מחפשת בימאית, תסריטאית, מפיקה, מלחינה למופע שמשלב סיפור אישי ושירה

קדם Forums הפקות במה ותוכן מחפשת בימאית, תסריטאית, מפיקה, מלחינה למופע שמשלב סיפור אישי ושירה

• מחפשת בימאית, תסריטאית, מפיקה, מלחינה למופע שמשלב סיפור אישי ושירה

פורסם ע"י אלינור סבח  גרפיקה on 20/01/2026 ב9:57 pm

בס”ד

דף חזון: מופע "נשבעתי ואקיימה" (שם זמני)

יוצרת ומבצעת: [א.ס]

1. תמצית המופע:

מופע מוזיקלי-תיאטרלי רב-תחומי המספר את סיפור הניצחון הבלתי יאומן על מחלת הסרטן דרך עיניה של אישה שלא איבדה אמונה לרגע. זהו סיפור על המאבק שבין הדיאגנוזה הרפואית ("אין סיכוי") לבין הפרוגנוזה האמונית ("הכל אפשרי"). המופע משלב שירה חיה, קטעי וידאו אותנטיים מזמן אמת ותנועה, כשהמטרה היא אחת: להוכיח שאין ייאוש בעולם ולהודות לקדוש ברוך הוא על הנס.

2. הקונספט האמנותי:

הדיאלוג עם העבר: הלב של המופע הוא השילוב בין התיעודים המצולמים מהימים הקשים בבית החולים, והקלטות של דיבור עם השם בזמן אמת וברגעי שבר לבין העמידה שלי על הבמה היום – בריאה, שרה ומנצחת.

מוזיקה כריפוי: המופע כולל 5 שירים מקוריים שנכתבו כחלק מ"תוכנית הריפוי" האישית שלי, המבטאים את תחנות המסע: מהזעקה ועד ההודיה.

שפה ויזואלית: שימוש במסכי ענק להקרנת התיעודים האישיים, תאורה דרמטית שעוברת מחושך לאור, ורקדניות שממחישות את המאבק הפנימי והרוחני.

3. קהל היעד:

נשים בערבי העצמה והשראה.

קהל (נשים) המאמין ומחפש חיזוק וקירבה להשם.

ארגונים ועמותות בתחום הבריאות והחוסן הנפשי.(לנשים בלבד)

כל אשה המחפשת תקווה בתוך משבר.

4. המטרה והשליחות:

כשהייתי בתוך הטיפולים, הבטחתי להשם: "אני מצלמת את עצמי עכשיו, כדי שכשאחלים – כולם יידעו שעשית לי נס". המופע הזה הוא קיום ההבטחה הזו. אני רוצה שכל צופה תצא מהאולם עם הידיעה שגם כשכל הדלתות נסגרות, הדלת של בורא עולם תמיד פתוחה, ושהחזון והאמונה הם הכלים החזקים ביותר לריפוי.

5. מה אני מחפשת בצוות שלי?

אני מחפשת שותפים ליצירה (במאית, תסריטאית, מפיקה) שלא רק מבינות בבמה, אלא גם בנשמה. נשים שיודעות לקחת חומרי גלם אישיים וחשופים ולהפוך אותם לחוויה בימתית מהוקצעת, מרגשת ובלתי נשכחת.

אם נגעתי בך וזה התחום החזק שלך

מחכה לך… אז צרי קשר 🙂

*** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***

052-2-39-63-43

א.ס

רחלי עטיה הגיבה לפני 6 שעות, 6 דקות 2 חברות · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • רחלי עטיה

אופנה יופי וטיפוח
    חברה
    21/01/2026 ב10:13 am
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

היי אלינור:)
    יש לי אולפן הקלטות מקצועי.

מאד מאד אשמח להצטרף אליך להקלטות שירה מיקסים וכו…

רחלי

0556763895

racheli3895😀gmail.com

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: zviabarak26@gmail.com

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן