הפקות סרטים/ הלכה ומה שבינהם..

קדם Forums הפקות במה ותוכן הפקות סרטים/ הלכה ומה שבינהם..

Tagged: 

• רחלי עפעס

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    23/07/2025 ב9:58 pm

אף שחקנית חילוניה לא מגיעה ל2500 ליום צילומים, קיינמאל.

-מקסימום 1000 שח ליום צילומים.

• שפרה

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    23/07/2025 ב10:40 pm

כשאני יוצאת לסרט,

אני באה לקבל את האמירה של הסופרת. של המפיקה.

מה המסר שהיא מנסה להעביר לי.

מה היא רוצה שאלמד ואקבל….

וכן, סרט שמשחקות שם נשים שאינן משלנו,

בעיניי שווה הרבה פחות אם בכלל….

היום כשעולם המשחק, הבימוי, העריכה והסאונד,

השתפר כ”כ, פשיעה בעיניי להשתמש בשחקניות גויות וחילוניות.

הן מבחינת המסרים הנלווים, והן מבחינת “לא תחונם” לגוי,

והענקת אפשרות לפרנס בית של תורה….!!!

כן.

זה קיים היום.

• רחלי

אולפן סאונד ונגינה
    חברה
    23/07/2025 ב10:49 pm

לדעתי אתם מערבבות פה בין כמה בעיות שכל אחת נובעת מהשניה..
    יש את הבעיה הראשונה שהיא עצם העובדה שהתרבות הזו של הסרטים נכנסה לציבור החרדי, עוד לפני מי שמציג שם.
    ועם כל הכבוד למסרים שמכניסים שם- זה יצא שכרו בהפסדו, הבנות חושבות 2% על המסר ו98% על השחקניות..

הבעיה השניה היא הפקה שמורכבת מצוות מאד מעורב ולא מתאים לציבור החרדי משום כיוון, וזה מוביל לבעיה השלישית שהיא השחקניות- שהם חילוניות לרוב או גויות, כי לא אפשרי שחרדית תוכל להיכנס למקום כזה ולצאת אותו דבר..

אם תשאלו אותי- היה עדיף בכלל בלי סרטים, הבעיה היא שבת שתרצה ללכת לראות סרטים ולא יהיה לה סרטים חרדיים- היא תשיג סרטים אחרים. ולכן אני לא בטוחה שלחלוטין עדיף שלא יהיה סרטים.

ואם יש כבר סרטים? היה מאד נחמד אם היו שחקניות חרדיות, אבל בשבילי ובשבילם אני מקווה שהם לא מציגות שם.
    מעדיפה לראות שחקנית חילוניה (או גויה) שתשחק לי מסר, מאשר חרדית שחיה את המסר הזה אבל לכו תדעו לאן היא תדרדר.

אמנם לי באופן אישי מאד צורם ההילה שעושים סביב השחקניות החילוניות, הם הבנ”א האחרון שראוי להערצה מבחינתי, אבל כל עוד אין עדיין רובוטים שמסוגלים להציג בלי להשפיע עלינו מסרים לא טובים כמו שטענו פה- אין הרבה אופציות 🙁

וחוץ מזה שעם כל ההערכה- יש פער משמעותי ברמה בין סרט שהופק רק על ידי צוות חרדי, לבין סרטים ששחקניות חילוניות משחקות שם וזה מאד הגיוני לי, שחקנית חילוניה- המשחק הוא החיים שלה, והיא משקיעה בו הרבה יותר זמן מאשר שחרדית יכולה להשקיע אותו, כי אצלינו המשחק הוא לא חיים, הוא תחביב- מקסימום מקצוע, אבל לא חיים, והתוצאה בהתאם (כמובן בלי להכליל, מן הסתם יש גם שחקניות חרדיות מאד מוצלחות)

אז אני לא רואה איך אפשר לפתור את הבעיה הזו…

Page 2 of 2

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן