אומנות הבמה והפקות תוכן
איגוד כל נשות הבמה ואירועי התוכן במקום אחד לשתפים מוצלחים וקידום מקצועי. שמנה לב! פתחנו פה בנוסף גם... פירוט נוסף
תרימו את הכפפה!!!
-
תרימו את הכפפה!!!
עולם המשחק בציבור שלנו אינו מפותח כלל וכלל [וכן, יהיו את אלו שיגידו לי שהוא מאודדד מפותח, כפיים! בגלל זה שום בת שרוצה להופיע ולהשתתף בסרטים לא יכולה להגשים את עצמה. אז תחסכו ממני]
ואני אומרת: תרימו את הכפפה!
כן, אתן! אילו אני הייתי יכולה הייתי עושה זאת! ואני לא יכולה, למה? כי אין לי את המשאבים והתקציבים לזה. אבל כל אלו שמאמנות, מפיקות, יוצרות סרטים, תעשו עם התופעה הזו משהו!
אני מכירה איך זה עובד, ומניסיון הייתי בעצמי בכמה חוגי משחק, למדתי שנים, והתוצאה… כלום. אפס.
ויש כמוני עוד מיליון בנות ואני חותמת על זה!
חברה שלי למדה איתי יחד באותו קורס, החלום שלה היה להופיע בסרט, היא אומנם השיגה אותו אך לא בדרך לה ציפתה…
איך היא השיגה אותו?
פשוט מאוד, קלטה שבציבור החרדי לא שמים עליה פס כי היא לא מספיק ראויה או לא מספיק לבנה עם עיניים כחולות והחליטה שלא מתאים לה [ובצדק…] יצאה מהמסגרת… והלכה ללמוד אצל הציבור החילוני. כיום היא יחסית מפורסמת, מופיעה בבימה, מגשימה את עצמה.
ואני שואלת את עצמי האם ילדה צריכה בשביל להגשים חלום לעבור צד?! זה נראה לכן הגיוני???
מה היא בסך הכל מבקשת? להגשים חלום?!
ילדה בת 10, 15, 18 שרק רוצה להופיע ולהציג צריכה ללכת וללמוד אצל אנשים שלא יודעים דבר על התורה והמצוות??? שנגד כל דבר שבקדושה?!
ואל! אל תגידו לי שזו בעיה שלה, ואם כן תגידו זה רק מראה שאתן לא באמת מהתחום, מי שבאמת רוצה את זה יודעת מה אני אומרת ומבינה מה אותה חברה שלי הרגישה. כי ההרגשה הזו של לשחק, להציג זו הרגשה ממכרת, מהפנטת.
וכאן בהזדמנות הזו אני רק רוצה לבקש ממי שבעלת השפעה, שיודעת שיש לה כוח בתחום הזה, שימי לב למה שמתחת לאף. אני מתחננת, לא עוד בנות יוצאת מהדרך…
הן לא יבואו ויגידו לך שהן נפגעו, לא יבואו ויתחננו שתבחני אותן, הן לא יעשו את כל זה…
אנחנו צריכות לשים לב לכך.
אותה מאמנת או מפיקה, יוצרת, שמי לב לאותן בנות, תסתכלי על העיניים שלהן ותראי את הפגיעה… את המבט שכל כך כמה, כל כך רוצה.
תנו להן צ’אנס.
Log in to reply.