אולפן סאונד ונגינה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 19 שעות
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
בינה מלאכותית שכותבת שירים
קדם ‹ Forums ‹ אולפן וסאונד ‹ בינה מלאכותית שכותבת שירים
-
בינה מלאכותית שכותבת שירים
פורסם ע"י צילה לומברוזו אולפן סאונד ונגינה on 17/04/2025 ב10:21 pmהיי יש לי שאלה שלא עוזבת אותי מאז שיצא כל הטכנולוגיה הזאת
של הבינה מלאכותית שמלחינה שירים (ליאה)
אני ככותבת שירים ומלחינה, הרבה פעמיים מגיעים אלי אנשים ומראים לי שירים שהם עשו בבינה מלאכותי ואז מגיעה השאלה הבה
האם את חושבת שהמקצועה שלך אבוד בגלל הבינה מלאכותי??
הרי היום כמעט כולם, כל בן אדם עם קצת מושג (ולאו דווקא במוזיקה, אלא בטכנולוגיה) יכול לבנות שיר עם הבינה!!!!!
אני לדעתי האיכות של הבינה לא מגיעה לאיכות של מקצויות
אבל אנשים אומרים שעוד כמה שנים זה כבר היה סופר משוכלל!
וחוץ מזה שזה לא כל כך אכפת לאנשים בלי שמיעה מוזיקלית אם זה מקצועי או לא
הם בדרך כלל לא כל כך שומעים….
מה אומרות האם זה באמת מקצועה אבוד או שיש פיטרון???
צילה לומברוזו הגיבה לפני 19 שעות, 45 דקות 3 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
35
44
0
חברה חדשה
תאמת אין לי מושג, בתור אחת שהשתמשה דיי הרבה בבינה אני מבינה למה חושבים שהמקצוע אבוד,
למרות שאומרים שאין תחליף לעבודת אדם וכו’
באותה מידה אפשר לומר את זה על תכנות שבהמשך התוכנות ילמדו לתכנת בעצמם, על רפואה שרובוטים יחליפו, והנהלת חשבונות שגם פה האוטומציה תחליף, ועד דברים…
אז כן אני מסכימה שאולי זה יקרה אבל לדעתי זה יקרה לדורות הבאים ויקח זמן עד שזה באמת יכנס .
-
10
18
0
חברה חדשה
אבוד לא! אבל לדעת להתייעל עם הבינה – כן!
זה כמו לבנות מערך שיעור מאפס ולהגיע ל60% או לקחת ממישהו ולשפר אותו ל100%
ברור שתמיד יצטרכו בעלי מקצוע, אבל אין ספק שהבינה הולכת לשחק ככלי משמעותי מאוד – לא לבדו, אלא ביד היוצר…
אני כותבת הרבה ונותנת לבינה להלחין לי, לוקח לי בערך איזה עשר נסיונות עד שהוא מגיע למשהו מספק, וגם לזה בד”כ עדיין יש בעיות, בשביל ליהנות מהשיר שלי… – אז כן, בתור מוזיקאית מתחילה, זה הקבה יותר טוב ממה שהייתי מלחינה בעצמי.
אם את שווה יותר – אז אני לא השוק שלך, תכווני לקהל היעד שלך, ואל תהססי להיעזר בבינה המלאכותית, היא יכולה להקל המון!!!
-
250
134
4
פעילה בקהילה
ברור שאני חושבת שזה לא אבוד
אבל היום כמעט כולם כמו שהסברתי יכולים להלחין לבד את השיר שלהם
כמו לדוגמא משפחה שרוצה לעשות שיר לאמא מכניסים את המילים או הבינה כבר כותבת אותם בעצמה
ואז יוצא כמה דוגמאות של לחנים עם מילים ונשאר רק לבחור ולשפץ אולי קצת את המילים וזהו
יש להם שיר!!
אז ברור שזה בכלל לא איכותי ואז יבואו לאולפן להקליט ויצטרכו עיבוד וכו…
אבל אנשים לא מקצוענים זה לא נראה לי מפריע ה להם
אבל מה שאני חשבתי לעשות אבל אני לא יודעת בדיוק איך להוציא את זה לפועל
זה פשוט כמו שאמרת לעבוד עם הבינה אבל משהו יותר מורכב
שאין סיכוי שאני אסביר אותו כאן כי זה מסובך להסברה בכתיבה
אבל אם אני אצליח זה היה מגניב!
Log in to reply.