אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
מורות לדרמה- מידע וסיוע
-
מורות לדרמה- מידע וסיוע
החופש הזה החלטתי להגדיל ולשפר את מאגר התרגילים והשיעורים שלי, משתפת אתכן בדברים שעזרו לי:
אז יצאתי למסע חקר ורכישת ספרים (הסתובבתי באיזה עשר חנויות, רובן לספרים יד שנייה, מלא אוצרות מצאתי שם…)
הבסיסיים כמו- עבודת השחקן על עצמו של סטניסלבסקי, כוחו של שחקן של איוואנה צ’בק, ספרי חובה לכל שחקנית ולכל מורה,
בנוסף מצאתי עוד ספרים פחות מוכרים שבהם יש ממש מאגרים של תרגילים,
“אימפרו- גיא מסיקה”- בעיקר מדבר על אימפרוביזציה ותאטרון
“מתחילים ללמוד דרמה- ג’ו ווינסטון ומיילס טנדי” -ספר מעולה לגילאים הקטנים (4-11)
“המעגל הפתוח- אמיר אוריין” מדהים למי שמשלבת עבודת עומק, קצת כמו פסיכודרמה אבל לא כמטרה טיפולית בסוף אלא בשביל התפתחות מקצועית למשחק טוב יותר, גם תאטרון וגם קולנוע
“משחק מול מצלמה על פי רותי דייכס- מישל שטיין טיר” פרקטי מעשי ומעולה למשחק מול מצלמה,
בנוסף רוצה לשתף אתכן בעוד משהו (מישהו😉)שממש הועיל לי השנה-
זה לקח זמן, הייתי צריכה להסביר לו איך אני רוצה את מערך השיעור והמבנה שלו, מה הגיל והסגנון של התלמידים ועל איזה נושא אני עובדת היום, אבל היה שווה- הוא פשוט כתב מערכי שיעור מפורטים כוללים פתיחה תרגילי חימום עבודה וסיום, כמובן שהייתי צריכה לערוך ולא תמיד זה התאים, אבל זה לגמרי כלי שכדאי לשים בארגז:)
וכאן המקום של כולנו לתרום ולהתרם, אשמח שכל אחת תשתף במה עוזר לה- מידע על ספרים על מאגרי מידע וואטאבר כל דבר שיכול להועיל לנו הלאה:)
Log in to reply.