אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
מפיקה? רכזת חוגים? בואי מהר, ההצעה הזו היא למישהי אחת בלבד
-
מפיקה? רכזת חוגים? בואי מהר, ההצעה הזו היא למישהי אחת בלבד
נעשה את זה קצר.
אני כותבת בסגנונות שונים כבר כמה שנים. למדתי קורס תסריטאות, ואני מחפשת פרוייקט בשביל הסטאז’ שלי.
אם את מעוניינת בתסריט באורך של עד כרבע שעה, שנכתב במיוחד עבורך, ובדמי רצינות בלבד – יש סיכוי שנזכה לעבוד יחד.
מה אני מציעה תכלס?
כמו שאמרתי כבר, תסריט כתוב באורך של עד כרבע שעה.
התסריט ייכתב בהתאמה לדרישותייך (נושא, מספר שחקניות, סגנון), ובמסגרת זמן שנקבע יחד.
האם את מתאימה לסטאז’ שלי?
הנה התנאים שלי:
1. התחייבות להפקה מקצועית. זה מבחינתי התנאי הכי חשוב, כי המטרה שלי היא לבנות תיק עבודות רציני. כדי להבטיח את קיום התנאי, אבקש ממך לתת לי צ’ק ביטחון לפני תחילת העבודה, שיוחזר לך במלואו אחרי שתשלחי לי את ההסרטה במועד שנקבע.
2. דדליין שאינו צפוף מדי – אם את צריכה את זה לפני חודש מהיום, זה לא יתאים. מכיוון שמדובר בתסריט הרשמי הראשון שלי, אני רוצה לוודא שיהיה לי הזמן הדרוש להשקיע בו כמו שצריך.
3. דמי רצינות בסך 500 ש”ח. לשם השוואה, תסריט של מתחילה באורך רבע שעה עולה כ-1,500 ש”ח. המחיר שאני מציעה נועד לגרום לשתינו לקחת את העסק ברצינות, ולהשקיע בו כראוי.
4. פניות לעבודה משותפת, לתכנון ולמענה על שאלות.
אם ההצעה שלי מדברת אלייך, פני אליי בהודעה אישית או השאירי לי כתובת מייל לחזרה. בשלב זה, ההצעה שלי מיועדת ללקוחה אחת, ואני שומרת לעצמי את הזכות לבחור את ההצעה המתאימה לי ביותר.
מחכה לעבוד איתך!
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.