שחקניות ותיק עבודות

קדם Forums הפקות במה ותוכן שחקניות ותיק עבודות

• שחקניות ותיק עבודות

פורסם ע"י לירז קנימח  אומנות הבמה והפקות תוכן on 04/09/2025 ב9:18 am

כל מודעה שאני רואה פה כבר תקופה לגבי דרושות שחקניות

תמיד זה ללא תשלום או תשלום סימלי (אפילו זה כמעט ואין)

למה? כי זה לתיק עבודות!

תמיד אומרים שהיי זו חתיכת הפקה מושקעת אבל.. אין תקציב לשחקניות אז תבואי בחינם.

השאלה שלי היא: האם מתישהו אפשר להגיע למשחק רציני שאת מקבלת כסף על העבודה שלך והזמן שלך?

כי מה זה עוזר שיהיה לי תיק עבודות מפוצץ אם בסופו של דבר אף אחד לא ייקח אותי וישלם לי כמו שבאמת מגיע לי ואשכרה יעריך את זה וזה תמיד יסתכם ב’תרוויחי עוד משהו לתיק עבודות” והתיק עבודות יעזור לי להתקבל להפקה שמה שאקבל ממנה זה עוד משהו לתיק עבודות וכן הלאה..

באמת שואלת..

Sara Amor הגיבה לפני 1 יום, 20 שעות 15 חברות · 63 תגובות
  • 63 תגובות
  • רבקי קליין

טיפול
    חברה
    04/09/2025 ב12:49 pm

ממש מבינה אותך.

מצטרפת לשאלה, והיה על זה דיון גדול לפני כמה זמן לא קיבלתי מענה אמיתי על זה.

אשמח ממש לשמוע אם יש למישהי מענה לשאלה הגדולה הזו

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      05/09/2025 ב4:28 pm

הי בנות,

אתן צודקות על מה שאתן אומרות,

אבל בתור מפיקה אני רוצה להסביר לכן את הדעה שלנו-המפיקות.

כשאנחנו עושות תוכנית. סרט. או קליפ. אנחנו זקוקות לשחקניות ולניצבות למשחק בסט.

בדרך כלל שחקניות אנחנו ניקח בחורות. נשים. או ילדות. מוכרות ששיחקו לפחות ב 5\6 תוכניות\סרטים. כאלה תותחיות שלמדו לפחות 3\4 שנים בבית ספר למשחק. ואשלם להם בהתאם.

כשאנחנו מחפשות פה באתר שחקניות. אנחנו רוצות לקחת בחורות מוכשרות שלא יצא להן עדיין להתפרסם ולצאת לשוק. כאלה שחושקות להציג להיות מוכרות ולא דוקא כאלו שרוצות להרויח כסף, נכון שבעולם שלנו הכל עושים בשביל הכסף אבל יש עשרות בחורות או ילדות ואפילו נשים שרוצות להציג בחינם!!!

כן, בחינם,

בגלל שהן אוהבות לשחק, בגלל שהן נהנות מזה,

לא אמרתי בכל מחיר אבל כן כשזה בא בכיף ובטוב ונהנים מזה.

ותסכימו איתי ש: אין היום אפשרות להתפרנס רק משחקנות צריך להיות מאד מאד מאד אבל מאד מוכשרות במשחק ולשחק יומם וליל כדי להגיע לרמה גבוהה כדי שתתפרנסי מזה. לא עוזר רק ללמוד בבית ספר למשחק.

ולכן כדאי מאד לשחק בחינם שוב ושוב-מי שאוהבת, ולהגדיל עוד ועוד תתיק עבודות וכך להתחיל להתפרסם,

ובנימה אישית: אני יכולה לקחת להפקות שלי בחורה או אישה שאני רואה אותה מציגה בהרבה סרטים\תוכניות אפילו אם היא לא למדה כלום!!! היא פשוט מוכשרת ומציגה בחינם בתוכניות ואהבתי איך שהיא הציגה אני מציאה לה לבא לאודישן אני רואה איך היא מציגה ואם אני מרוצה אני לוקחת אותנה בתשלום מלא,

מקוה שעניתי לשאלה שלכם רוב הצלחות,

אתי

• לירז קנימח

אומנות הבמה והפקות תוכן
        חברה
        06/09/2025 ב8:36 pm

זה לא שהן רוצות להציג בחינם אלא פשוט שזו האופציה היחידה שלהן

לבקש דברים בחינם באופן כללי זה לא נעים וזה לא מכבד את הצד השני

מילא תשלום סימלי לאות הערכה

אבל בחינם לגמרי?

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
          חברה
          06/09/2025 ב9:32 pm

אני לא חושבת שזה עניין של כבוד.

זה עניין של סטנדרט ורמה.

אני לדוגמה לא ממליצה לשחקניות ללכת באש ובמים לכל הפקה בחינם, אבל יש הפקות שבהחלט אני חושבת ששווה ללכת אליהן גם אם זה בחינם.

מי שמשחקת בשביל האומנות לא צריך להיות לה מול העיניים כל היום המלה- כסף.

אומנים אמיתיים יוצרים בשביל הלב.

אבל, ואני חוזרת שוב, לא לכל הפקה הולכים בחינם.

למפיקות גדולות אולי שווה ללכת בחינם כי זה ברמה אבל זה ניצול, כי יש להן לשלם, והן מעדיפות להשתמש בשם שלהן כדי לנצל בנות.
          אבל מפיקות סטנדרטיות שההפקות שלהן בהחלט עם רמה, אבל אין להן תקציב לשלם, אני חושבת שזה מאד הגיוני ללכת אליהן ללא תשלום. אבל זה רק בתנאי שהמפיקה לא עושה את זה מתוך ניצול אלא כי באמת התקציב לא נותן לה את האפשרות לשלם.
          מפיקות מתחילות, בלי רמה. אליהן אני לא ממליצה ללכת בחינם לחלוטין, כי יש סיכוי מאד גבוהה שתביאי את כל כולך ימים שלמים בשביל תוצר מאד נמוך.

לכן, כל שחקנית צריכה לעשות חושבים עם עצמה האם ההפקה תקדם אותה, ומה המטרה של המפיקה, מהי הסיבה לחוסר תשלום- כי ככה רגילים או כי אין לה תקציב. והכי חשוב- האם את מרגישה עם זה טוב. אני תמיד אומרת לבנות אם את מרגישה שמנצל אותך לבוא בחינם אל תבואי, אני לא רוצה אותך. וזה לא בא ממקום רע אלא ממקום אמיתי. אם השחקנית לא מרגישה טוב עם זה שהיא מגיעה, אז שלא תגיע!

ואני חושבת שעניין של תשלום הוא לא מתחילה או לא. למדה או לא.
          כי אני עובדת המון עם שחקניות ויכולה להגיד שיש בנות מתחילות שלא למדו ואם היה לי תקציב הן הראשונות שהייתי מביאה להן לעומת בנות שלמדו/ לא מתחילות שבמחילה אבל עליהן לא הייתי מוציאה שקל.

