המעוצבים בעיצוב שיחד יוצרים תמונות קסומות ומלאות חיים . החבילות שבמחירון מותאמות במיוחד למי שמחפש חוויה אישית , זכרונות מתוקים ומחירים נגישים שמתאימים בדיוק להתחלה…מוזמנות לבחור את מה שהכי מדבר אליכן :
חבילת בסיס : תמונות מהלב במחיר נעים – התחלה מושלמת למי שרוצה מזכרת מרגשת במחיר נגיש מאד.
חבילה משתלמת : יותר תמונות יותר ערך – הכל כדי שתקבלי גם חוויה נעימה וגם מקסימום זכרונות עדיין במחיר מצוין .
חבילה מורחבת : לתפוס את כל הקסם , בלי למהר – מתאימה במיוחד למי שרוצה תמונות איכותיות ומגוונות בלי לוותר על שום רגע כולל אלבום נחת .
חבילה מפנקת : החוויה שתישאר איתך לתמיד – כל האביזרים הכי מיוחדים וקסומים , אלבום תמונות בשפע של נחת , יחס אישי מושלם בלי ויתורים – כי מגיע לך גם להתפנק .
Log in to reply.