טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
גרפולוגיה בירושלים
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ גרפולוגיה בירושלים
גרפולוגיה בירושלים
פורסם ע"י Sh. Dev הייטק on 14/04/2026 ב7:11 pmאשמח לדעת איפה אפשר ללמוד גרפולוגיה בירושלים – דווקא פרונטלי (בלי רקע באבחון / טיפול)
ומה הסדר גודל של עלות של כזה קורס
יש המלצות?
מה לדעתכן צריך לבדוק? איזה כותרות חובה שיהיו בסילבוס?
גיטי לפה הגיבה לפני 6 ימים, 2 שעות 5 חברות · 9 תגובות- 9 תגובות
חברה תורמת
יש בסמינר הישן אם את רוצה במקום שמור-
קורס מקצועי של הגרפולוגית א הירשמן.
וכמובן יש במכללותחברה תורמת
תודה שירה!
יש לך פרטי קשר שלהם? אני לא מוצאת מייל של מרכז ההשתלמויות
תודה!
חברה תורמת
חפרתי במיילים ומצאתי איזה קישור ליצירת קשר והם כבר יחזרו אלייך עם פרטים ומידע
הצלחות!!
ותיקה
הקורס הכי מקצועי שאני מכירה,
ואני מכירה לא מעט
זה הקורס של אסתי ליפשיץ <b style="font-family: inherit; font-size: inherit;"><font face="tahoma, sans-serif" color="#783f04">0527141264.</font>
<b style="font-family: inherit; font-size: inherit;"><font face="tahoma, sans-serif" color="#783f04">מאד מאד ממליצה.</font>
<b style="font-family: inherit; font-size: inherit;"><font face="tahoma, sans-serif" color="#783f04">
</font>ותיקה
התגובה שלי יצאה 'מפוקסלת' 🙂
0527141264 – אסתי ליפשיץ
חברה תורמת
זה לא עניין של "כותרות בסיליבוס". השאלות החשובות הן – האם את מעוניינת לגשת לבחינות של אחת האגודות לגרפולוגיה בארץ או בחו"ל, והאם ההוראה בקורס תאפשר לך להגיע לזה. גם מבחינת היקף החומר, גם מבחינת רכישת המיומנות, שזו נקודה שתשמעי רק מבוגרות אותו קורס והיא הקובעת.
בצער אומר לך, שכבר ראיתי לא מעט שהשקיעו ומילאו מחברות בחומר רב היקף, ולא קיבלו את המיומנות לאבחן, ולעיתים גם לא את הכלים לתת ייעוץ מתאים, ובסופו של דבר גם אחרי השקעה עצומה, לא נהיו גרפולוגיות בפועל. הצורה ועושר המפגש שלך עם כתבים/ציורים במשך הקורס, הצורה בה מלמדים, היא הקריטית. הרבה יותר מהכותרות.
בהצלחה!!
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
ממקום של מנוסה, וברוך ה' היום מצליחה, אני יודעת לומר לך
שאין כזה דבר קורס גרפולוגיה שתצאי ממנו גרפולוגית.
המתכון בתחום הזה, זה הניסיון, ולא רק הידע.
ולכן מנסיון אישי ומהמלצות של כל מורותי מהעבר, כדאי ללמוד את הידע המקצועי בקורס,
ואני ממליצה בעיקר על אלה הירשמן בישן.
על אף שלא למדתי שם, בחנתי את הנושא עם חברות…
ומה שהכי חשוב זה ללכת אחר כך לסטז' אצל מורות גרפולוגיות בפרטי.
זה בעצם מה שנותן לך את הכלים והידע להשתמש בחומר ובאמת לאבחן בצורה ברורה ומדויקת.
אני יכולה לומר באופן אישי, למדתי שנתיים בקורס, ולאחר מכן הייתי צריכה סטז'
של שלוש שנים כדי באמת לקנות את המקצוע.
המון הצלחות
Log in to reply.