ואני חושבת שבאמת, הכי חשוב, כשמגיעים להפקה, אם כבר הגעת חינם, לפחות תשאירי רושם טוב, אל תתלונני כל היום, אל תעשי פרצופים, פשוט תהי נוחה! תגרמי למפיקה להמליץ עלייך! תגרמי לה לרצות להביא אותך בתשלום!
          זה משהו חשוב ששחקניות לאחרונה שכחו מימנו, וחבל מאד.

• Ruchama F

חברה
    חברה
    06/09/2025 ב8:22 pm

שחקנית שהיא מתחילה והולכת לכמה הפקות בחינם זה בסדר כמו נגיד 4 פעמים,

אבל אחרי כמה הפקות שהיא כבר יודעת מה זה ונכנסה לזה אז צריך לדרוש כסף.

ובאמת היא דורשת, אבל רק המפיקות שומעת כסף אז הם אומרות לא או שמתעלמות במקרה הפחות נעים.

וזה ממש מעצבן ואני ממש מתנגדת למה שהולך בציבור החרידי בעולם המשחק ,יש הרבה הפקות והרבה שחקניות,שהמפיקות יודעות שיש הרבה בנות שירצו לבוא גם אם זה בחינם(מה כי הייתי בסרט,ומפיקות אומרות תמורת פירסום ותיק עבודת ובלה בלה..)וכך המפיקות אומרות אוקי אם אני יכולה לחסוך כסף ולא לשלם לשחקניות הללו אז למה לא,אני בכלל לא יודעת איך זה התחיל בכלל שהגענו לכזה מצב מצידי זה גזל לכל דבר,כלומר גם ניצול מזעזעת,כבר אחרי כמה הפקות זה לא כיף את מרגישה מנוצלת,ובאיזה שהוא מקום זה כבר גם לא מכבד את שתי הצדדים.מפיקה שמשלמת לניצבות והשחקניות זו הפקה עם אווירה אחרת כמובן טובה וכיפית ויותר רמה,המפיקה אומרת אני משלמת אני משקיעה פה על משהו,

והשחקנית מרגישה יש כאן מפיקה שמכבדת זה אווירה שונה לחלוטין,

אני מבינה את המפיקות שאין להם כסף והן רוצות להפיק ,ויש להן מצב שמאפשר להן להפיק בלי לשלם לשחקניות,אבל בכל אופן זמן שווה כסף וכן ההפך.

ואני חושבת שחייב דחוףףףףףףףףףף לעשות עם הנושא הזה סדר ולא לתת לזה להמשיך ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,אז בת שהלכה שלוש ארבע פעמים גג ,ללא תשלום, כדי ליראות איך הולך ההפקה,

צריכה להתחיל לדרוש כסף ולעמוד על זה,יקח זמן שיבינו שאין ברירה וצריך לשלם,אבל בכל אופן את לא צריכה לשתוק על זה שנותנים לך לתת מעצמך ויעשו כרצונך בחינם,את שווה ותעריכי את עצמך וגם אם זה תחביב זה הזמן שלך-והוא חשוב מאוד!!!!!!!.

(אני מבינה את שתי הצדדים וצריך לעשות סדר בשניהם!!).

• Ruchama F

חברה
      חברה
      06/09/2025 ב8:26 pm

ואם אומרים תמורת תיק עבודת זה יכול להיות שניה אחת,

ואת צריכה לעמוד על זה חזק שיתנו לך את זה!!

בקיצור עולם קשה עולם ההפקות.

(סורי אם התבטאתי בצורה לא נכונה או משהו כזה

אבל אני אומרת מהיכרות וניסיון משתי הצדדים).

• לירז קנימח

אומנות הבמה והפקות תוכן
        חברה
        06/09/2025 ב8:34 pm

אני פשוט חושבת שגם אם רוצים לפרגן ולתת הזדמנות זה עדיין לא אמור להיות בחינם. לפחות תשלום סימלי משהו כדי שיהיה אווירה טובה והרגשה של הערכה

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      06/09/2025 ב9:53 pm

רוחמה, אני מבינה את התסכול והכאב שלך.

אבל בהחלט, אם את מרגישה מנוצלת, אני אומרת לך פה אחד- אל תלכי!

אם את רוצה להתקדם, תלכי. אבל חשוב שתשימי לב, אין קטע ללכת כל הזמן בחינם למתחילות ולהתלונן למה הם לא משלמות.
      היית כבר אצל מתחילות? פעם ופעמיים? תעברי הלאה. לכי לרמה בינונית. אחר כך ליותר גבוהה.
      אם כל הזמן את הולכת בחינם למתחילות, אז באמת זה חבל, ואני מבינה את התסכול שלך. כי הבחינם הזה לא מקדם אותך לשום מקום.

אני ממליצה לך, בפעם הבאה לבדוק מהי רמת ההפקה, האם המפיקה מתחילה? עשתה כבר הפקות? היא יודעת מה היא עושה? וכך תדעי להחליט האם זה שווה לך.

ואני קופצת פה לעוד נושא, שבאמת כואב לי-

אני בעבר קמתי על היחס המזלזל לשחקניות, יש כל כך הרבה בנות שמתלוננות על יחס מזלזל.
      ובאמת קמתי נגד, הכנתי תקנון, אפשר לאמר שניסיתי לקדם את העניין.
      אבל, יש משהו שחבל שבנות לא שמות ליבן אליו.
      אולי את זאת שמזלזלת? אולי את זאת שלא מפסיקה לגרום למפיקה הפסד כספי ענק?
      ואני יכולה לאמר בבירור זה לא קשור לתשלום או לא.
      עבדתי בעבר בפרוייקט רציני, השחקנית שקיבלה הכי הרבה כסף, היא השחקנית שהאכילה אותי הכי הרבה קש ומרורים, זילזלה בהפקה, איחרה, לא הגיעה, התנהגה בצורה לא מכבדת.

זה היה קשור לחינם? לא! אז למה כן? לאופי, להתנהגות, להרגלים.

שחקניות ממהרות להאשים את כולם לפני שהן בכלל עוצרות לבדוק.

ואני אומרת את כל זה כי גם אני הייתי שחקנית, גם אני התעצבנתי על החינם, היחס וכו. ואחזתי שנכון, באמת היו מקרי ניצול מזעזעים ומעצבנים, אבל יש סיכוי גבוה שהאשמה לא הייתה המפיקה.

