אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 50 דקות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
בת מצווה
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ בת מצווה
-
בת מצווה
פורסם ע"י גיטי : ) הוראה רכזות וחינוך on 10/02/2025 ב10:21 amאשמח לקבל רעיונות לבת מצווה משפחתית באווירה חמה ולא גרנדיוזית…
גיטי : ) הגיבה לפני 1 חודש, 1 שבוע 4 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
550
354
0
פעילה בקהילה
בבת מצווה שלי עשינו כזה 7 תחנות. (כאילו התחנות של החיים..)
תחנה ראשונה: משחק במרשמלו: -כל אחת מקבלת שיפוד עם מרשמלואים, וצריכה לאכול אותו בלי לקבל את היד. (גם לא את פרק היד…) -המטרה היא בעצם שכל אחת תאכיל ותתן לשניה.
תחנה שניה: המשחק ‘אמת או חובה’- שמנו סוג של מחוג, (הכי פושט, מדף, ועוד מחוג מאחד המשחקים בבית…) וערימה של שאלות מפדחות… (זה כיף חבלז, כולם צחקו..!) -ללמדנו שגם האמת לא תמיד נעימה לאמירה, אבל בכולופן לא נמנע מלאמר אותה…
תחנה שלישית: כל אחת מקבלת דף שבו מתוארת סיטואציה מאד מבישה- ואם זה היה קורה לה… -ואסור להגיב! -אפילו לא חיוך!
תחנה רביעית: משחקי ‘ממורי’- כל אחת מקבלת אחד, ובמשך זמן מוקצב מנסה להגיע לקומה הכי גבוהה שמתאפשר לה. -כל 10 שני’ בערך שמענו את הצליל של ה’נכשל’… ללמדנו- גם אם נכשלת, תתחילי שוב מתחילה.
תחנה חמישית: סרטון ‘מתבגרת’ במקרן- סרטון ממש חמוד בהפקת יעל כהן, נראה לי. -אם את רוצה אני יכולה לחפש לך אותו ולשלוח לך באישי.
תחנה שישית: סרטון ‘ארץ נפלאה’ או משהו כזה… -שבת המצווה (אני…) הפיקה אותו. (וזה גם היה ברמה מותאמת, ברוך ה’ ישמור….
תחנה שביעית ואחרונה: ‘קליקי’ -תוכנית קליקרים כיפית עם שאלות על המשפחה, ואפשר להוסיף גם שאלות, נגיד על הפרשת חלה או משהו…
תהנו!! 👍🏼👍🏼👍🏼
-
36
76
0
חברה חדשה
הפרשת חלה ואפיית פוקצ’ות, מכינים בצק מראש, בת המצווה מפרישה חלה, ואז מחלקים בצק לכל משתתפת,
מכינים תוספות כיד הדמיון, וכל אחת מכינה לעצמה פוקצ’ה. (אנחנו עשינו את הבת מצווה בבית אז תוך כדי אפינו בנגלות את הפוקצ’ות)
כמובן – מזכרת, מגנט עם נוסח של הברכה והתפילה של הפרשת חלה.
בבת מצווה נוספת, הזמנתי ממישהי ערכות להכנת תליונים לשרשראות, והבנות הכינו לעצמן, יצא ממש חמוד, קניתי קופסאות תכשיטים קטנות בחנות של שקל ושמתי עליהן מדבקה עם הלוגו של הבת מצווה.
עוד בת מצווה – קניתי דפי שרינקי (מתכווצים בטוסטר) הדפסתי איורים חמודים ואת האותיות באנגלית והבנות ציירו וצבעו, הבאתי שני טוסטרים (סנדביץ) ותוך כדי אפינו את הדפים, לא לפני שחוררנו עם מחורר, קניתי טבעות למחזיקי מפתחות וגם מחזיקים לטלפון לבחירה, כולן מאד נהנו.
בכל בת מצווה הכנתי תיקיה עם שירים מקפיצים, לקחתי אביזרים מגמ”ח ועשינו הרקדה 🙂
[אם מתאים לך הסגנון, יש קליפים של דיג’י רפי שעושה הרקדה, הבנות נורא נהנות]
כמובן – שיר בת מצווה, קליפ למי שאוהבת לשיר, ומי שלא, אז עשינו קריוקי וכולם שרו לה את השיר בלייב. ובמצגת היו המילים של השיר משולב עם תמונות.
רעיון אחרון – הכנתי תכנית חידות חמודה שמתאימה לבת מצווה (סוג של חדר בריחה), אני מוכרת אותו במחיר סמלי
אם מענין אותך, תפני אלי באישי.
מזל טוב!
-
634
280
2
סטטוס תעסוקתי:ותיקה
שלום, ומזל טוב!!!
אני עשיתי הפרשת חלה, ואפינו ואכלנו את הנאפה, עם כל המשתתפות. (גם אני הפרשתי, ואח”כ הבת),
אח”כ ארוחה חלבית מוזמנת, מלווה בשירה.
לבסוף עם הקינוח- סעודת אמנים עם שירי רגש ונשמה המתאימים למהות הברכה,
ולבסוף שירים מקפיצים לריקוד.
הרבה נחת!!!
-
355
408
0
סטטוס תעסוקתי:פעילה בקהילה
תודה לכולן!
Log in to reply.