אולפן סאונד ונגינה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 18 דקות
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
שרשור הכרות אולפניסטיות
קדם ‹ Forums ‹ אולפן וסאונד ‹ שרשור הכרות אולפניסטיות
-
שרשור הכרות אולפניסטיות
פורסם ע"י ענת אלון אולפן סאונד ונגינה on 19/03/2023 ב11:58 amמוזמנת להציג את עצמך ואת האולפן שלך, כמה שנים את עוסקת בתחום,
אולי תרצי לספר איפה למדת ואיך את מתקדמת, וגם להראות לנו תמונות מהאולפן.
חשוב לנו לשמוע באיזה מקום בארץ את ממוקמת, האם את שרה בעצמך או מקבלת לקוחות,
או בכלל עוסקת בתחום אחר באולפן (כמו הפקת תוכניות, מיקסים או עיצוב סאונד)
והאם את רוצה לתת הזדמנות לזמרות צעירות שרוצות להתפרסם.
אם כן, מה חשוב לך שיהיה בהן? ואיך אפשר ליצור קשר?קדימה, מחכות לך!
כותבת בלילות הגיבה לפני 2 ימים, 1 שעה 13 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
שלום לכולן,
שמי יהודית, אמנית יוצרת, כותבת ושרה, מנגנת על מגוון כלים. בעלת אולפן הקלטות ביתי באשדוד כבר כמה שנים,
למדתי בעבר במכללת bpm למוזיקה, ועשיתי סטאז’ באחד מהאולפני הקלטות המובילים בארץ בתל אביב.
(מאז חזרתי בתשובה…).
היום אני מפיקה שירים מקוריים ברמה גבוהה. בנוסף אני עושה הופעות בשילוב דברי אמונה בכל הארץ.
מתמקדת בעיקר ביצירה והפקה של שירים מקוריים, כל מי שמעוניינת לשמוע דוגמאות מוזמנת ליצור קשר…
0556703173
-
בנוסף אני גם מלמדת שיעורים פרטים בקיובייס באשדוד… 0556703173
-
ממליצה בטירוף על חברה מוכשרת, אולפניסטית וזמרת בעצמה…..
מאיזור המרכז אבל שווה לבוא גם מרחוק!!!!!!!!!!!
-
היי,
נעים להכיר, יעל בוחניק 🙂
יעל פרודקשיין, מפיקת סאונד ותאורה.
עוזרת למוסדות חינוך ולמפיקים להוציא לאור אירועים בלתי נשכחים בעזרת אומנות טכנית הכוללת טכנאות סאונד מדויקת, תאורה ייחודית והפקה מרשימה, תוך שליטה אומנותית במערכות המחשוב ופוקוס מלא לאורך האירוע לשביעות רצון המארגנות והקהל הצופה.
מאז שהייתי קטנה, אני זוכרת את עצמי מביטה בסקרנות בצוות הטכני באירועים השונים בביה”ס ואף לומדת את השימוש באלמנטים מובילים במכשור בתחום האירועים באופן עצמאי, כאשר המשיכה הטבעית שלי לעולם המוזיקה העשיר גרמה לי להבין שההרמוניה המושלמת תהיה השילוב בין שני האהבות שלי: אומנות טכנית (כן, יש כזה דבר!) ומוזיקה.
בלימודי טכנאות הסאונד והתאורה מצאתי את מה שחיפשתי. נמשכתי לסאונד ולתאורה המדהימים וכל העת גיליתי עוד מגוון אפשרויות בלתי מוגבל שהופך כל אירוע מסטנדרטי למפעים ויוצא דופן.
כיום, אני מגשימה את החלום שלי ומממשת את האפקטים המיוחדים במגוון אירועים מסוגים שונים- תאורנית בהופעות של שיפי כהנא, במסיבות בית ספר, בערבי הוקרה ועוד. כאשר במקביל אני כל הזמן מתקדמת, לומדת ומתמקצעת עוד יותר, כדי שאוכל לתת למוסדות שאני מלווה, לא רק את השירות המקצועי ביותר אלא גם את כל החידושים הטרנדיים בתחום.
אני רואה זכות ושליחות להפוך את החלק הלכאורה טכני הזה, למסכת אומנותית שמאפשרת להפיק את המיטב מהקולות ומהמראות שמוגשים לקהל.
מזמינה אותך לראות ולהנות 🤩
יעל- 0534168145
-
אני חיה הקמתי אולפן לפני כשנה וחצי כרגע הוא אולפן ביתי מחירים זולים אני עושה עבודה מקצועית מאד בטכנאות הקלטה ומיקס. אני יכולה גם לשיר באידיש ובעברית. בנוסף לכך מציעה אפשרות לבנות תכנית של שיר מבחירה הלחן דרך כתיבת המילים עד לתוצאה המושלמת צרפתי את מודעת הפרסום שלי תודה רבה על הבמה
-
אולפני musicmix -אסתר מרים ווייס
אני נמצאת כבר 20 שנה בתחום של הקלטות ,עריכות ומיקסים,
ומכירה את התחום לפני ולפנים…
מי שבא להקליט אצלי מקבלת, יחס אישי, יעוץ מוזיקלי והפקתי.
אני מלמדת טכנאות אולפן בשיטה יחודית ומעמיקה שמאפשרת לך לרכוש את כללי היסוד בצורה ברורה וחוויתית.
משלימה ידע בשיעורים פרטיים לאלה שלמדו במזמור, וכל מיני מקומות מפורסמים…
כמו כן אני עושה עריכות ומיקסים לאולפנים בכל העולם.
אז אם את רוצה לשדרג את השיר שלך, את הביצוע שכבר הקלטת, ללמוד טכנאות אולהשלים ידע,
תתקשרי ל- אסתר מרים ווייס
052-7616085.
-
שלום,
אני שרה, אולפניסטית מתחילה (ולוקחת בהתאם כרגע), בירושלים
אוהבת את התחום מאודד ומשקיעה את הנשמה… 🙂
אני גם שרה ובזה יש לי הרבה ניסיון
המייל שלי: srhbnmrm שטרודל גימייל.קום
0533121554
-
שלום שמי שרה רכניצר ואני אולפניסטית למדתי בסמינר מעלות בירושלים ואני מקליטה ומעבדת ויכולה גם לשיר ואני אשמח לתת הזדמנות לזמרות מתחילות.
אני נמצאת שנתיים בתחום ואני זמינה ואשמח לקבל לקוחות
-
הי, שמי ברכי גרין. אני זמרת, אשמח לשיר אצלך אם את מחפשת:)
המספר שלי: 0548494886
-
-
וחשוב לי להוסיף גם שאני נמצאת בירושלים באזור רוממה
-
הייי, אני שרי מישקין בעלת אולפן בקריית גת,
אני מתחילה, למדתי אצל מירב מינץ סקול, (ממליצה בחום:) אוהבת את התחום, משקיעה ת’נשמה,
עושה מיקסים, קריינות ושירה, תוצאות מו-שלמות בעז”ה!
0583218365
-
נעים מאד!
יפי, למדתי סאונד וטכנאות אולפן אצל רותי ווליס, בקורס פרונטלי ומעמיק, במשך שנה,
כיום יש לי אולפן ביתי ברמה גבוה וחדשנית,
אני שרה ומפיקה שירים לקבוצות וליחידים ואהבת מאד את העבודה שלי!
יש אפשרות גם להלחנה של שירים כולל מנגינה ומילים,
המחירים שלי מתחשבים וסבירים ואני אשמח להגשים לכם כל חלום.
טלפון: 0534188461
מייל: *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***
-
Log in to reply.