אז אם משהו מפריעה לך בהתנהלות המפיקות וכו. הייתי ממליצה לך קודם כל לעשות סדר עם עצמך. באמת לבדוק מה היה בכל הפקה, לאן היא קידמה אותך, ולמה בכלל הסכמת להגיע בחינם, את תתפלאי לגלות שיכול להיות שהמפיקה היא לא הנצלנית אלא הרצון שלך לשחק בכל מחיר דחף אותך ללכת ואחר כך מישהו בא מילא לך את הראש נגד המפיקה ואז זה עיצבן אותך, וזה עם סיכוי מאד הגיוני שיכול להיות שאת בכלל שיא הנהנת בהפקה והיה לך שווה!

נהיה סטייל חדש, בדיוק כמו המפיקות שקוראות בחינם, ששחקניות הולכות להפקות שהן לא רוצות ללכת, ואחר כך לא מפסיקות לבכות ולהתלונן שהן הלכו. ואני ממש לא מבינה את זה. מישהו הכריח אותך ללכת? עמדו לך עם אקדח על הרכה ואמרו לך אם את לא באה אני יורה בך?
      זה משהו שאני באמת באמת מנסה להבין אותו.
      מה גורם לשחקנית להגיע חינם, ואז להתלונן, להתנהג בצורה לא יפה ולגרום למפיקה לנזק כספי פרנציפ על החוסר תשלום. ואני מבינה את הרצון בתשלום! אבל לא מבינה למה הלכת אם לא רצית.

וסליחה אם הייתי ישירה, ואמרתי קצת דברים ישירות בפרצוף, אבל אני חושבת שזה משהו שכל אחת צריכה לשבת עם עצמה ולחשוב עליו.

שיהיה לכולכן המון בהצלחה!!!

• Ruchama F

חברה
        חברה
        07/09/2025 ב2:54 pm

אני בהחלט שוקלת לפני כל הפקה אם אני הולכת,

ובהחלט היו הרבה הפקות שלא הלכתי בגלל התשלום,

וההפקות שהלכתי בחינם בהחלט נהנהתי כי עשיתי להיחשף לעולם ההפקה,וגם להנאה,

אני לא יודעת באיזה קטע ראית שהיתלוננתי.

מה שכן מעצבן אותי שהרבה הפקות אני לא הולכת רק בגלל הנושא הזה.

ואם אני הולכת יש שיקולים מסוימים.

כל אחת תעשה את שיקוליה,אני אמרתי את דעתי,וברוך ה’ לא נתקלתי במקרה שתיארת בנ”ל.

• ריאלית בצניחה

גרפיקה
    חברה
    06/09/2025 ב8:42 pm

הגיע הזמן להפסיק את עולם המשחק בציבור החרדי…
    אנחנו רק בתחילת הדרך – יחסית
    וכבר זה המצב.

לא להכניס את זה למחנה שלנו.
    להשאיר את התפקיד הזה לאנשים אחרים.

• רינת ש.

כללי
    חברה
    06/09/2025 ב8:47 pm

גם אם המפיקה מבקשת ניצבות\תפקידים להפקה קטנה ובלי הרבה תקציב, ויש שחקניות שמוכנות ללכת על זה – חובה חובה לתת להן תמורה.

אם לא זה ניצול!!! נקודה.

תמורה זה לאו דווקא כסף, זה יכול להיות אוכל טוב, אטרקציה מסוימת…וכל מה שדעתכן מייצרת

אבל השחקניות שבאות ללא תשלום צריכות לקבל תמורה! בסופו של יום הן עושות לכן טובה, משלימות לכן את ההפקה ואתן צריכות להעריך את זה

כמובן שיחס טוב (הייתי בהפקה בתור עובדת אבל על הנציבות שבאו פשוט ריחמתי!! לא היה יחס, כל רגע אמרו להן: תכף אתן, תכף מצטלמות, תכף התור שלכן…אוי, זה היה פשוט עצוב ואני חושבת שברכה והצלחה לא באה לכזאת הפקה)

זה אני מדברת על מפיקות שמפיקות הפקה בלי תקציב.

אבל מפיקה שיודעת שהיא הולכת להרוויח על ההפקה הזו הרבה, ויש לה את האפשרות לשלם – היא חייבת לשלם לשחקנית. וזה פשוט ניצול מגעיל אם לא!

בבקשה, שחקניות, אל תלכו להפקות שעושות מכן מלא כסף ולא משלמות לכן אגורה

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      06/09/2025 ב11:30 pm

אז אני מפרה את המלה של עצמי:) ומגיבה שוב:)

התנהגות נאותה, פרגון, אווירה, אוכל, שתייה, חטיפים…. זה חובה בכל הפקה שהיא, גם בתשלום!
      זה בסיסי מאד, והדבר הראשון שמפיקה צריכה לשים לעצמה בעיניים זה רווחת השחקניות!

היו מקרים שאני שלחתי שחקניות במוניות ודרייברים ואני נסעתי באוטובוסים, את טיפת התקציב שהיה לנסיעות נתתי להם, ולמה? כי מבחינתי בהפקה אני דואגת קודם כל להם ואחר כך לי!

אני לא אוהבת את זה שכתבת שיחס הוא תמורה, כי הוא בסיסי!!!

• רינת ש.

כללי
        חברה
        07/09/2025 ב12:08 am

יחס הוא לא תמורה. הוא בסיסי (לכן כתבתי כמובן)

כתבתי שאוכל שווה, אטרקציות לבנות שהגיעו וכ’- הן תמורה

ולצערי זה לא בסיסי היום בהפקות.

• שרה ברנט

צילום ומולטימדיה
        חברה
        09/09/2025 ב4:46 pm

מעידה על שרה

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
          חברה
          09/09/2025 ב11:19 pm

• Br05276 סין שלום

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    06/09/2025 ב9:22 pm

אי אפשר לוותר על משחק בציבור שלנו זה התפקיד של אנשים מי שקבלה את זה וכן צריך לשנות את זה

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    06/09/2025 ב9:36 pm

ועוד תגובה ללירז ורבקי:)

שתיכן ספציפי הייתן אצלי ממש עכשיו בהפקה.

ואני יכולה להגיד בבירור, ששתיכן השארתן עליי רושם מאד מאד טוב.

וכן, זה חלק מהתהליך, בפעם ההבאה שאלהק שתהיינה בטוחות, מבחינתי אתן ברשימה למעלה, וכן, אני מודעת לזה שאתן שחקניות שיהיה לי שווה לשלם לכן, וארצה לשלם לכן, ויותר מזה- גם אעשה מאמץ לשלם לכן.

לעומת שחקניות אחרות שהיו אצלי, שאני יודעת שגם אם ישלמו לי כסף, אצלי הם לא יהיו יותר.

וזה חלק מתהליך הצמיחה והפרסום של שחקנית.

כן, בהתחלה נדרשים להגיע ללא תשלום או בתשלום נמוך, אבל עם רושם טוב אחר כך ממליצים עליכן ומקדמים אתכן להפקות עם תשלום. ואפילו בהמשך בעז”ה תשלום גבוה מאד.

