אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
רשימת הזהב- חובה לכל מפיקה!
רשימת הזהב- חובה לכל מפיקה!
שלום וברכה!
ב"ה, זכיתי לצאת בהפקת סרט בכורה- הס.
וכמו כל מפיקה, חיפשתי את נשות המקצוע הטובות ביותר, הזולות, ואלו שכיף לעבוד איתן… בקיצור- מושלמות.
וכמובן, שאין כזה דבר.
ובכל זאת, יצאתי למסע חיפוש מעייף ומפרך. הספקתי להחליף מסריטה, עורכת, 2 גרפיקאיות, אולפן ומה לא…מי שמכירה אותי(או את ההפקות שלי) תבין למה-
נכון כולנו אוהבות פרפקציוניזם?
הפקות חדשניות, שחקניות מקצועיות, לוקיישנים נדירים, מסרטה המתקדמת ביותר.
אז אני כזו, כלומר פרפקציוניסטית, אבל קשה לי לעבוד עם אנשים חמוצים/ קשוחים. אני אלרגית אליהם:)
ונכון יש סטיגמה כזו, שהמקצועיות הם חמוצות וחמורות סבר, אסור לצחוק לידם או לספר בדיחות, ואם העזת לגלות חוסר ביטחון את אבודה…
קודם- אני כאן כדי לנפץ את הסטיגמה. זה לאו דווקא ככה. פגשתי מתחילות ובינוניות חמוצות וקשוחות, שאת מנסה להסביר להן מה את רוצה והן לא באמת מתייחסות… (פיטרתי אחת כזו!)לסיכום- ב"ה לבסוף הצלחתי להגיע לרשימת זהב של נשות מקצוע זהב, עם לב זהב, ידי זהב וכישרון יהלום.
ולמרות שאני סנובית ואוהבת להשאיר את הטובות חסויות אצלי כדי שלא יגנבו לי אותן, החלטתי לשתף לטובת כולן.
אני יודעת כמה זה קשה למצוא כאלה.אז, קודם כל אתחיל בחשיפה של המודעה המושלמת שערכה לי לא אחרת מהתותחית- אלישבע זכאי.
לאלישבע הגעתי לאחר הרבה חיבוטים, התחלתי לעבוד עם גרפיקאית מוכשרת מאד, אבל לא הצלחנו להגיע לתוצאה הרצויה. שילמתי לה ועברתי להבאה בתור- אני. ניסיתי לערוך לעצמי ותכננתי לקנות פונט ו…סיימנו! אבל זו טעות, ואל תתחלנה איתה! הפקה מקצועית חייבת גרפיקאית מתוך תוכי התחום.
ולמה? כי גם אם את גרפיקאית הכי טובה שיש, את עמוסה, עייפה, מלאה תכנונים, עסוקה באלף תחומים. זה קשה עד בלתי אפשרי. ולא מומלץ בכלל.
אל אלישבע הגעתי דרך יעל דוד (תודה יעל! זה בזכותך:) , סיפרתי לה על חוסר המזל מיואשת לחלוטין. היא לקחה את זה לידיים ורצה להכין סקיצות. היו ארבעה, ולבסוף הגענו למושלמת הזו שמצורפת כאן.
היה המון סייעתא דשמיא, והמון סבלנות של אלישבע:)
היא הקשיבה לבקשות שלי, דייקה, שינתה. כשהיה צורך עשינו שיתוף מסך ועבדנו על זה ביחד.
והנה היא מצורפת מושלמת ומוכנה לשליחה לדפוס.ועכשיו, אני פונה אליכן-
מה אתן אומרות על השלב הזה בהפקה?
החשיבה מחוץ לקופסה, צבעים, אווירה, קופירייטינג.
איך הלך לכן בשלב הגרפיקה?
Log in to reply.