מצלמה EOS R100

קדם Forums צילום ומולטימדיה מצלמה EOS R100

• מצלמה EOS R100

פורסם ע"י batya  הייטק on 30/03/2025 ב2:17 pm

אני לא צלמת אך בעקבות המחירים הגבוהים של מצלמה ביתית קומפקטית קניתי מצלמה חצי מקצועית R100
    שהבנתי שיכולה להיות יעילה גם בתור מצלמה ביתית
    ונתקלתי איתה בבעיה
    כשאני עוברת ממצב למצב- לדוגמה ממצב A+ למצב P או Tv וכד’ מוצג על המסך שורת הסבר + תמונה להדגמה כדי שהמשתמש יוכל להבין עבור מה משמש המצב הנוכחי, מה שקורה הוא שחלק מהתמונות בעייתיות מבחינת צניעות
    המסך הזה מופיע עד שאני לוחצת על OK ואז אני עוברת לצילום במצב שנבחר
    האם יש משהי שמכירה דרך כלשהי להסיר את המסך הראשוני עם התמונות הבעיתיות?
    תודה מראש

batya הגיבה לפני 1 יום, 5 שעות 1 חברה · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • batya

הייטק
    חברה
    31/03/2025 ב8:54 am
    7
    0
    0
    חברה חדשה

לתועלת מי שנתקלת בבעיה זו-
    שאלתי את chatgpt וזו התשובה שלו שעבדה לי- מצאתי את ההגדרה של Guided Mode והפכתי ל-disable

זה הציטוט המלא

נראה שהמסך שמופיע הוא חלק מממשק המשתמש של קנון, שנועד להסביר את מצבי הצילום. בדרך כלל, יש דרך לכבות את התכונה הזו דרך תפריט ההגדרות של המצלמה.

נסי את הצעדים הבאים:

גשי לתפריט ההגדרות – לחצי על כפתור ה-Menu במצלמה.

חפשי אפשרות בשם “Guided Mode” או “Feature Guide” – ייתכן שזה נמצא תחת Display settings או Shooting settings.

נטרלי את האפשרות – אם ישנה אפשרות לבטל את ההצגה של ההסברים והתמונות, כבי אותה.

אם האפשרות לא מופיעה, ניתן לבדוק במדריך למשתמש של ה-Canon EOS R100 או לעדכן את קושחת (firmware) המצלמה דרך אתר Canon, במידה ויש עדכון שמאפשר שינוי כזה.

אם לא מצאת פתרון דרך ההגדרות, ייתכן שגם יצירת קשר עם התמיכה של Canon יכולה לעזור, כיוון שהם עשויים להכיר דרך לעקוף זאת.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן