תמיד האהבת את הבמה? גם מאחורי הקלעים? אוהבת להפיק? ליצור? לשחק? אם אתם אוהבות את

קדם Forums הפקות במה ותוכן תמיד האהבת את הבמה? גם מאחורי הקלעים? אוהבת להפיק? ליצור? לשחק? אם אתם אוהבות את

• תמיד האהבת את הבמה? גם מאחורי הקלעים? אוהבת להפיק? ליצור? לשחק? אם אתם אוהבות את

פורסם ע"י משתמש לא ידוע  אומנות הבמה והפקות תוכן on 23/10/2023 ב8:02 pm

שלום לכולן, נעים להכיר.

בציבור שלנו התחום בו אני עוסקת הוא ממש לא נפוץ, את זה גם אתן יכולות להעיד…

בנות, נערות, נשים שאוהבות את תחום הבמה לא מצליחות למצוא את מקומן ומנפצות את חלומן לרסיסים…

בנות, אני מדברת מתוך ניסיון.

שלום לכולן שמי אורלי. נערה . חולמת על לשחק להופיע להציג- אך, לא מוצאת איך, ואיפה… ואני בטוחה שיש עוד המון נערות ונשים כמוני שלא יודעות איך לפרוץ לתחום הזה ומרגישות שלא הצליחו.

גם את ככה? שאת קוראת את המילים האלו מרגישה הזדהות? הישארי איתי עד הסוף.

רציתי לשתף אתכן במשהו, לפני חצי שנה בערך ישבתי לי והתחלתי לכתוב תסריט, תסריט ל…- סרט!

כן, כן מה ששמעתן. לסרט!!!

אני ממש אוהבת להציג ולשחק אבל במקביל אני אוהבת גם לכתוב וליצור [שילוב קצת מוזר חח אני יודעת]

ובכן, לפני חודש בערך גמרתי אותו אבל הוא כמו כל שאר חבריו נכנס לתיקיית קבצים שלי בשם “תסריטים לסרטים” ונשאר שם לכל חיו…

נכנסתי לכאן עכשיו, לאתר לפני רבע. אני סתם בודקת את בתיבה שלי בודקת קהילות ועוד דברים. במקביל נכנסת לקהילה את הבמה והמשחק ורואה המון המון בקשות. נערות שרוצות לשחק להופיע, נשים שמחפשות. חשבתי לעצמי: למה בעצם לא?! למה שאת לא תיצרי סרט? כן, את! נכון אני לי את התקציבים לזה אבל את זה אפשר לפתור!! להגשים חלום של נערות עם אותו חלום כמו שלי, אני יודעת מה הן מרגישות אני איתן יחד.

נשים נערות אני פונה אליכם עכשיו בלב שלם, את מפיקה? צלמת וידאו? עורכת? במאית? שחקנית? [ועוד תחומים שעוסקים בתחום הבמה] אם ברצונך לעבוד יחד איתי בהתנדבות ולעזור לי לקחת לידיים את הפרויקט הזה אשמח מאוד שתצרי איתי קשר במייל שלי.

אני מחפשת שותפות! שיעזרו לי עם זה! נתחלק יחד בהוצאות, שנחפש יחד בנות ונשים שרוצות וזה חלומם.

יקרות! אני אשמח לשמוע כל אחת. תודה רבה רבה רבה לפונות ולאלו שיעזרו. זה צעד קטן לפרויקט גדול.

ביחד אנחנו נצליח.

המייל שלי: [email protected]

אתי -הפקות וידאו הגיבה לפני 1 שנה, 1 חודש 6 חברות · 5 תגובות
  • 5 תגובות
  • אושרת ישראלי

יעוץ אימון והנחיה
    חברה
    23/10/2023 ב8:27 pm

יכולה להביא לך רשימה של כאלה שחשבו כמוך

ונפלו כלכלית עמוק ,עמוק…(עד כדי מכירת הדירה שקבלו מההורים)

כי סרט חייב ליווי מקצועי של מישהי אחת

ולא של אלף אנשים ואלפי דעות…

ומישהי מקצועית בחיים לא תעבוד בחינם,

וחוץ מזה שמסביב לסרט מקצועי (את רוצה שיבואו לצפות בו בסוף נכון?)

