אומנות הבמה והפקות תוכן
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 29 דקות
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תחום הבמה מעניין אותך? היכנסי!
קדם ‹ Forums ‹ הפקות במה ותוכן ‹ תחום הבמה מעניין אותך? היכנסי!
-
תחום הבמה מעניין אותך? היכנסי!
פורסם ע"י מרים ראובני אומנות הבמה והפקות תוכן on 23/03/2022 ב5:12 pmשלום לכולן!
תחום הבמה הולך ומתפתח מאד בשנים האחרונות במגזר שלנו, אך עדיין יש צמא אדיר!!!
יש מאות בחורות/נשים מוכשרות שלא מצליחות לתת ביטוי הולם לכישורהן. ההרגשה מתסכלת מאד – יודעת שיש לי מה לתרום, רוצה להתפתח בתחום, להתקדם, לפרוץ הלאה – אך לא יודעת כיצד.יצא לי לקרוא עשרות קורות חיים של בחורות מוכשרות מאד, שלמדו כמעט בכל מקום אפשרי. אך בפועל – כשמגיעים לניסיון (היכן שיחקת? על אלו במות הופעת? וכו’) הנושא מתחיל להיות קצת יותר מורכב ….
חשבתי רבות על הנושא, מה ניתן לעשות? וכי לא כל יומיים יוצא סרט חרדי לאוויר העולם, וגם כאשר הוא יוצא, לרוב מככבות בו שחקניות שלא מהמגזר החרדי.
מתוך המקום הזה, החלטתי לנסות לתת הזדמנות לשחקניות, מפיקות, ותסריטאיות מתחילות (או בעלות ניסיון) בגילאי 18+ להוציא את כישוריהן.
חושבת שביחד ניתן לגבש משהו טוב יותר.
מצרפת כאן את המייל שאליו ניתן לשלוח קו”ח
מבקשת בכל לשון של בקשה לשלוח רק הודעות רלוונטיות שקשורות לנושא. אני בדר”כ לא נוהגת לשים אמצעי התקשרות בפורומים כללייםאפשר לשלוח הודעה פרטית (לחיצה על השם ואז כפתור “הודעה”)
הצלחות לכולן!!
אילה אשרף הגיבה לפני 2 שנים, 6 חודשים 9 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
חברה חדשה
שכחתי לציין
למתעניינות בתחום המשחק נא לשלוח קטעי משחק לדוגמא + 2-3 תמונות
למתעניינות בתחום ההפקה – נא לשלוח קטע/י וידאו פרי עטן.
הצלחות לכולן!!
-
חברה חדשה
ערב טוב,
רשמתי את המייל ומחקו. מי שמתעניינת יכולה לפנות אלי בפרטי.
בשביל הבנות שביקשו אני אתן קצת פרטים. קוראים לי מרים, אני בחורה חרדית שמעוניינת ליצור שיתופי פעולה בתחום הבמה. מאד מעריכה אגב את הזהירות, אני באמת חושבת שיש מקום להיזהר שחושפים פרטים אישיים.
-
חברה חדשה
בוקר אור ותודה לכל הפונות.
למתעניינות ניתן לשלוח קו”ח עד ליום כ”ג ניסן (24.04.22)
פסח כשר ושמח!
-
חברה חדשה
עדיין רלוונטי?
רק עכשיו ראיתי את השירשור ואני מעוניינת להצטרף.
-
-
חברה חדשה
-
-
חברה חדשה
היי אני דיי חדשה פה..ורק עכשיו קוראת…אני ממש מעריכה את המחשבה הכל כך נכונה הזו…שאפוו😊
זה עדיין רלוונטי???
-
חברה חדשה
בוקר טוב
רלוונטי רק לגבי משחק
-
-
חברה חדשה
וואי רק עכשיו רואה אבל שמחה לשמוע שיש עוד שזה מעניין אותם
עדיין רלוונטי??😉
-
חברה חדשה