שליחת שיר לחוות דעת

קדם Forums אולפן וסאונד שליחת שיר לחוות דעת

• שליחת שיר לחוות דעת

פורסם ע"י בת שבע אמנות שבצליל  אולפן סאונד ונגינה on 06/01/2026 ב8:56 am

רציתי לשאול- הרבה פעמים הייתי רוצה לשלוח חומרים שלי לקולגות או נשות מקצוע על מנת לקבל חוות דעת
    היו כמה פעמים שהעזתי ושלחתי, אבל התגובות שקיבלתי לא לגמרי לקחו אותי למקום של עשייה, להפך, זה נתן לי הגשה כאילו השיר שעבדתי עליו כל כך ממש לא מצא חן… ואני עבדתי עליו הרבה, וברוך ה' יש לי אזניים טובות… לא נראה לי שהשיר ששלחתי לא היה ראוי להערכה, ובכל זאת- התגובות שקיבלתי היו עלובות

מה דעתכן? איך אפשר לקבל חוות דעת שתתן לי באמת מנוף להתקדם?

• 1 תגובה
  • בטי זיאת מנהלת קהילת סאונד ונגינה בקדם

אולפן סאונד ונגינה
    מובילה
    06/01/2026 ב1:34 pm
    מנהלת קהילה

בת שבע זו שאלה חשובה
    אני חושבת שכאשר את שולחת שיר לחוות דעת את צריכה לקחת כמה דברים בחשבון-

את פונה ל"אומן ובן אומנותו" וכולנו יודעות מה היתה דעתם של חז"ל על כך….

לפעמים ואולי תמיד, בתת מודע, החוות דעת אינה לגמרי ממקום "טהור" , וזה לא אומר שאי אפשר לקבל חוות דעת, אבל צריך לדעת לסנן.

יש הערות שהן קונקרטיות- אותן כדאי מאד לקחת לצד הטכני -שכלי, ולתקן

יש הערות שהן יותר כלליות, או תגובות מעט פושרות, כמו שתארת "עלובות מידי" מול התוצר- אליהן לא צריך להתייחס, זה לא כי היצירה שלך לא טובה, אלא משום שהם עדיין לא גדלו , עדיין לא מסוגלים לתת פידבק אמיתי ולפרגן גם למי שנראה להם כמתחרה.

ויש תגובות מידיי "וואו" גם אליהן תתיחסי בעירבון מוגבל, פשוט כי קל לזרוק סתם מילים יפות בלי אחריות למי שלא מרגיש כ"מאיים על עמדתי"

הכי חשובות התגובות הקונקרטיות!

גם התגובות החיוביות וגם הפחות- תגובות על משהו ספציפי.

כפי איך שאני מבינה ממך את יודעת את מקומך, ומבינה שיש לך בהחלט מה למכור. לכי עם זה ! כשאת חזקה מבפנים את לא צריכה אישור של אף אחד!

ושוב, זה לא סותר שכדאי מאד לקבל חוות דעת , ותמיד יש לאן להתקדם

הצלחות!!!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: zviabarak26@gmail.com

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן