אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
הפקות סרטים/ הלכה ומה שבינהם..
-
הפקות סרטים/ הלכה ומה שבינהם..
שלום רבקה!
קודם כך תודה ענקית על הקבוצה הזאת!! מקווה שיצאו מפה שיתופי פעולה. בינתיים עוקבת בסקרנות ומחכה לדברים מעניינים שיקרו.
רציתי להתייעת איתך. קיבלתי הצעה מקבוצה אחרת. שלחו לי טקסט לאודישן. (עזבי ששלחתי הודעה לפני שבת וענו לי בשבת ולקח לי זמן להבין שזו חברה חיצונית שמחפשת שחקנים להפקה של סרט לנשים חרדיות). בהתכתבות אחכ הבנתי שיש שם במאי גבר. בגלל שאת אשה חרדית אני אשמח מאוד להבין איך זה עובד. אני יודעת שתמיד יש גברים בימי צילום כי אין מה לעשות והם עושים את כל הטכני. אבל בימאי זה כבר משהו אישי וציפיתי שבהפקה של סרט חרדי תיהיה בימאית אישה… אני חדשה בתחום. בינתיים שיחקתי לסטודנטיות בבית ספר לקולנוע יהודי ביד בנימין ושיחקתי אצל מרים ברזל בסרט האחרון שם ההפקה היתה ״גלאט״. חשבתי לתומי שככה זה בסרטי נשים. עכשיו אני מתחילה להבין אחרת…שאלתי שחקנית לא דתיה ששיחקה לא מזמן בסרט שמיועד לנשים חרדיות (לא אומר את שם הסרט משום לשוה״ר) והיא ספרה לי שלא היו שם שום שחקניות דתיות ואפילו האוכל שנתנו להם שם היה לא כשר! (לא סתם לא כשר, הביאו להם חזיר!!!) איך אני בתור שחקנית יכולה לדעת מראש לאיזה הפקות לפנות ולאיזה לא. או שאין איך לדעת ותמיד צריך לברר את זה לפני ששולחים אודישן?
Log in to reply.