• לירז קנימח

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      06/09/2025 ב9:51 pm

קודם כל את ממש מתוקה ורואים שאת עושה הכל מהלב ושאיכפת לך.

וגם את ואתי השרתם אווירה טובה

כתבתי את זה כי זה משהו שאני רואה המון ולא רואה כמעט על תשלום אז אני פשוט תוהה לעצמי האם ככה זה התחום כל הזמן

כי מה שאני רואה פה זה שחקניות ללא תשלום וכשהלכתי לראות סרט שנחשב איכותי חרדי פעם ראשונה בחיי כל השחקניות שם היו חילוניות.

אז מה שווה להיות שחקנית חרדית? ואפילו לא בקטע של פרנסה קבועה אלא משהו מהצד וגם לנפש

אם בסוף הכל בלי תשלום וכשרוצים מישהי טובה לוקחים שחקניות שאינם חרדיות

• רינת ש.

כללי
        חברה
        06/09/2025 ב9:53 pm

תלוי למה את קוראת שווה.

מבחינה כספית, פרסום וכד’ – באמת לא שווה.

אם עושה לך טוב ללכת להפקה גם בלי תשלום ולשחק שם – שווה לך. את נהנית גם מהעבודה הקשה ללא תמורה.

• לירז קנימח

אומנות הבמה והפקות תוכן
          חברה
          06/09/2025 ב9:57 pm

אז בשורה התחתונה אי אפשר גם וגם

• רינת ש.

כללי
            חברה
            06/09/2025 ב10:00 pm

נכון, לצערנו..

אבל לפעמים לקבל את המציאות כמו שהיא קל יותר מלהשלות את עצמנו שכאילו אפשרי לעשות גם וגם וכל זה.. ואחרי המון זמן וניסיונות שרק יכאיבו – להבין שפשוט לא

• לירז קנימח

אומנות הבמה והפקות תוכן
              חברה
              06/09/2025 ב10:07 pm

את האמת אני מאוד מנסה לעשות את העבודה הזו עם עצמי
              בתור אחת שאוהבת משחק וסרטים ומנסה לחפש את זה גם בעולם החרדי וזה פשוט לא אותו דבר

תמיד אמרו לי כשהתחזקתי ש’זה לעומת זה’ מה שיש בטומאה אפשר למצוא גם בקדושה.
              ולא תמיד אני מוצאת. אז זה קצת כואב, אבל ברוך ה’ די חיזקתן לי את הנקודה שאם אני רוצה לעשות את זה אני אעשה מתוך הבנה ומתוך בחירה ולא מתוך הרגשה של וויתור ומסכנות.
              פשוט לפעמים זה מרגיש שאתה צריך לוותר על הרבה אז צריך להתפלל לה’ שייתן כח 😅

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
        חברה
        06/09/2025 ב10:01 pm

תודה:)

באמת אנחנו מאד מאד משתדלות לשמור על אווירה טובה ומפרגנת.

ואני אסביר לך, יש את מפיקות העל, שהן לוקחות חילוניות ממקום עקרוני של לא להכניס בת ישראל לכאלה מקומות.

ויש את המפיקות הגדולות שכן לוקחות שחקניות חרדיות. חלקן בתשלום וחלקן בלי(הם נצלניות!).

המטרה פה, היא להתקדם לעבר המפיקות הגדולות שמשלמות.

כדי להגיע אליהן צריך נסיון או פרוטקציה.

ובמידה ופרוטקציה אין לך(לרוב אין), הדרך למטרה שלך היא לעשות הפקות בשביל הכיף, ללא תשלום/ תשלום סמלי/תשלום הוגן, ולאט לאט לעלות ולהתקדם.

יש לי חברות שבהתחלה היו רק בחינם, בהפקות קטנות ולאט לאט עלו ועלו, והיום הן אצל המפיקות הגדולות ובתשלום מלא!.

מי שמתייאשת באמצע, מאד הגיוני שהיא תרגיש רע כי היא הלכה להרבה חינם ולא יצא לה מזה כלום, אבל מי שממשיכה להלחם ולעלות למעלה, בסוף תגיע, והיא אפילו תשמח ותודה על הדרך שהיא עשתה.

וזה ממש כמו כל דבר בחיים, שבהתחלה קשה, וצריך נסיון, אבל מי שמתמיד מצליח.

ואני מאחלת לכל השחקניות שיצליחו ויהנו וישמחו, והעיקר ירגישו טוב מהעשייה שלהן!

ותרשנה לי להוסיף- תתמקדנה בטוב ובעיקר ולא ברע ובטפל!!!

המון הצלחות לכולם!!!!

(ובעז”ה תגובה אחרונה שלי לדיון זה)

• dinago

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    07/09/2025 ב10:56 am

מעניין מאוד לקרא את התגובות אני רוצה לחדד כמה דברים:

1. בתור שחקנית מתחילה, כשמקבלים טלפון ממפיקה, עושים בדרך כלל הכל כדי לקבל את התפקיד, בלי לשאול הרבה שאלות, ולפעמים המפיקה בכלל לא מציגה את עצמה והשחקנית לא יודעת אם מדובר על משהו שיקדם אותה בהמשך. והשחקנית לא מרגישה בעמדה שהיא יכולה לשאול ולברר וכו’

2. גם אחרי שקובעים שמקבלים את החלק בסרט לתיק עבודות, קורה שהתהליך נתקע מסיבה לא ברורה, ומעולם לא מקבלים את זה. זה גם ניצול, וגם אי עמידה בהסכם (ואולי גם גניבצ דעת?).

3. בסרטים החרדים לא מופיע בסוף קרדיטים עם הקאסט, שמות השחקניות, לא ברור באמת למה? כך שהפרסום של השחקניות תלוי בעיקר בפה לאוזן בין מפיקות.

4. לגבי הזלזול בשחקניות: לא אחת קורה שיש איחורים על הסט וזה בסדר, כולם יודעים את זה. אבל יש מינימום התייחסות של להודיע על איחור, ולפחות שיהיה מה לשתות, לנשנש, או מידע מינימלי לגבי צפי כדי שהשחקנית תדע להערך/לצאת לקנות משהו לאכול למקרה הצורך וכו’.

5. גם שחקנית שמאוד מאוד אוהבת לשחק וששווה לה לשחק לכיף/לתיק עבודות, יש לה הוצאות של נסיעות, לפעמים לוקחת בייביסיטר וכו’ והזמן שלה לא הפקר. גם כשהיא מאוד מאוד רוצה לבא, ונהנת מזה, אין היגיון להגיד לה שעה, ולייבש אותה מספר שעות כי היא תרוויח תיק עבודות.

