אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
אולי את תזדהי, ותרצי יחד איתי לזעוק את זה? ולמנוע עוד סיפורים כאלה?
-
היי
ואני אסביר למה אני מתכוונת:
אני בחורה כבת 18, עברתי בילדותי חרם, ובמשך 3 שנים עברתי ‘סיוטים מחברה’, נקרא לזה ככה
ועד היום אני נאבקת בצלקות שזה הותיר לי…
ואני מסתכלת מהצד ואני רואה בנות בין בנות ביסודי ובין בנות שמתחילות סמינר בכיתה ט’, וסובלות מניכור חברתי, מיחס כזה או אחר מהחברה, וזה לא דבר של מה בכך זה דבר שישאיר להן צלקות לכל החיים!
ולצערי זה מניסיון…
וזה בוער בי, כל פעם שאני שומעת סיפור מכאן ומשם, ולצערי הם לא מעט.. אני מתכווצת, ואני אומרת למה אני לא קמה ועושה מעשה?, נכון שיש המון תוכניות על להכיל את השונה, ועל בנות שעברו חרם, אבל אני לא מתכוונת על מסר בעקיפה אלא מסר ישיר! , כן אני יעמוד שם וידבר ללב הבנות, אני לא מדברת רק על דיבור יבש אלא משהו עוצמתי שיחדור .
אני בבית ספר שלי ההנהלה לא עשתה כלום!, וכמה שאמא שלי דברה וכמה שאני דברתי
הייתי אומרת למורה : “אני מפחדת להכנס לכיתה” , והיא אמרה לי “בואי תכנסי איתי”
ובלב שלי אמרתי, אני לא צריכה שתכנסי איתי אני צריכה שתחלצי אותי מהחרם הזה!
הבנות וגם המתבגרות לצערי לא מבינות את המשמעות של פגיעות בנפש! לא מבינות איזה צלקות זה משאיר להם לכל החיים
אני כל כך רוצה לצאת עם איזה תוכנית, עם איזה מאבק בנושא הזה
אז חשבתי שאולי תיהיה כאן משהי, אם רעיון נועז, או איזה כיוון חשיבה, ותרצה לעשות איתי בשיתוף פעולה משהו מעניין
ואולי גם את עברת משהו דומה? ואת גם רוצה לזעוק למרומים?
ואולי את מנהלת\ מורה , שחיה את חיי החברה ורוצה שאדבר אליהם שאכוון אותם? או אולי אדבר עם בת שעוברת בעיות חברתיות?, אם כן את יכולה לדבר איתי
שלחו לי הודעה בתיבה האישית
יום טוב.
Log in to reply.