אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 11 דקות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
שחקניות – איך זה עובד? כמה? מאיפה?
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ שחקניות – איך זה עובד? כמה? מאיפה?
-
שחקניות – איך זה עובד? כמה? מאיפה?
פורסם ע"י רעות אנסבכר אומנות הבמה והפקות תוכן on 13/04/2023 ב12:21 amאחרי פסח הגיע:)
יש לי כמה שאלות ואשמח מאוד למענה מקצועי ממי שבתחום –
* מה טווח המחירים לשחקניות מקצועית?
מה המחיר שלוקחות –
מתחילות
מנוסות – החרדיות שכבר ממש בתוך השוק,
החילוניות שלצערי עדיין מככבות בסרטים החרדיים…
* איך הולך התמחור – לפי ימי צילום, גלובלי, טקסט, סוג תפקיד?
* מהן הדרכים הטובות ביותר כדי להגיע לשחקניות טובות? יש סוכנות רצינית לשחקניות חרדיות?
אשמח לפרטים ומידע כמה שיותר מבוסס
ובבקשה – נא לא לפתח את הדיון לגבי הוגנות המחירים הפערים וכדו’… אני זקוקה למידע מדויק וספיציפי.
תודה רבה!
התארגנות קלה וחזרה לשגרה ברוכה 😀
מירי תפילינסקי הגיבה לפני 2 שנים 6 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
8
22
0
חברה חדשה
*לגבי מחיר זה מאד תלוי כל אחת לוקחת מחיר אחר.
יש כאלה שיקחו לך 200 לשעה נגיד קחי בחשבון שהם יקחו לך מחיר יציאה חלק לא יצאו פחות ממינימום 4 שעות וחלק יקחו לך 3000-2000 ליום אני כמובן מדברת על טובות בתחום שיש להן כמה שנות נסיון.
מתחילות את יכולה למצוא הרבה יותר בזול אף שהם יכולות להיות טובות ממש!
כל אחת תיתן לך מחיר אחר או לפי שעה או לפי יום פשוט צריכה לבדוק.לא ידוע לי על סוכנות חרדית, לי בכולפן יש מאגר ענק של שחקניות שהצטבר אצלי במשך השנים.
אשמח לעזור לך.
*מה שחשוב לי לומר שאין טווח כ”כ ברור בשחקניות זה מאד משתנה, המחירים שכתבתי לך יכולים לנוע לכאן ולכאן
זה פחות או יותר הרעיון.
בהצלחה!
-
0
2
0
חברה חדשה
אשמח גם לקבל שמות של שחקניות
ומספרי טלפון כמובן!
-
6
10
0
חברה חדשה
איך אתן יודעות למי אתן מעבירות שמות ומספרים??
זה לא מידע רגיש?!
-
8
22
0
חברה חדשה
הודיה מי אמר לך שכ”כ מהר מעבירים מידע?
בכולפן לא כ”כ מעבירים מידע כ”כ מהר וגם אם מעבירים זה ממש בנות בודדות שיכולות להיות רלוונטיות.
תמר אני שומרת אצלי פשוט בתקיות.
-
15
10
0
חברה חדשה
בנות בבקשה
יש מצב לעוד מידע ממי שיש לה ניסיון?
-
0
2
0
חברה חדשה
לגבי איך להגיע לשחקניות
אז יש סוכונות אבל קטנות ממש ורק של בודדות ממש
אפשר להגיע לשחקניות מקצועיות בכמה דרכים
1 לפרסם דרושות שחקניות ולשלוח טקסט לאודישן ולסנן ממאות שחקניות את ההכי מתאימה .הבונוס בלפרסם שיש לך הרבה ואת לוקחת את ההכי מתאימה בעינייך ולא לפי שמועות .המינוס שיש לך מאות אודישנים .
טיפ- בשביל שלא ישלחו לך מאות שפחות מקצועיות או חדשות מידי .לבקש שאוריל או סרטון קצר ואז רק מי שיש לה נסיון תפנה אליך
2 עוד דרך .לקחת משהי שראית בהפקה והתלהבת .
3 לברר אצל מפיקות או כאלה שעוסקות בתחום הקולנוע .לכל מפיקה יש מאגר שלם של שחקניות ששיחקו אצלה או שהם טובות ממש ולא התאימו לתפקיד (לי יש מאגר גדול של כל הגילאים והסגנונות אז את יכולה לפנות אלי)
יש עוד דרכים כנראה אבל לא ניסיתי אותם
בהצלחה
מקווה שעזרתי
Log in to reply.