• estipeles

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    07/09/2025 ב12:19 pm

מסכימה עם כל מילה שכתבו פה לגבי ניצול שחקניות מתחילות

אבל אני חושבת שהרבה מזה תלוי בנו – השחקניות

בעבר הייתי מגיעה לכל הצעה שהיו שולחים לי, הייתי מגיעה בחינם, ועוד הייתי מרגישה שאני חייבת למפיקה שלוקחת אותי… היא מפרסמת אותי, נותנת לי במה וכו… אז לא הייתי מעיזה להגיד לה כלום לגבי היחס שאני מקבלת וכו’ ועוד הייתי מקבלת תלונות לפעמים בסוף,

ואז תפסתי את עצמי, אני בן אדם, התחלתי לעמוד על שלי, לא הגעתי לכל הפקה שהציעו, דרשתי כסף מינימלי, נסיעות… בסוף קולטים את זה, זה אולי לוקח זמן אבל קולטים אותך בסוף (אם את טובה והשקעת וכו…)

הערת אגב

אני חושבת שאם המפיקות ישלמו כסף על ניצבות / שחקניות ביט, גם היחס של השחקניות והניצבות כלפי ההפקה יהיה שונה, הן ירגישו מחויבות יותר, יגיעו בצורה שביקשתם (הרבה פעמים היו בעיות עם הקטע של ביגוד…) , אחרי הכל משלמים להן כסף… וגם המפיקה תרגיש ש – כן, מותר לה לבקש והיא לא צריכה להרגיש שהיא מנצלת מישהו. היא משלמת…

לא אומרת סכום גדול, אבל משהו מינימלי… זה שאנחנו חרדיות ועוד לא מכירות מספיק את עולם המשחק והקולנוע, לא אומר שמותר לנצל אותנו…

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      07/09/2025 ב2:27 pm

איי בנות תרגעו …

ואני שואלת אותכם אתם מאמינות בסיעתא דשמיא,

-שיש מישהו אחד שמנהל את העולם,

לא המפיקות ולא המלהקות ולא הבמאיות. רק ה” והכל תלוי רק בסיעתא דשמיא ,

ובפן המעשי: מי שראתה תרבותית (קשת הפקות)

היה שם ראיון עם אחת השחקניות המובילות בציבור החרדי ושאלו אותה איך הגעת למקום שבו את נמצאת שיש עליך מריבות מי יקח אותך להציג בהפקה שלו?

והיא ענתה “התחלתי להציג בגיל 16 ומאז הלכתי לעשרות אם לא מאות של הפקות בחינם!!!!! נסעתי מאשקלון לצפת , מקרית שמונה לאשדוד עשיתי הכל בשביל להיות מוכרת והיום ברוך ה” אני אוכלת את הפרות”

כדי להגיע רחוק צריך להשקיע מי שלא נאה לה להציג בחינם. לא מתאימה לעולם השחקנות! תשאלו כל שחקנית מצליחה כמה הפקות היא הלכה בחינם בד”כ התשובה שלה תיהיה בין 10 ל20 .

גם אני ההיתי שחקנית והלכתי לפחות ל16 הפקות עד שהתחלתי לקבל כסף,

ואני מודה מעומק ליבי לכל מפיקה שלקחה אותי (לפעמים אפילו התקשרתי למפיקות להציעה את עצמי) והאמינה בי והעלתה לי את הביטחון העצמי (למרות שכבר יש לי)

אז מכאן אני שולחת לכל המפיקות היקרות תודה, תודה שאתן מאמינות בבחורות שרוצות להיות מפורסמות ונותנות להן במה לקישורים ותודה לה” שעוזר לבנות מוכשרות להראות את הכישרון שהוא נתן להם,

וכל השחקניות שדיברו כאן קצת לא יפה על המפיקות אני חושבת שאתן צריכות (במיוחד עכשיו בחודש אלול) להתנצל.

“אל תדון את האדם עד שתגיעה למקומו – ולעולם לא תגיע למקומו אז אין לרך רשות לדון אותו.

ואל תאמרו לי שיש גם מפיקות פה בדיון כי לכל מפיקה יש את השיקולים שלה שאין לאחרת ואסור ממש אסור לדון אותה.

תודה

• רינת ש.

כללי
        חברה
        07/09/2025 ב3:14 pm

לא מכלילה שום מפיקה<div>

אבל אני שמה כאן גם את הצד השני –

יש שחקניות שכל רצונן זה להיות מוכרות ושייקחו אותן, ולכן!! הן הולכות לעשרות הפקות בחינם, נגררות אחרי מפיקה ועוד בטוחות שהן חייבות לה

לפעמים מזלזלים בהן כי הן סה”כ בחינם… וממשיכות ללכת להפקות ולהיות מושא לניצול בשביל שיהיו מוכרות

מה שהרבה פעמים בסוף לא קורה. כי להיות שחקנית חרדית מפורסמת זה תלוי בהמון ואחרי המון…. וכמעט חסר סיכוי.

אז אני לא מסכימה עם זה שאת כותבת להמשיך ללכת לעשרות הפקות בחינם….ולהציע את עצמי שוב ושוב בחינם , זה נקרא ניצול!!!

שחקנית שעברה שוב ושוב סטים חייבת להעלות רמה והמפיקה חייבת להעריך את זה.

עד מתי השחקניות ילכו בחינם להפקות בשביל להגשים את החלום להיות מוכרות?

</div>

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
          חברה
          07/09/2025 ב3:35 pm

רינת,

אולי את מתארת חויה קשה שעברת,

רוב המפיקות לא מנצלות ובטח לא מזלזלות בשחקניות ובניצבות שהן לוקחות!!!

אבל בכול אופן להפיק תוכנית\סרט זה דבר מלחיץ ובזמן ההסרטות אולי יש טיפה לחץ ונדמה אולי לשחקנית\ניצבת שקצת זילזלו בה וזה לא נכון כל אחד מכובד ואם את חושבת שמזלזלים בך אז זה רק בעיני המתבונן ותנקי תעדשה שלך

או שתלחי לבדוק מה מקור הנחיתות שלך. (אני לא מדברת כמובן על מקרי קיצון של זלזול בשחקניות…)

(יכול להיות שאמרו לך “זוזי” כי היו בלחץ ועמדת במקום לא טוב, אז מה? תזרמי!!!

• רינת ש.

כללי
            חברה
            07/09/2025 ב3:47 pm

לא, יקרה

לא מתארת שום חוויה.

מתארת מצב שצריך להפסיק לנצל שחקניות. יש מפיקות שעושות מלא כסף מההפקות שלהן וממשיכות להביא שחקניות בחינם. בעיניך זה לא ניצול?

או שאת חושבת שהשחקנית באמת צריכה ללכת לאינסוף הפקות בחינם

ואז עולם המשחק החרדי באמת יהיה בתחתית

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
              חברה
              07/09/2025 ב3:57 pm

כן יקרה,

כדי להגיעה לראש הגבעה צריך לטפס אליה.

והמפיקות שלוקחות אותנו בתחילת דרכינו הן סך הכל עושות איתנו חסד.

חסד גדול.

הן הברזלים שמותקנים על הגבעה על מנת שנוכל לטפס עליהן

הבנת אהובה?

• רינת ש.

כללי
              חברה
              07/09/2025 ב4:30 pm

מאחלת לך הצלחה להמשיך לבוא לעשרות אם לא מאות הפקות בחינם.

או שאת בעצמך מפיקה שלוקחת שחקניות בחינם

ככה אף פעם לא מגיעים לראש ההר, ככה מגיעים למצב של ניצול.

תהני

• כבי ויסבלום

אומנות הבמה והפקות תוכן
              חברה
              10/09/2025 ב2:06 pm

שנונה…

• חיה כהן

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    07/09/2025 ב3:10 pm

נסכם את זה קצר ולענין

גם המפיקות שמחפשות פה שחקניות לרוב הם לא מפיקות גדולות וגם הם מחפשות להתפרסם ולגדול והם בעצמם בקושי ומרביחות מהפקות שלהם ולכן זה מאוד הגיוני שאין תקציב לשחקניות ולכן מי שרוצה לשחק שם זה באמת נשים ובנות שגם בסיגנון המפיקה…

אבל מפיקות גדולות שמחפשות שחקניות מוכרות ומפורסמות הם יקבלו כסף כמו שהמפיקה מקבלת כי לה יש מה לתת..

ובלי כל קשר לשחקניות חרדיות היום אין כל כך עתיד כי זה לא באמת כסף אם את לא מתפרסמת ומאוד קשה להתפרסם היום כשאת חרדיה וזה כמעט בלתי אפשרי ואין מזה הרבחות בקושי

לכן אני לא חושבת שהיום חרדיות יכולות לקחת את המשחק שלהם בתור עבודה ממשית ולעשות מזה כסף כעבודה לחיים בתור תחביב ועבודה לצד זה מאוד נחמד אבל גם זה קשה מאוד עד שאת נכנסת לזה כי גם מפיקות שמחפשות שחקניות בחינם יש להם הרבה דירשות ולא הרבה מתיאמות.

מקווה שעזרתי לכל מי שעד עכשיו עדין לא הבינה…

• חיה כהן

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    07/09/2025 ב3:57 pm

רינת מפיקות שלא משלמות לשחקניות זה כי אין להם מה לשלם להם כי גם הם לא עושות כסף מההפקה כמו שלך זה פירסום כחה בדיוק זה להם וזה לא ניצול כחה זה היום בכל מקום שחקנית לא מוכרת לרוב לא מקבלת תשלום

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      07/09/2025 ב4:08 pm

יפה אמרת!!!😍😍

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
        חברה
        07/09/2025 ב4:09 pm

תגידו יש לי רעיון גאון לכל המתוסכלות ואני רוצה לפתוח עליו דיון תגידו איך פותחים?

• חיה כהן

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    07/09/2025 ב4:16 pm

פשוט במעל כל הדיונים של הבמה יש כפתור דיון חדש

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      07/09/2025 ב4:19 pm

אוקי פתחתי תודה

• estipeles

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    07/09/2025 ב7:09 pm

אתי

לא מחפשות לקטר.

כן מחפשות לעשות שינוי, רפורמה,

שחקנית חייבת לעבור עשרות ומאות ימי צילום בשביל שיכירו אותה? זה נשמע מטורף!! הלוואי ונצליח לשנות את זה…

שחקניות משלמות הון תועפות על לימודי משחק, נכון, זה מגיע מתחביב, אבל לא מגיע להם קצת בתמורה???

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      08/09/2025 ב2:54 pm

כי למה שיקחו אותך?

יש עשרות בחורות.

המפיקות גם רוצות לקחת בכסף שחקנית שיודעת איך משחקים, היתה בלוקישנים יודעת מה זה ללמוד תסריט, והתנסתה בהרבה הפקות,

אין לה כח לקחת בת שזה פעם ראשונה שהיא משחקת בהפקה גדולה ולהתחיל ללמד אותה הכל.

וברגע שיש שחקנית שהציגה ב10 תוכניות זה משכנע את המפיקה לקרוא לה לאודישן ולקחת אותה בתשלום מכובד…

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      09/09/2025 ב11:23 pm

אומרים בכביש תהיה חכם ולא צודק. נכון?

גם ככה בדיוק כאן. מי שמנסה להיות צודקת לא תצליח לעלות, מי שתהיה חכמה היא תהיה השחקנית נמבר 1 הבאה.

ואני מכירה הרבה בנות כאלה, שהיום הם מאד מפורסמות ונחשבות כמעט הכי טובות שיש בתחום.

• כבי ויסבלום

אומנות הבמה והפקות תוכן
        חברה
        10/09/2025 ב2:05 pm

אהבתי…

• רינת ש.

כללי
        חברה
        10/09/2025 ב9:10 pm

אפשר לשאול מי?

חרדית, כמובן

שנמצאת במצב שהיא מתפרנסת מזה?

וכמובן משחקת, לא מדברת על מורה למשחק.

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
          חברה
          10/09/2025 ב9:50 pm

הרבה מאד בנות:)

ולא אוכל לחשוף את שמן.

אבל אלו בנות מסוכנות השחקניות שלי, ואני יודעת מקרוב כמה מזומנים נכנסים להן לכיס מכל הפקה…

• חיה

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    08/09/2025 ב7:41 pm

יש בנות שסיימו לימודי משחק של כמה שנים ושיחקו כמה פעמים בחינם.

השאלה היא, למה מישהי כזו שהשקיעה כל כך הרבה צריכה להגיע לעשר הפקות בחינם?

אני באמת שואלת (לא חלילה בציניות או קנטור, זה מעניין אותי)

ולא יודעת למה, לא מרגיש לי שזה משנה גם אם זה עשר הפקות או עשרים… יש איזו נקודת מוצא שכשחקנית מתחילה את משחקת בלי תשלום ‘עד להודעה חדשה’ מה שנקרא.

בעצם, בנות קורעות את עצמם בשביל זה ולא מקבלות שום תמורה. ברור שכסף זה לא הכל בחיים אבל זה כן משקף את הערך וגורם לשני הצדדים להבין שיש פה משהו רציני.

בסופו של דבר, גם השחקניות לא אמורות לזלזל בערך של עצמן. לא אמרתי שצריך לתת להן סכום “מכובד”, אבל כן משהו סמלי לפחות! וזה כמובן חוץ מתנאים נורמליים שזה הבסיס.

ונכון, ההתנהלות הזו היא המציאות, אבל לא סותר שמותר לשאול ולנסות להבין מה קורה פה ומה אפשר לעשות עם זה.