יש המון הוצאות שהם לעולם לא יהיו בהתנדבות,

את לא חיבת להתיחס להמלצה שלי

אבל אני באמצע כתיבה של ספר מקצועי על חובות בעסק-מהן הטעויות שעסקים עושים ובגינם נופלים לחובות

הפקת סרט מתוך מחשבה שהכל יהיה בהתנדבות אלה חלק מהסיפורים בספר!

• מירי ח.

חברה
    24/10/2023 ב8:58 am

אגב לא נעים לי לומר לך אבל את חייבת להזדהות שנכיר אותך דרך מישהי מוכרת(שמסןמנת כאן בירוק,כלומר מאושרת ע”י המערכת}אחרת אני חושבת שאף אחת לא תרצה להצטרף…

• אסתי גרוס

חברה
    24/10/2023 ב1:20 pm

דבר ראשון שאפו על היוזמה!!👏

ההמלצה שלי היא ראשית שתציעי את עצמך להפקות קיימות ותתנסי בשטח לפני שאת קופצת למים שהם עמוקים ועכורים מאוד🥴

אבל אם את בכל זאת רוצה להתחיל לבד אז כמה המלצות:

אני חושבת שכדאי שתתחילי עם הפקה קטנטנה,

יש הרבה בנות שהיו רוצות לעשות שת”פ וביניהם תלמידות לעריכת וידאו וצילום, שחקניות ועוד.

אבל- בזהירות רבה!!

א. להתייעץ עם בעלי ניסיון!!!!! קריטי!!!

ב. להתייעץ עם מומחים בתחום!

ג. לקבוע תקציב להשקעה ולא לחרוג ממנו!

ד.להעביר את התסריט לביקורת ולקחת אותו ברצינות.

ה. לדעת שזה הרבה יותר מורכב ממה שזה נשמע מבחוץ.

ו. לא לבנות על הכנסה, לדעת שמרבית ההפקות (ההתחלתיות בעיקר)- נשארות עם הוצאות משמעותיות!

ז. הכי חשוב!!!! להתפלל לד’-כי הכל זה סיעתא דשמיא:)

בהצלחה💖

• אלישבע .

חברה
    24/10/2023 ב1:42 pm

שלום וברכה ,

ההייתי ממליצה לך

אולי להתחיל מקליפ

לקחת זמרת שמעונינת בקליפ לשיר שלה,-כבר הרווחת דמות פרסומית

לבנות לו תסריט-ולקחת שחקניות בהתאם לקליפ-שחקניות,איפור,תסרוקות,ארט, לוקישנים,אוכל!

או

לאמן רקדניות ולעשות קליפ בשילוב רקדניות-רקדניות,תלבושת אחידה,תסרוקות,ימי חזרות

לחפש מסריטה שמועניינת בקליפ עבור תיק עבודות

זה ההפקה הכי זולה שאת יכולה להוציא ולהתחיל להפיק,

לא ממליצה להתחיל מסרט/הופעה

אם הכל בהתנדבות…

כמובן שאם תפציצי רמה -מבחינת מי שעומדת מאחורי המסך,איכות הסרטות,זמרת טובה,שיר טוב

זה יכול לתת לך שם טוב

הרבה הצלחות!!!

• אתי -הפקות וידאו

חברה
    24/10/2023 ב10:24 pm

חייבת לציין שעבודה בחינם שווה את המחיר

שחקנית שתבוא בהתנדבות לא תרגיש בעיה להבריז לך ולפרק יום צילום קריטי

כי לא משלמים לה, נכון?

כנ”ל כללל מי ששותפה

מבינה את הרצון היפה, אבל לא מקימים סרט על רצון התנדבותי…😕

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן