אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
תמיד האהבת את הבמה? גם מאחורי הקלעים? אוהבת להפיק? ליצור? לשחק? אם אתם אוהבות את
-
תמיד האהבת את הבמה? גם מאחורי הקלעים? אוהבת להפיק? ליצור? לשחק? אם אתם אוהבות את
שלום לכולן, נעים להכיר.
בציבור שלנו התחום בו אני עוסקת הוא ממש לא נפוץ, את זה גם אתן יכולות להעיד…
בנות, נערות, נשים שאוהבות את תחום הבמה לא מצליחות למצוא את מקומן ומנפצות את חלומן לרסיסים…
בנות, אני מדברת מתוך ניסיון.
שלום לכולן שמי אורלי. נערה . חולמת על לשחק להופיע להציג- אך, לא מוצאת איך, ואיפה… ואני בטוחה שיש עוד המון נערות ונשים כמוני שלא יודעות איך לפרוץ לתחום הזה ומרגישות שלא הצליחו.
גם את ככה? שאת קוראת את המילים האלו מרגישה הזדהות? הישארי איתי עד הסוף.
רציתי לשתף אתכן במשהו, לפני חצי שנה בערך ישבתי לי והתחלתי לכתוב תסריט, תסריט ל…- סרט!
כן, כן מה ששמעתן. לסרט!!!
אני ממש אוהבת להציג ולשחק אבל במקביל אני אוהבת גם לכתוב וליצור [שילוב קצת מוזר חח אני יודעת]
ובכן, לפני חודש בערך גמרתי אותו אבל הוא כמו כל שאר חבריו נכנס לתיקיית קבצים שלי בשם “תסריטים לסרטים” ונשאר שם לכל חיו…
נכנסתי לכאן עכשיו, לאתר לפני רבע. אני סתם בודקת את בתיבה שלי בודקת קהילות ועוד דברים. במקביל נכנסת לקהילה את הבמה והמשחק ורואה המון המון בקשות. נערות שרוצות לשחק להופיע, נשים שמחפשות. חשבתי לעצמי: למה בעצם לא?! למה שאת לא תיצרי סרט? כן, את! נכון אני לי את התקציבים לזה אבל את זה אפשר לפתור!! להגשים חלום של נערות עם אותו חלום כמו שלי, אני יודעת מה הן מרגישות אני איתן יחד.
נשים נערות אני פונה אליכם עכשיו בלב שלם, את מפיקה? צלמת וידאו? עורכת? במאית? שחקנית? [ועוד תחומים שעוסקים בתחום הבמה] אם ברצונך לעבוד יחד איתי בהתנדבות ולעזור לי לקחת לידיים את הפרויקט הזה אשמח מאוד שתצרי איתי קשר במייל שלי.
אני מחפשת שותפות! שיעזרו לי עם זה! נתחלק יחד בהוצאות, שנחפש יחד בנות ונשים שרוצות וזה חלומם.
יקרות! אני אשמח לשמוע כל אחת. תודה רבה רבה רבה לפונות ולאלו שיעזרו. זה צעד קטן לפרויקט גדול.
ביחד אנחנו נצליח.
המייל שלי: [email protected]
Log in to reply.