נ.ב. אני מאמינה שלרובנו אין מטרה להתבכיין, יש פה בנות שסה”כ מנסות להבין איך אפשר לנסות את מזלן בעולם הזה של המשחק…

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      09/09/2025 ב11:27 pm

חיה, הרי המפיקות שלא משלמות אלה המפיקות פחות או יותר המתחילות שאין להן תקציב.

שחקנית שלמדה הרבה, עם תעודות וותק בתחום, אני לא רואה סיבה שהן תלכנה למפיקות המתחילות.
      ואם היא בחרה ללכת, זוהי בחירה שלה בלבד ואין לה סיבה להתלונן על כך.

וכן, זהו המצב אצלינו, ואני חושבת שלפני שבאים בטענות לחסרות תקציב, אולי תצאנה נגד אלה שמוציאות מליונים על סרטים ולא מוכנות לשלם שקלים לבנות שבאות להיות ניצבות ומנצלות את השם האגדי שלהן כדי לנצל בנות.

• חיה

אומנות הבמה והפקות תוכן
        חברה
        10/09/2025 ב12:02 am

בתגובתי התכוונתי לעצם המציאות ששחקנית שלמדה כמה שנים ושיחקה בהפקות בודדות לא יכולה ללכת ולהתקדם הלאה ולשחק בתשלום.

באמת צריך עשר פעמים ומעלה לשחק בחינם כדי לקבל את הפריבילגיה שהיא התשלום?

מעניין אותי, באמת, אם זה נורמלי או שזו פשוט מציאות שהשתרשה בגלל שיש מפיקות מתחילות ומפיקות שנוח להן לקחת מתחילות בחינם.

מה שיותר מעניין אותי איך וממתי שחקנית יוצאת מגדר “מתחילה” שמשחקת ללא תשלום.

הרי זו באמת השקעה מטורפת גם בלימודים וגם כששחקנית באמת באה ועובדת כמו שצריך… אז יש לשתף פעולה עם מפיקות מתחילות שאני בעד. השאלה היא אם אין סיכוי להתחיל בשלב הזה לעבוד בתשלום אפילו נמוך?

כי זה מרגיש כאילו יש כאלה שמקבלות סכום יפה וכאלה שלא מקבלות בכלל. חוץ מהאלה שבאמת לוקחות הרבה כמובן… אין אמצע?

מסכימה איתך לגמרי לגבי הניצבות של המפיקות שיכולות לשלם. כמובן שבכל מה שדיברתי על תשלום הכוונה למפיקות שיכולות לשלם (ולא משנה כמה, אפילו סכום סמלי מביע הכרה וטוב מכלום).

ישר כוח לכל המפיקות כולל ובמיוחד המתחילות שנותנות לנו הזדמנות להתנסות ולשתף פעולה (כל אחת מתנסה במה שהיא צריכה 🙂) בתגובותיי לא התכוונתי להוציא אתכן לא בסדר אלא רק לתהות לגבי המעמד של שחקנית מתחילה.

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
          חברה
          10/09/2025 ב12:35 am

אני מבינה את השאלה שלך.

וזה מאד תלוי איפה את לומדת משחק.

אני יכולה להגיד לך שחברותיי כבר בשנה ב האנסמבל משחקות בתשלום בלבד, לעומת בנות אחרות שאני מכירה מבתי ספר אחרים שגם לאחר שהן מסיימות לימודים הן לאו דווקא תקבלנה תשלום.

וגם בהאנסמבל, זה לא כולו, אלה רק הבנות שהתחילו משנה א ועברו מהפקה להפקה יום אחרי יום, עד שצברו שם ונסיון, ותיק עבודות מקצועי ורציני.

ועוד נקודה שבנות לא שמו לב אליה, נקודה שהאמת היא קצת כואבת, אבל ישנן הרבה שחקניות שלמדו בבית ספר למשחק, והן לא מתקבלות להפקות, או שמתקבלות ללא תשלום והן כועסות על כך, אבל לצערי הבנות האלה לא עוברות מסך/ לא עוברות מסך טוב, זה באמת כואב, אבל לצערי אני יכולה להבטיח לך שבנות שעוברות מסך הופכות לכוכבות מהר הרבה יותר מבנות שלא עוברות מסך, שהן צריכות להשקיע הרבה יותר כדי לצבור שם ולתת למפיקות לנסות אותן.

אני חושבת שבסופו של דבר, הכל תלוי בשחקנית, במודעות העצמית שלה, ברמה המקצועית שלה ובסוג המשחק.
          ברגע שהיא תדע את כל אלה יהיה לה הרבה יותר קל להכנס לתחום בצורה נכונה שמתאימה להן.

• חיה

אומנות הבמה והפקות תוכן
            חברה
            11/09/2025 ב4:40 pm

תודה רבה על התשובה.

כמה ניסיון ותיק עבודות צריך כדי להתחיל לדרוש תשלום?

ואיך אפשר לדעת אם את עוברת מסך או לא?

כי סתם חבל באמת לבזבז משאבים ומאמץ ולבוא לחינם למלא הפקות שבכלל לקחו אותך רק כשלא מצאו מישהי יותר טובה ופשוט לא לדעת את זה…

במקרה כזה הייתי מעדיפה לפנות לתחום שאני יותר מצליחה בו.

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
              חברה
              12/09/2025 ב12:42 am

צריך נסיון ברמה שיהיו לך מספיק חומרים כדי להכין שואוריל מקצועי.

עכשיו, לאחרונה יש הרבה שחקניות עם שואורילים שהן עורכות לעצמן. זה חמוד מאד, וכל הכבוד. אבל המטרה של שואוריל זה שיווק, וכמו שלא תשימי בעיתון מודעה שאת עיצבת(ואם את לא גרפיקאית מקצועית כנראה היא לא תהיה משהו שימשוך אלייך לקוחות), ככה גם בשואוריל, ברגע שיש לך חומרים, שווה להשקיע על עורכת טובה.

אני יכולה להגיד בבירור, ששחקניות ששולחות לי שואוריל מקצועי, היחס שלי לעצם המשחק שלהן הוא שונה, אני רואה את השואוריל ואומרת אוקיי, היא באה לעבוד לא לשחק במשחקים.

