אולפן סאונד ונגינה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
ברור לגבי לימודי אולפנות וסאונד
קדם ‹ Forums ‹ אולפן וסאונד ‹ ברור לגבי לימודי אולפנות וסאונד
ברור לגבי לימודי אולפנות וסאונד
פורסם ע"י סימה שטרן אולפן סאונד ונגינה on 25/05/2026 ב11:28 pmרציתי לברר לגבי לימודי אולפן וסאונד ברמה גבוהה-על מי אתן ממליצות ?
בטי זיאת מנהלת קהילת סאונד ונגינה בקדם הגיבה לפני 10 שעות, 20 דקות 4 חברות · 3 תגובות- 3 תגובות
פעילה בקהילה
יש כבר אלפי דיונים על הנושא הזה
תעשי בחיפוש…
חברה תורמת
ממליצה ממש על בתי מנדלוביץ מאסטרית בתחום שהכשירה כבר עשרות של תלמידות .
אני אחת מהתלמידות שלה. הגעתי אליה אחרי שהייתי עם אולפן קיים ונתתי לעצמי הזדמנות ללמוד שוב ,
ולהיות טובה באמת!. קיבלתי אצלה המון המון ידע ומקצועיות, הליוי בסקולבייס זה שם דבר היא לא נותת לך לפספס
כלום עוברת על פרוייקטים שלך בפידפק אישי, בודקת שאת יודעת! שאת עושה כל מה שלמדו. כל יחידת חומר יש
זום הטמעה לוודא סופית שאת שם לגמרי. וזה עוד בלי לדבר על כל המעטפת השלימה של הפירגון של הביטחון לצאת לשוק בלי חשש, תלמידות סקולבייס יודעות היטב מה הם עושות ומצליחות בכל מקום! ועוד בונוס ענק שאת נכנסת לקבוצה שהיא כמו משפחה גדולה של חברות אולפנסטיות אלופות לא תרגישי לעולם לבד במקצוע…
בקיצור לא תמצאי מורה כזאת!!!!
ממליצה!!!!!
רוצה לשמוע ממני עוד? מוזמנת!
מנהלת קהילה
חברות יקרות
מנסה לשחזר את כל המורות שאני מכירה-
ענת אלון, בתי מנדלוביץ, שרה אסולין, רינה פינקל, אסתי מנדל, מירב מינץ
וגם לי יש עכשיו מועדון חדש ומיוחד. מי שנכנסת מרווחיה מעטפת מושלמת מקצועית כדי להקפיץ אתכן לרמה תעשיתית באמת
מי שזה מענין אותה שתפנה אלי באישי
ובכל מקרה- דפדפנה אחורה וקבלנה תמונה ברורה יותר על כל המורותו..סליחה אם שכחתי מורה כלשהי..
בהצלחה!

הדיון ‘ברור לגבי לימודי אולפנות וסאונד’ סגור לתגובות נוספות.