אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
רציתי לשתף איתכן את התחושות שלי….אשמח לדעת מה אתן חושבות???
-
רציתי לשתף איתכן את התחושות שלי….אשמח לדעת מה אתן חושבות???
שלום וברכה לכל הקבוצה היקרה הזאת!
קוראים לי יערה, אני בת 22, התחתנתי לפני קצת יותר מחצי שנה ויש לי חלום…
אני חושבת שחלום זה קצת מצחיק לקרוא למשהו שמלווה אותך כבר שנים, לכל מקום שאת הולכת אליו, לכל חלום שחלמת בלילה, לכל רגע שאת חושבת…הייתי אולי קוראת לזה-ייעוד או תכלית או אולי תפקיד מאוד חשוב שה’ נתן לי…
יש לי כישרון מבורך שברוך ה’ קיבלתי מתנה וזה כל מה שקשור לעולם הבמה, הכל…
אם זה ריקוד, שלמדתי 12 שנים בלט קלאסי ברמה גבוהה ממש (לא יודעת מי מתמצאת אבל זה בין הענפים הקשים ביותר בריקוד, בעיקר בגלל שהוא מחזק מאוד את השרירים ולכן גם מאוד מכאיב פיזית…)
אם זה משחק שמצאתי את עצמי בערך בכל פינה נידחת מציגה לחברות ובתיכון ולמי לא? והחלטתי למנף את התחום הזה וללמוד אותו בצורה הכי מקצועית באנסמבל בחטיבה מורחבת…שעכשיו בעז”ה מתחילה שם שנה ב’…
ואם זה כל מה שקשור לאירגון ולהפקה, עריכת סרטים ומצגות, יודעת לאחוז ראש עם כל מה שצריך לעשות ומגיעה למקומות הכי גבוהים שיש ושדמיינתי…. ובאמת יכולה להגיד על עצמי שאני מרגישה בכל הנשמה שלי שזה השליחות שלי ולא הגיוני שה’ נתן לי מתנה כ”כ גדולה ולא אעשה איתה כלום…
ולכן החלטתי ללכת על זה בכל הכח, ולצבור כמה שיותר נסיון וללמוד כמה שיותר את התחום, בצורה הכי חזקה ועמוקה שלו…
ובלי קשר שיש לי אהבה לא נורמלית ומשיכה אדירה לשם…
וידעתי לאורך כל הדרך שהעולם הזה לא קל, שצריך שיהיה לך שם גדול כדי להיכנס לעוד ועוד מקומות, שאת צריכה לפרסם את עצמך בכל מקום אפשרי…
לא נתתי לאמרות שווא לצער אותי ועשיתי כל מה שאני רק יכולה כדי לטרוף את היעד שלי, מי שמכיר אותי יודע שאני לא אוותר בקלות….
פרסמתי את עצמי בכל מקום אפשרי, שלחתי מיילים לעשרות(!) מפיקות ואנשים מהתחום עם שואוריל מושקע ותיק עבודות מלא..
נתתי את עצמי ברמה הכי גבוהה….אודישנים, הפקות בחינם ומה לא?
ואת האמת? מרגישה שאין כלום…..מרגישה שאני מדשדשת במקום…
בינינו הרי הכל משמים, אני בעלת תשובה ואולי זה אחד המוטיבים החזקים בחיים שלי, ה’ ברגע אחד יכול לשנות הכל!! אבל גם ההשתדלות שלנו צריכה להיעשות…ואני בכלל לא מרגישה שאני בכיוון הנכון….
אני כבר יותר משנה בתחום של הלימודים ויחצנות לעולם ולא מספיק הרגשתי שאני מתקדמת, שיש לי תפקיד קטן בהפקה גדולה, שקוראים לי לאודישנים…
רק לדברים מאוד מאוד פשוטים של בנות צעירות שמבצעות בחינם בלבד…
ואני הכי מעריכה בעולם, שלא ישמע ממני זילזול, אני גם הייתי כזאת, הרמתי סרט לבד עם חברות שלי בלי שקל, והוא היה מושקע ומרגש בטירוף אבל ברור שבתור נשואה כמה אני יכולה ללכת לאודישנים של סרטים פשוטים שלא יגיעו לפרסום רציני מדי בלי לשלם בכלל…??
אני יודעת שיש לי כישרון ענק, אני מאמינה בעצמי ויודעת שיש לי המון מה לתת לעולם הזה, לאנשים שיאמינו בי אבל מאוד קשה להגיע לכאלה אנשים שיתנו לך גב ופתח לפרוץ.
רציתי בעיקר לשתף אבל אולי יותר לקבל חוות דעת….חוץ מלהתפלל שזה אצלי במקום הראשון, תמיד! מה עוד אפשר לעשות? איך מתקדמים??
אני ממש לא סגורה לכיוון אחד, כל מה שקשור לעולם הבמה מעניין אותי ומושך אותי בטירוף ולכן אני יודעת שיש לי הרבה הרבה מה לתת אבל אין מי שרוצה לקבל כ”כ…
אני כבר אחרי כל השלבים של כל התהליך ואין שינוי מסיבי…
אשמח לדעת, לשמוע, לקבל את דעתכן בנושא….
אגב, בלי קשר, שקשה לי נורא לראות צמא אדיר כ”כ של בנות, ולא רק שלי לעולם הזה, ולצערי עדיין מפיקות גדולות בתחום ממשיכות לקחת שחקניות חילונית לסרטים שלהן…זה ממש שובר את הלב… ויותר מזה, זה נותן לי את התחושה שעד שלא תגיעי ללמוד בעולם החילוני (שאני ברחתי ממנו!) ולשחק שם, אין לך באמת סיכוי אצלן…וזה מפתיע לקבל תחושה כזאת דווקא מחלקן של המפיקות החרדיות….
(אבל זה רק בסוגריים….)
תודה על הקריאה שלכן….
הצלחות בכל!
Log in to reply.