והערת אגב- משהו חשוב מאד, גם כששחקניות שולחות הודעה למפיקה/מלהקת חשוב לראות כיצד אתן מנסחות את עצמכן, איזה חומרים אתן מצרפות.
              במידה ואני רואה הודעה מהסוג הזה- היי אני שחקנית מטורפת שווה לך לקחת אותי. ויש שם תמונה עם פילטרים של כלב/חתול/עכבר (שזה כבר מוריד ברמה) ובמקרה הטוב היא מצרפת אודישן שעשתה למישהי ובמקרה הרע אין לה בכלל סרטונים לשלוח זה בעייתי.
              לעומת זה, יש עוד בעיה שלדעתי גם היא קריטית בייצוג עצמי, לא לשלוח מידי הרבה דברים, למפיקות אין זמן לפתוח תקיות בדרייב(טעות שהייתי עושה בעבר) לראות הפקות שהיא הייתה בהן בכתה ו(מסיבת בת מצווה(!) )סיום כתה ח, ולבסוף קטע של שתי שניות שהיא הייתה ניצבת שמגיעה ומגישה שוקולד לילדה שבוכה.
              טעות נוספת- לא לכתוב אין לי עכשיו ואשלח אחר כך, מה גם, שזה אחר כך שלעולם לא יגיע, וגם אם כן, המלהקת לא תאחוז שזו את אחרי שהיא עברה על כלכך הרבה מיילים.
              חשוב לשים לב לייצוג נכון. זה כולל בתוכו:
              1. ניסוח נכון, מקצועי, אדיב אבל לא מתחנף ומשכנע.

2. תמונות ברורות וכמה שיותר נקיות מאלמנטים ופילטרים. מומלץ לשלוח תמונת פנים(על רקע כהה) +תמונת גוף.

3. שואוריל מקצועי, שערוך בצורה נכונה ונקייה(שם גם קטע פצפון שנתת שוקולד לילדה שבוכה יכול לבוא בצורה יפה מאד ולהוסיף צבע ועניין).

4. לשלוח הכל מסודר בהודעה אחת, לא לחלק לכמה הודעות.(אם אין לך עכשיו את החומרים פשוט אל תשלחי!) ובמידה וישנם קישורים, תארגני אותם מסודר מראש ותוסיפי אותם לתוך ההודעה.

אם תעשנה את הדברים האלה אני (כמעט) מתחייבת באלף אחוזים, שהיחס לעצם השליחה שלכן שונה, אף מפיקה לא תבקש מימכן להגיע בחינם(רק מקרים קיצוניים מאד, אלא אם כבר זו הפקה ברמה ששווה לכן), וגם תתקבלנה להפקות רציניות של מפיקות שמכבדות את עצמן(פחות או יותר).

בהצלחה!!!!

(שתפנה אם עבד:) )

(מתוך רשימת התפוצה של שרה עמור. להצטרפות שלחנה הודעה למייל a0548486495@…)

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
              חברה
              12/09/2025 ב12:43 am

ובהקשר לעוברת מסך- אם את רוצה בשמחה את יכולה לשלוח אליי חומרים+תמונה שלך ואגיד לך האם את עוברת, ובאיזו רמה את עוברת.

בהצלחה!

• כבי ויסבלום

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    10/09/2025 ב2:04 pm

שרה.

את נשמעת, לפי התגובות שלך, כאחת שמומלץ לעבוד אצלה/ איתה.

יש לך סוכנות כלשהי? או מאגר שחקניות?

הייתי שמחה להצטרף אם כן…

• י. דוד

כללי
      חברה
      10/09/2025 ב4:11 pm

שרה מהממת ומקצועית מאוד!!

מכירה אותה מקרוב:) שווה לעבוד איתה…

עקבתי על כל התגובות שהיו פה אני רק יכולה להגיד לכן שאני עכשיו כמעט גומרת הפקה והשחקניות שלי היו ללא תשלום, פשוט מצאתי נישה וכולן התלהבו עליה, ורצו קטעים לתיקי עבודות, והן יצאו בעננים!! (מצרפת תמונות) אני אומרת לכןןן כמה תגובות שמעתי אח”כ איך היה כיף וכו’ אתן יודעות כיף אווירה אוכל שתיה וכו’ לא מחליפים את התשלום, אבל כן נותנים איזה שהיא רגיעה כזאת שלא הגעת למקום לגמרי מתחיל שלא מביא אפילו אוכל, השחקניות שלי כל ההפקה אמרו לי יעל ההפקה שלך היא לא כמו ההפקה של … הייתה הפקה בה הן היו הרבה בנות שהיחס שם היה מזעזע!!! לא היה אוכל ולא שתיה, תקעו בנות בב”ב באמצע הלילה בלי אוטובוס ולא שלמו להן על מונית בקיצור זעזוע!!! רק לשחקנית אחת שלי בעצם ל2 שלמתי, בואו נראה מי מזהה למי שלמתי יותר מ1,000 ל-4 שעות:)

אתן צודקות שצריך לעשות שינוי,

אבל אין כ”כ אפשרות, כי למה שמפיקה תשלם לשחקנית אם לשחקנית אין תיק עבודות?

ואיך מייצרים תיק עבודות? שבאים בהתחלה להפקות בחינם,

אני מצרפת לכן תמונות מההפקה שלי,(חלק מהתמונות שלי צבע עדין…)

תהנווו:)

• י. דוד

כללי
        חברה
        10/09/2025 ב4:13 pm
        • אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
          חברה
          10/09/2025 ב7:05 pm

אוהו מדהים!!!

איפה הסרטתם?

• י. דוד

כללי
            חברה
            10/09/2025 ב9:17 pm

כל מיני,

מה אני יחשוף לוקיישנים?

סתם בחשמונאיםםם

אבל הארט שעשינו היה אמאלה ואבאלההה

זה מה שהצלחתי לעלות לפה

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
        חברה
        10/09/2025 ב4:29 pm

הי יעל

קודם כל, תודה על הפרגון❤

וההפקה שלך נראת אשששש!!!!!!!

וואוו!!!!!😃

• י. דוד

כללי
          חברה
          10/09/2025 ב4:35 pm

ב”ה,

יוצאת בעז”ה לחנוכה

שיהיה טריילר אשלח פה

בכיף!!!

הרבה בזכותך:)

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
            חברה
            10/09/2025 ב4:40 pm

מחכה לטריילר!!!

אני ראשונה:)

• י. דוד

כללי
              חברה
              10/09/2025 ב4:44 pm

יש תוררר

סתם אני אשלח לך בעז”ה ראשונה:)

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
              חברה
              10/09/2025 ב4:45 pm

😉

• אתי זיידורף

אומנות הבמה והפקות תוכן
              חברה
              10/09/2025 ב9:03 pm

לי ברוך ה” יש מאגר מדהים של שחקניות באזור המרכז תותחיות גילאי 6-20 שהציגו אצלי בהפקות והן פשוט תותחיות אחת אחת!!!

מי שמעונינת מוזמנת להתקשר אלי: 0533156379

(כמובן שהשחקניות מציגות בחינם בתור תחביב)

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      12/09/2025 ב12:47 am

הי כבי, ב”ה יש לי סוכנות שחקניות.

שאני מלהקת מימנה להפקות שלי, ולמפיקות שונות.

המזכירה בחופשה עד לאחר החגים, אז אין מי שיענה ללקוחות כרגע.

בעז”ה יצא פרסום לאחר החגים, תוכלי לעקוב ולהרשם.

בהצלחה רבה!!!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן